Հայկական արտադրողների հիմնական խնդիրներից է որակի ապահովումն ու պահպանումը: Սկզբից լավ սկսում են, իսկ որոշ ժամանակ անց որակը գցում են:
Հայկական արտադրողների հիմնական խնդիրներից է որակի ապահովումն ու պահպանումը: Սկզբից լավ սկսում են, իսկ որոշ ժամանակ անց որակը գցում են:
"Clouds now and again
give a soul some respite from
moon-gazing-behold."
Matsuo Basho
Հայաստանի փոքրաքանակ շուկայի ու մեծ մրցակցության պայմաններում դա համարում եմ ինչ-որ չափով արդարացված, քանի որ առաջին քայլով ապահովում են տվյալ ապրանքը ցանկացողների պահանջարկը, որից հետո խաղի մեջ են մտնում արդեն ավելի հզոր վաճառողներ և այդ պայմաններում փոքրերին մնում է միայն գոյատևել այնքան որքան հնարավոր է` նույնիսկ որակի գնով
Կարծեմ տեղական արտադրության հաշվիչ-դրամարկղային մեքենաներ էլ կան, բայց շատերը գնում են բուլղարականը:
Քա′յլ առաջ, անունն է քո Զինվոր,
Եվ սա է կյանքը նոր, ապրի′ր այն արժանի:
Քա′յլ առաջ, անունն է քո Զինվոր,
Քո ձեռքերում այսօր Երկիրն է հայրենի:
Գնում ենք միայն տեղական արտադրության յոգուրտներ /Աշտարակ-կաթ/, պելմենիներ, չիփսեր....
Քա′յլ առաջ, անունն է քո Զինվոր,
Եվ սա է կյանքը նոր, ապրի′ր այն արժանի:
Քա′յլ առաջ, անունն է քո Զինվոր,
Քո ձեռքերում այսօր Երկիրն է հայրենի:
artak.amDe gustibus et coloribus non est disputandum.
Հրատացի (04.02.2009)
Գնեք Լուսաստղ, Հրաշք, Արեվիկ, Շողակաթ ձեթերը, էկոլոգիապես մաքուր, ոչնչով չի զիջուշ արտասահմանյան ձեթերին:![]()
artak.amDe gustibus et coloribus non est disputandum.
Բայց ներկրելով արտասահմանյան ապրանքանիշեր, միևնույն ժամանակ աջակցում ենք Հայաստանի միջազգային տնտեսական հարաբերությունների լավացմանն ու մեր երկրի դիրքի բարելավմանը, այնպես որ պետք է խթանել տեղական ներդրղներին զարգանալու, բայց չմոռանալ որ "երկիրը չի կարող կղզիացված մնալ":
Ավելացվել է 4 րոպե անց
օրինակ "Grand Candy"- մաստակներ, քաղցրավենիքի առաջատար ֆիրման կարա նման արատադրությամբ զբաղվի ու դառնա մրցակից արտասահմանյան մաստակներին
Վերջին խմբագրող՝ ArmineIvanyan: 11.07.2008, 11:58: Պատճառ: Գրառման ավելացում
Պելմենի և չիփս ընդհանրապես չարժի ուտել, լինի հայկական թե ամերիկական
Ես կգնեմ հայկական մթերքներ միայն այն դեպքում, երբ համոզված լինեմ, որ որակով չեն զիջում: Դա օգտակար կլինի համ մեզ, համ արտադրողին: Պետք չի հատուկ գնել հայկական ապրանքներ, եթե նույնիսկ վատն են, այդ դեպքում հայկական արտադրանքի որակը երբեք չի բարձրանա: Իսկ միջազգային մասշտաբով մրցակցելու համար անհրաժեշտ է բարձր որակը:
եկեք գնենք հայկական հյութերԴրանք հաստատ ավելի որակով կլինեն, մանավանդ եթե միրգը մեզ մոտ աճում է
![]()
Some are born to sweet delight,
Some are born to an endless night,
End of the night...
Լավ էլի, ժողովուրդ, այդպես չի կարելիԻնչ է նշանակում մերն է՞՞՞ Գրանդ Քենդին ինձ դուր չի գալիս, քանի որ շոկոլադի փոխարեն....... չգիտեմ ինչ է, իսկ գները շատ չնչին են ցածր ռուսականից: Հետո այնքան գունաքիմիկատ են ավելացնում, որ խեղդվում ես համից
![]()
Թող նորմալ բան արտադրեն կանցնենք հայկականի: Թե չէ, դուրս է գալիս` մեզ թունավորելով պետք է գնենք հայ արտադրողներինը, իսկ իրենք ինքնարժեքը ցածր պահելու համար շարունակեն օգտագործել անորակ նյութեր:
վերջերս ընդհանրապես հրաժարվել եմ պաղպաղակներից, բացի փողոցի "իտալականից": Երևի նրա մեջ ջուրը շատ է, բայց ավելի լավ է ջուր ուտել, քան փրփուր: Ու գնալով փրփուրի մասնաբաժինը պաղպաղակում ավելանում է![]()
Some are born to sweet delight,
Some are born to an endless night,
End of the night...
Արտֆուդ, no comment. Բա չէ եսիմինչական կեչուպ, որ սկի Կ տառն էլ չի համապատասխանում իրա կեչուպ լինելուն: Տեղականներից շատ լավերը կան, մենակ էն, որ մտածում եմ եսիմ որ տեղերից բերում են էտ հավերն ու նմանատիպ ապրանքները ու դրնց մեջ ինչ քանակությամբ ա լգրած E եսիմինչեր, որ երկար պահպանվի, ես էտ չեմ ուտի: Իհարկե խոսքը չի գնում շոկոլադի մասին, իսկականից Քանդիի մոտ շաքարի ավելուկ կա:
Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)
Էջանիշներ