Մեջբերում Տրիբուն-ի խոսքերից Նայել գրառումը
Մեկը ես չգիտեմ թե ինչ սկզբունքային տարբերություն կա մանղալի քյաբաբի, թավա քյաբաբի ու կոտլետի միջև, վերջին հաշվով երեքն էլ աղացած մսով են սարքում
Պաքսիմատը գիտե՞ս ինչ ա։ Դա որևի կապ ունի՞ աղացած մսի հետ։
Մի քանի անգամ նշեցի, որ բերած «քյաբաբը» պաքսիմատով էր ծածկված։ Ենթադրում էի, որ էդքանը հերիք ա հասկանալու համար, որ դա աղացած միս չի։

Կամ խորովելու փոխարեն տապակելը բան չի փոխո՞ւմ։ Էդ էլ նշել, որ էն ինչ բերել էին, տապակած էր։ Տապակած քյաբաբ պատկերացնում ե՞ս։