Boboloz (05.03.2010)
դա ինսկապես այդպես է?![]()
դա էլ կանցնի.......(վերջին գրառում 2009թ)
դա էլ անցավ 2018թ
կարելիա փորձելAnul-ի խոսքերից
![]()
ես անպայման փորձելու եմ. չնայած չեմ հավատումէս_ինչ_սոված_եմ-ի խոսքերից
դա էլ կանցնի.......(վերջին գրառում 2009թ)
դա էլ անցավ 2018թ
լավ էլի... ես էդ կատակ էի անումAnul-ի խոսքերից
![]()
ինչը? փորձելը, թե որ իրականում տենց բան կա?
դա էլ կանցնի.......(վերջին գրառում 2009թ)
դա էլ անցավ 2018թ
Շատ եմ լսել այս հաճույքի վնասակար լինելու մասին: Սակակյն էլի ես օրեկան մինիմում 0.5լ խում եմ ու մոտս կարծես կախվածություն կա :
Ինչ? դա լավա, վատա?
Ամերիկայում զուգարանը մաքրելու համար ժավելի տեղը կոկա կոլա են օգտագործում
Ես էլ եմ մեկ մեկ խմում, ոչ մի կախվածություն չունեմ: Ավելի շատ նախընտրում եմ բնական հյութեր, գոնե գիտեմ, որ միջի քիմիան ավելի քիչ է![]()
I may be paranoid but no android!
Թուրքյաում հատուկ գործարան կա , որտեղ արտադրում են կոլա , հետո դրանով ծառերն են սրսկում , բաղադրությունը ինչքան գիտեմ շատ չի տարբերվում :
http://www.akumb.am/showthread.php?t=27053
Очень неверно, когда говорят, что женщины лгут. Ибо это предполагает, что они когда-нибудь говорят правду.
ինչքան ,որ գիտեմ շատ վնասակար է մարդու օրգանիզմի համար,այդպես չէ՞
Շատ վնասակար է երկար ժամանակ էլ մնում է օրգանիզմի մեջ խորհուրդ չէի տա խմել:
Ես 16 տարեկանից սկսեցի Կոկա-Կոլա սիրել, հիմա այդքան էլ չեմ օգտագործում, բայց չգիտեմ վնաս է այն թե ոչ:
Վերջին խմբագրող՝ Rammstein: 09.06.2014, 11:06: Պատճառ: Տրանսլիտ
Ինձ համը դուր է գալիս, բայց գիտակցաբար չեմ խմում, վերջին անգամ խմել եմ 1 տարի առաջ
Շատ վնաս է Սոսա-ՍոլանՆախ, օրգանիզմից կալցիում է հանում, որը վատ է ոսկրերի և ատամների համար: Մեջի թթուները վնաս են ատամների և ստամոքսի համար, իսկ շաքարը- մեկ բաժակում մոտ 5-6 ճաշի գդալ- վնաս է փայծախի համար
Ավելացվել է 1 րոպե անց
Ամերիկայում նաև stake են սարքում, միսը դնում են կոլայի մեջ, քայքայվում, փափկում , շատ համով քայքայված միս ա լինում![]()
Վերջին խմբագրող՝ Ֆրեյա: 11.04.2008, 17:04: Պատճառ: Գրառման ավելացում
Some are born to sweet delight,
Some are born to an endless night,
End of the night...
Լավ կլինի ընդհանրապես չօգտագործեք իսկ օգտագործելու դեպքում աշխատեք մինչ այդ լավ ուտել, դատարկ ստամոքսին ավելի վնաս է:
Իրականում կոկա-կոլան լավ կլիներ եթե պատրաստվեր իր դասական տեխնոլոգիայով՝ բուսական հումքից, բայց ներկայիս կոկա-կոլան 100% քիմիա է: Նույնը կարելի է ասել նաև նրա մշտական մրցակից պեպսի-կոլայի մասին:
Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)
Էջանիշներ