User Tag List

Ցույց են տրվում 1 համարից մինչև 15 համարի արդյունքները՝ ընդհանուր 71 հատից

Թեմա: Խոհարարական հարցեր

Համակցված դիտում

Նախորդ գրառումը Նախորդ գրառումը   Հաջորդ գրառումը Հաջորդ գրառումը
  1. #1
    Պատվավոր անդամ
    StrangeLittleGirl-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    18.03.2006
    Հասցե
    Լապլանդիա
    Գրառումներ
    24,581
    Բլոգի գրառումներ
    18
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Էսպիսի մի հարց. բրինձով ի՞նչ կառաջարկեք սարքել: Մի տուփ բրինձ ունեմ, որը պիտի երկու շաբաթում վերջացնեմ: Հոգնել եմ կաթնովից ու բրինձ-պոմիդորով փլավից:

  2. #2
    Մշտական անդամ Մինա-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    21.08.2010
    Հասցե
    Thessalonike, Thessaloniki, Greece, Greece
    Տարիք
    55
    Գրառումներ
    367
    Բլոգի գրառումներ
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում StrangeLittleGirl-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Էսպիսի մի հարց. բրինձով ի՞նչ կառաջարկեք սարքել: Մի տուփ բրինձ ունեմ, որը պիտի երկու շաբաթում վերջացնեմ: Հոգնել եմ կաթնովից ու բրինձ-պոմիդորով փլավից:
    StrangeLittleGirl ջան լցոնած կանաչ բիբարներ եփիր:
    Լցոնի համար
    Սոխ+սխտոր+բրինձ+մի երկու պոմիդոր+խառը կանաչի+մի քիչ ձիթապտղի ձեթ+աղ+սև բիբար:
    Եթե ուզում ես,վաղը մանրամասն կգրեմ:

    Հ.Գ. բիբարները շատ լիքը չլցնես,բրինձը ուռում է:Ես 3/4-ից մի քիչ ավել եմ լցնում:
    Վերջին խմբագրող՝ Մինա: 19.09.2011, 02:27:
    Քո աչքերն ինձ կանչեցին, ու ես հլու վեր կացա…

  3. #3
    Աննորմալ գժուկ:( Kita-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    04.05.2006
    Տարիք
    37
    Գրառումներ
    2,599
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Գազարով, կուկուրուզով բրինձ Ընտեղ էլի խառը բաներ կան մեջը Հետաքրքրի ասա, կամ իմպրովիզի
    Ты или заходи в мою жизнь, или иди куда-нибудь.. стоишь на пороге, а дверь настежь. мне холодно.

  4. #4
    Ադմինիստրատոր Artgeo-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    17.03.2006
    Հասցե
    Թբիլիսի, Վրաստան
    Տարիք
    39
    Գրառումներ
    8,377
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Բրինձ+հավի միս+սոխ+գազար

  5. Գրառմանը 1 հոգի շնորհակալություն է հայտնել.

    Լուսաբեր (19.09.2011)

  6. #5
    Paranoid Android Ռուֆուս-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    13.02.2008
    Տարիք
    41
    Գրառումներ
    11,459
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Բրինձ + քըրի =
    I may be paranoid but no android!

  7. #6
    Մշտական անդամ Nimra-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    19.06.2012
    Տարիք
    35
    Գրառումներ
    175
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ձեզանից ով գիտի կորժիկի ու կեքսի բաղադրատոմսերըխնդրում եմ գրեք

  8. #7
    Սկսնակ անդամ
    Գրանցման ամսաթիվ
    13.05.2011
    Գրառումներ
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Կեքս

    Այն թխելու համար մեզ անհրաժեշտ է ընդամենը մածուն, ձու, շաքարավազ, բուսական յուղ, ալյուր: Խորը կաթսայի մեջ կորտրում ենք 1 ձուն և ավելացնում ենք 1.5 բաժակ շաքարավազը: Հարում ենք ու ավելացնում 1 մեծ բաժակ մածուն `1 թեյի գդալ սոդայով խառնած: Այդ ամենը լավ խառնել ու ավելացնել 2-2.5 բաժակ ալյուր: Խմորը պետք է լինի թթվասերի պնդությամբ: Վերջում ավելացնում ենք 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ ու լավ խառնում ենք: Վառարանը տաքացնում ենք 200 աստիճանի տակ: Կեքսի կաղապարների մեջ դնում ենք պայաթղթերը ու խմորը գդալով լցնում ենք յուրաքանչյուր կաղապարի մեջ: Ասեմ,որ կարող եք խմորին կակաո ավելացնեք և չամիչ, եթե ցանկանում եք: Թխվելուց հետո դրանք շատ հեշտ դուրս են գալիս կաղապարներից, քանի որ դրանց մեջ նախապես չկպչող թղթեր էինք դրել: Սառչելուց հետո կարող եք շաքարի փոշի ցանել վրան:

