User Tag List

Էջ 1 2-ից 12 ՎերջինըՎերջինը
Ցույց են տրվում 1 համարից մինչև 15 համարի արդյունքները՝ ընդհանուր 71 հատից

Թեմա: Խոհարարական հարցեր

Համակցված դիտում

Նախորդ գրառումը Նախորդ գրառումը   Հաջորդ գրառումը Հաջորդ գրառումը
  1. #1
    Ադմինիստրատոր Artgeo-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    17.03.2006
    Հասցե
    Թբիլիսի, Վրաստան
    Տարիք
    39
    Գրառումներ
    8,377
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Ժպիտ Խոհարարական հարցեր

    Ժող ստեղ հարցեր ու խորհուրդներ տանք խոհանոցի հետ կապված:

    Ուրեմն ի՞նչ կարելիա անել կաթի հետ: Ես մի ժամանակ, շոկոլադ էի սարքում, բայց բաղադրատոմսը մոտս չի Մեկնումեկդ գիտի՞

  2. #2
    Պատվավոր անդամ քաղաքացի-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    27.03.2006
    Տարիք
    40
    Գրառումներ
    2,030
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. Խոհարարական հարցեր

    Ֆրի տապակել չգիտես, ուր մնաց շոկոլադ պատրաստես:

  3. #3
    Ադմինիստրատոր Artgeo-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    17.03.2006
    Հասցե
    Թբիլիսի, Վրաստան
    Տարիք
    39
    Գրառումներ
    8,377
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Re. Խոհարարական հարցեր

    Մեջբերում քաղաքացի-ի խոսքերից
    Ֆրի տապակել չգիտես, ուր մնաց շոկոլադ պատրաստես:
    Ո՞վ ասեց Ես սիրում եմ ուտելիք պատրաստել Նույնիսկ ավելի շատ պատրաստել, քան ուտել Բայց դե էդ երբ մենակ չեմ, մենակ իմ համար ալարում եմ պատրաստել

  4. #4
    Պատվավոր անդամ Second Chance-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    06.06.2007
    Գրառումներ
    1,143
    Բլոգի գրառումներ
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. Խոհարարական հարցեր

    Սիրելի խոհարարուհիներ խմորեղենի համար ինչպես գլազուրը պատրաստեմ որ չչորանա՞
    Love has an enemy, but it is already defeated!

  5. #5
    Մշտական անդամ Mari-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    25.03.2007
    Հասցե
    Yerevan
    Տարիք
    38
    Գրառումներ
    288
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. Խոհարարական հարցեր

    Մեջբերում Amina-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Սիրելի խոհարարուհիներ խմորեղենի համար ինչպես գլազուրը պատրաստեմ որ չչորանա՞
    Դուք, ամենայն հավանականությամբ, գլազուրը պատրաստում եք կաթով: Փորձեք միայն ջրով, այդ դեպքում այն չի չորանա:
    Սակայն այնքան միեւնույն է...

  6. #6
    Պատվավոր անդամ Second Chance-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    06.06.2007
    Գրառումներ
    1,143
    Բլոգի գրառումներ
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. Խոհարարական հարցեր

    Մեջբերում Mari-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Դուք, ամենայն հավանականությամբ, գլազուրը պատրաստում եք կաթով: Փորձեք միայն ջրով, այդ դեպքում այն չի չորանա:
    մերսի եդպես ել կփորձեմ
    Love has an enemy, but it is already defeated!

  7. #7
    Մշտական անդամ Angelina-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    02.11.2006
    Հասցե
    Ֆրանսիայում
    Տարիք
    41
    Գրառումներ
    467
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. Խոհարարական հարցեր

    Մեջբերում Mari-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Դուք, ամենայն հավանականությամբ, գլազուրը պատրաստում եք կաթով: Փորձեք միայն ջրով, այդ դեպքում այն չի չորանա:
    Առաջին անգամ էի լսում, շնորհակալություն տեղեկության համար:
    Մի լացի նրա համար, որ դա վերջացել է, այլ ժպտա` որ դա եղել է:

  8. #8
    Պատվավոր անդամ Լուսաբեր-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    08.11.2008
    Գրառումներ
    1,938
    Բլոգի գրառումներ
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. Խոհարարական հարցեր

    Մեջբերում Mari-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Դուք, ամենայն հավանականությամբ, գլազուրը պատրաստում եք կաթով: Փորձեք միայն ջրով, այդ դեպքում այն չի չորանա:
    Մասնագիտական խորհուրդ կաթը երբեք չի չորացնում:Իսկ ջուրը ԱՅՈ:
    Իսկ եթե պատրաստելուց թվացել է թե կաթն է չորացնում դա կարող է պատահած լինել գլազուրը երկար եփելուց կամ բաղադրագրով նախատեսված կոմպոնենտների ոչ ճիշտ հերթականությունը...

