User Tag List

Ցույց են տրվում 1 համարից մինչև 15 համարի արդյունքները՝ ընդհանուր 35 հատից

Թեմա: Հեղուկների գործածությունը սննդի հետ

Ծառի տեսքով դիտում

Նախորդ գրառումը Նախորդ գրառումը   Հաջորդ գրառումը Հաջորդ գրառումը
  1. #9
    ես գիտեմ... Գեա-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    04.03.2010
    Հասցե
    Երևան
    Գրառումներ
    868
    Բլոգի գրառումներ
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Ներսես_AM-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Փաստորեն ապուրները վնաս են
    չէ ապուրները վնաս չեն, իհարկե , որովհետև իրենք այնքան էլ ուղղակի ջուր չեն, այլ բանջարեղենամսային արգանակ ու պարունակում են արդեն մշակված ու ավելի հեշտ մարսվող կարևոր սննդանյութեր, բայց ամեն դեպքում , սխալ է այն պահը, թե ապուրը պետք է սկզբում ուտել...

    Մեջբերում ivy-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Փաստորեն մրգերն էլ. սաղ ջուր են
    փաստորեն դա այդպես չէ, եթե էդ գաղափարով նայենք մարդու 96% տոկոսը ջուր է ուրեմն մարդն էլ է ջուր: Ջուր ասելով պետք է հասկանալ էն զանգվածը, որը իր մեջ պարունակում է միայն ջուր կամ երբ ինքը ոչ թե լուծված նյութի դերում է այլ հենց ինքն է լուծիչը` հյութ, կոմպոտ , թեյեր , սուրճ ... էլ չշարունակեմ

    Մեջբերում StrangeLittleGirl-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Չեմ պրոպագանդում, բայց իմ համեստ կարծիքով «ուտելու ժամանակ կամ ուտելուց անմիջապես հետո ջուր խմելն արգելված է» կանոնը խիստ չափազանցված ա: Մինչև հիմա ոչ ոք չի մեռել ուտելու ժամանակ/հետո ջուր խմելով, ու եթե ծարավում ես, ուրեմն օրգանիզմդ քեզնից լավ գիտի` ինչ ա անում: Վերջին ժամանակներս բժշկության մեջ էնքան հեքիաթներ են հորինում, որ արդեն քիչ ա մնում ասեն` զգույշ շնչի, թե չէ կմեռնես: Լավ էլի... Թող ջուր խմելով էլ ձվի սպիտակուցը քսան րոպե ավել մարսվի, դրանից ոչ մի վատ բան չի լինի:
    հաստատ դեռ ոչ մեկը չի մեռել, բայց էդ տրամաբամությամբ եթե շարժվենք լիքը վտանգավոր բաներ կան որ մահվան պատճառ չեն , բայց առողջությանը վնաս են:Ծխելուց ու ալկոհոլ օգտագործելուց էլ մարդ հենց նույն պահին կամ երկու օրից չի մեռնում: Բյուր լավ էլի, եթե ֆիզիոլոգիայից բան չիմանայիր էս խոսքերիդ վրա էսքան չէի զարմանա, իսկ էս պարագայում ,մնում է զարմանալ թե նեղ մասնագիտացումը ինչքան է մարդուն հեռվացնում ընդհանուր բժշկությունից, կներես խոսքերիս համար ու խնդրում եմ չնեղանաս, ուղղակի հաշվի առնելով որ բժիշկ ես , ենթադրում եմ, որ խոսքդ արժեք ունի ընկերներիդ մոտ, ու դրա արժեքը չարարշահել պետք չի:
    ՀԳ Ջուր խմելով ձվի սպիտակուցը ստամոքսում ոչ թե քսան րոպեից ավելի է մարսվում այլ կիսամարսված անցնում է տասներկու մատնյա աղի, որտեղ ենթաստամոքսային գեղձի ֆերմենտներն են ստիպված լինում ավելի շատ արտադրվել ու արդյունքում թեկուզ քսան տարի անց ունենում ենք հյուծված ենթաստամոքսային գեղձ , արդյունքում դրա հետ կապված լիքը պրոբլեմներ ամբողջ մարսողական տրակտում:
    Ի դեպ ուտելուց հետո անմիջապես հեղուկ օգտագործելը նպաստում է նաև գիրանալուն...
    Վերջին խմբագրող՝ Գեա: 12.05.2012, 12:35:
    Է՜յ, դո՛ւ` սապատ դառած ՃԻՇՏ, անապատ եմ մտել: Քեզ մաշելու համար ծարավ եմ մնալու...

  2. Գրառմանը 1 հոգի շնորհակալություն է հայտնել.

    Ուլուանա (12.05.2012)

Թեմայի մասին

Այս թեման նայող անդամներ

Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)

Համանման թեմաներ

  1. Սննդի կետեր
    Հեղինակ՝ Աթեիստ, բաժին` Դեսից - Դենից
    Գրառումներ: 295
    Վերջինը: 10.03.2022, 21:12
  2. Սննդի օրաբաժին
    Հեղինակ՝ Ուլուանա, բաժին` Առողջ ապրելակերպ
    Գրառումներ: 52
    Վերջինը: 23.11.2013, 10:21
  3. Սննդի համատեղելիությունը
    Հեղինակ՝ Surveyr, բաժին` Առողջ ապրելակերպ
    Գրառումներ: 18
    Վերջինը: 28.09.2009, 08:17

Թեմայի պիտակներ

Էջանիշներ

Էջանիշներ

Ձեր իրավունքները բաժնում

  • Դուք չեք կարող նոր թեմաներ ստեղծել
  • Դուք չեք կարող պատասխանել
  • Դուք չեք կարող կցորդներ տեղադրել
  • Դուք չեք կարող խմբագրել ձեր գրառումները
  •