Պատճառը ասեմ.
Էդ նյութը, որը Կոկա-Կոլայի մեջ կա, ու շատ բան քայքայում ա, կա մարդու ստամոքսահյութում: Պարզ է, ոչ մի բան էլ ճարաշահել չի կարելի, բայց փոքր քանակը չեմ կարծում վնասի, մարդու ստամոքսը նենց չի սարքաց, որ իրա արտադրած նյութից քայքայվի:
Էդ նյութն էլ, եթե չեմ սխալվում, կոչվում ա պեպսին:
Կարծում եմ Կոկա-Կոլան ավելի վնաս է ատամների էմալին, քան ստամոքսին, ամեն դեպքում ինքս խմելուց զգում եմ, որ էմալը քայքայում ա:
Էջանիշներ