Էսպիսի մի հարց. բրինձով ի՞նչ կառաջարկեք սարքել: Մի տուփ բրինձ ունեմ, որը պիտի երկու շաբաթում վերջացնեմ: Հոգնել եմ կաթնովից ու բրինձ-պոմիդորով փլավից:
Էսպիսի մի հարց. բրինձով ի՞նչ կառաջարկեք սարքել: Մի տուփ բրինձ ունեմ, որը պիտի երկու շաբաթում վերջացնեմ: Հոգնել եմ կաթնովից ու բրինձ-պոմիդորով փլավից:
Վերջին խմբագրող՝ Մինա: 19.09.2011, 02:27:
Քո աչքերն ինձ կանչեցին, ու ես հլու վեր կացա…
Գազարով, կուկուրուզով բրինձԸնտեղ էլի խառը բաներ կան մեջը
Հետաքրքրի ասա, կամ իմպրովիզի
![]()
Ты или заходи в мою жизнь, или иди куда-нибудь.. стоишь на пороге, а дверь настежь. мне холодно.
Բրինձ+հավի միս+սոխ+գազար![]()
Լուսաբեր (19.09.2011)
Բրինձ + քըրի =![]()
I may be paranoid but no android!
ձեզանից ով գիտի կորժիկի ու կեքսի բաղադրատոմսերը
խնդրում եմ գրեք
Այն թխելու համար մեզ անհրաժեշտ է ընդամենը մածուն, ձու, շաքարավազ, բուսական յուղ, ալյուր: Խորը կաթսայի մեջ կորտրում ենք 1 ձուն և ավելացնում ենք 1.5 բաժակ շաքարավազը: Հարում ենք ու ավելացնում 1 մեծ բաժակ մածուն `1 թեյի գդալ սոդայով խառնած: Այդ ամենը լավ խառնել ու ավելացնել 2-2.5 բաժակ ալյուր: Խմորը պետք է լինի թթվասերի պնդությամբ: Վերջում ավելացնում ենք 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ ու լավ խառնում ենք: Վառարանը տաքացնում ենք 200 աստիճանի տակ: Կեքսի կաղապարների մեջ դնում ենք պայաթղթերը ու խմորը գդալով լցնում ենք յուրաքանչյուր կաղապարի մեջ: Ասեմ,որ կարող եք խմորին կակաո ավելացնեք և չամիչ, եթե ցանկանում եք: Թխվելուց հետո դրանք շատ հեշտ դուրս են գալիս կաղապարներից, քանի որ դրանց մեջ նախապես չկպչող թղթեր էինք դրել: Սառչելուց հետո կարող եք շաքարի փոշի ցանել վրան:
Աղբյուր`Cakestest
Ինքս պատրաստել եմ,շատ լավ է ստացվել:Միայն թե չկպչող թուղթ չունեի և կաղապարները յուղում,հետո ալյուրոտում էի,որ կեքսը չկպչեր ու չէր կպչում:
Վերջին խմբագրող՝ Kanamar: 14.08.2012, 21:12:
Nimra (24.11.2012)
Սիրելի ակումբցիներ ինձ ի՞նչ սուպի բաղադրատոմս կառաջարկեք: Մեջը պետք ա սոխ չլինի ու պատրաստվի արագ: Ուզում եմ սուպեր պատրաստել սովորել ու չգիտեմ ինչի՞ց սկսել:
Սուպի կայֆն էն ա, որ ինչ ուզես, ինչքան ուզես, կարաս խառնես իրար: Էն հին ու լավ ժամանակները, երբ պանիր կարողանում էի ուտել, մի հատ այ սենց սուպ էի սարքում.
Մի տուփ (10 լիստ) չեդար պանիր
500 գ բրոկոլի
Մի տուփիկ բուսական բուլյոն
Մի լիտր ջուր
Եռացրած ջրի մեջ սկզբում բուլյոնն ես գցում, հետո՝ պանիրը, մինչև հալվի, հետո ավելացնում ես մանր կտրտած բրոկոլին, մի քանի րոպե էփ ես տալիս, պատրաստ ա:
Arpine (15.03.2018), Mr. Annoying (30.05.2016), Մուշու (28.05.2016), Նիկեա (19.08.2016)
Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)
Էջանիշներ