    Աղբյուր`Cakestest

    Ինքս պատրաստել եմ,շատ լավ է ստացվել:Միայն թե չկպչող թուղթ չունեի և կաղապարները յուղում,հետո ալյուրոտում էի,որ կեքսը չկպչեր ու չէր կպչում:
    Վերջին խմբագրող՝ Kanamar: 14.08.2012, 21:12:

  9. Գրառմանը 1 հոգի շնորհակալություն է հայտնել.

    Nimra (24.11.2012)

  10. #8
    փերի Մուշու-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    28.04.2014
    Տարիք
    32
    Գրառումներ
    1,474
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Սիրելի ակումբցիներ ինձ ի՞նչ սուպի բաղադրատոմս կառաջարկեք: Մեջը պետք ա սոխ չլինի ու պատրաստվի արագ: Ուզում եմ սուպեր պատրաստել սովորել ու չգիտեմ ինչի՞ց սկսել:

  11. #9
    Պատվավոր անդամ
    StrangeLittleGirl-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    18.03.2006
    Հասցե
    Լապլանդիա
    Գրառումներ
    24,581
    Բլոգի գրառումներ
    18
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Մուշու-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Սիրելի ակումբցիներ ինձ ի՞նչ սուպի բաղադրատոմս կառաջարկեք: Մեջը պետք ա սոխ չլինի ու պատրաստվի արագ: Ուզում եմ սուպեր պատրաստել սովորել ու չգիտեմ ինչի՞ց սկսել:
    Սուպի կայֆն էն ա, որ ինչ ուզես, ինչքան ուզես, կարաս խառնես իրար: Էն հին ու լավ ժամանակները, երբ պանիր կարողանում էի ուտել, մի հատ այ սենց սուպ էի սարքում.
    Մի տուփ (10 լիստ) չեդար պանիր
    500 գ բրոկոլի
    Մի տուփիկ բուսական բուլյոն
    Մի լիտր ջուր

    Եռացրած ջրի մեջ սկզբում բուլյոնն ես գցում, հետո՝ պանիրը, մինչև հալվի, հետո ավելացնում ես մանր կտրտած բրոկոլին, մի քանի րոպե էփ ես տալիս, պատրաստ ա:

  12. Գրառմանը 4 հոգի շնորհակալություն են հայտնել.

    Arpine (15.03.2018), Mr. Annoying (30.05.2016), Մուշու (28.05.2016), Նիկեա (19.08.2016)

Թեմայի մասին

Այս թեման նայող անդամներ

Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)

Համանման թեմաներ

  1. Հարցեր SQL-ից
    Հեղինակ՝ rostrix, բաժին` Ծրագրավորում
    Գրառումներ: 92
    Վերջինը: 02.06.2015, 21:55
  2. Հարցեր PHP-ից
    Հեղինակ՝ ARMbrain, բաժին` Վեբ
    Գրառումներ: 63
    Վերջինը: 12.07.2012, 12:53
  3. Հարցեր Oracle-ից :)
    Հեղինակ՝ sedrakpc, բաժին` Ծրագրավորում
    Գրառումներ: 4
    Վերջինը: 30.08.2011, 13:22
  4. Հարցեր Ucoz - ից
    Հեղինակ՝ xaker00, բաժին` Վեբ կայքերի քննարկում
    Գրառումներ: 3
    Վերջինը: 07.06.2010, 19:13
  5. Հարցեր FREEBSD-ից
    Հեղինակ՝ Reyno, բաժին` Համակարգիչ
    Գրառումներ: 1
    Վերջինը: 20.02.2010, 21:08

Թեմայի պիտակներ

Էջանիշներ

Էջանիշներ

Ձեր իրավունքները բաժնում

  • Դուք չեք կարող նոր թեմաներ ստեղծել
  • Դուք չեք կարող պատասխանել
  • Դուք չեք կարող կցորդներ տեղադրել
  • Դուք չեք կարող խմբագրել ձեր գրառումները
  •