  9. #9
    թափառական Lady SDF-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    03.10.2008
    Հասցե
    ԱՄՆ
    Գրառումներ
    69
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Պատ. Re. Խոհարարական հարցեր

    Մեջբերում Amina-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Սիրելի խոհարարուհիներ խմորեղենի համար ինչպես գլազուրը պատրաստեմ որ չչորանա՞
    Փայլուն և նուրբ գլազուր ստանալու համար կարևոր է -
    1, օգտագործել լավ որակի շոկոլադ (և ոչ թէ կակաո-փոշի)
    2, կաթն ու շոկոլադը միաձուլելուց հետո ավելացնել մի քանի գդալ կարագ (սենյակի ջերմաստիճանին բերված) և լավ հարել
    Մարդ չպիտի էնքան քաղցր լինի, որ կուլ տան, չպիտի էնքան դառը լինի, որ թքեն:
    Հրանտ Մաթևոսյան

  10. Գրառմանը 1 հոգի շնորհակալություն է հայտնել.

    comet (05.03.2009)

  11. #10
    . . . Կաթիլ-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    16.04.2007
    Հասցե
    Հեռու
    Գրառումներ
    827
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Ժպիտ Պատ. Խոհարարական հարցեր

    Իսկ ես գլազուր պատրաստելիս միշտ 1 թեյի գդալ մեղր եմ ավելացնում :-)
    Չէ, կաթիլը ծով չի դառնում...

  12. #11
    աջ
    Գրանցման ամսաթիվ
    29.08.2008
    Գրառումներ
    753
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Օգտակար խորհուրդներ

    Գրում ենք օգտակար խորհուրդներ, որոնք պետք կգան խոհանոցում
    Ես ոչինչ չեմ ուզում...

  13. #12
    այվի ivy-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    01.04.2006
    Գրառումներ
    11,059
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. Խոհարարական հարցեր

    Մոդերատորական։Վերջին տասնվեց գրառումները տեղափոխվել են «Ճաշատեսակների բաղադրատոմսեր»։ Նոր բացված «Օգտակար խորհուրդներ« թեման միացվում է այս թեմային։
    Վերջին խմբագրող՝ ivy: 14.11.2008, 12:23:

  14. #13
    Հատուկ կարգավիճակ mkofranc-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    07.07.2009
    Հասցե
    Հայաստանում
    Գրառումներ
    233
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Պատ. Խոհարարական հարցեր

    Բարև բոլոր գուրմաններին: Ես ուզում եմ հունական քաղցրավենիք պատրաստել, բայց կերակրի գլյուկոզա չունեմ , Այն մեղրի նման կպչուն է , բայց անգույն : Կարող է իմանաք որտեղ են այն վաճառու՞մ:
    Քանի հայոց «այբ-բեն» -ը կապրի, հայը չի մեռնի... Ավ. Իսահակյան

  15. #14
    Պատվավոր անդամ Լուսաբեր-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    08.11.2008
    Գրառումներ
    1,938
    Բլոգի գրառումներ
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Պատ. Խոհարարական հարցեր

    Մեջբերում mkofranc-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Բարև բոլոր գուրմաններին: Ես ուզում եմ հունական քաղցրավենիք պատրաստել, բայց կերակրի գլյուկոզա չունեմ , Այն մեղրի նման կպչուն է , բայց անգույն : Կարող է իմանաք որտեղ են այն վաճառու՞մ:
    Մեղրի նման, կպչուն ու անգույն բանը մաթն է, առաջին անգամ եմ լսում, որ դրան կերակրի գլյուկոզա անվանեն Ճիշտա գլյուկոզա պարունակում է, բայց ավելի շատ չէ, քան ֆրուկտոզ, դեքստրին ու օսլա: Ինչևէ, մաթը վաճառում են մեծ տակառներով: Այդքանը հազիվ պետք գա, դրա համար ավելի լավա ինչ-որ հրուշակեղենի արտադրամասի դիմեք ու խնդրեք ձեզ մի լիտրի չափով տան:
    Վերջին խմբագրող՝ Լուսաբեր: 12.11.2009, 19:10:
    Վեր տան զրուցը տանան տուսա կյամ, տան կրիշը կլխեդ փոլա կյամ
    Ժողովուրդ

  16. #15
    Հատուկ կարգավիճակ mkofranc-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    07.07.2009
    Հասցե
    Հայաստանում
    Գրառումներ
    233
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Պատ. Խոհարարական հարցեր

    Մեջբերում Լուսաբեր-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Մեղրի նման, կպչուն ու անգույն բանը մաթն է, առաջին անգամ եմ լսում, որ դրան կերակրի գլյուկոզա անվանեն Ճիշտա գլյուկոզա պարունակում է, բայց ավելի շատ չէ, քան ֆրուկտոզ, դեքստրին ու օսլա: Ինչևէ, մաթը վաճառում են մեծ տակառներով: Այդքանը հազիվ պետք գա, դրա համար ավելի լավա ինչ-որ հրուշակեղենի արտադրամասի դիմեք ու խնդրեք ձեզ մի լիտրի չափով տան:
    Գիտեք ես չգիտեմ թե դա ճիշտ է թե ոչ , բայց <<Կուխնյա թիվի >> -ի եթերում հունական քաղցրավենիք էին պատրաստում և այնտեղ լցրեցին ինչ որ զանգված անգույն , մեղրի նման կպչուն , և անվանեցին գլյուկոզա ::
    Քանի հայոց «այբ-բեն» -ը կապրի, հայը չի մեռնի... Ավ. Իսահակյան

Էջ 1 2-ից 12 ՎերջինըՎերջինը

Թեմայի մասին

Այս թեման նայող անդամներ

Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)

Համանման թեմաներ

  1. Հարցեր SQL-ից
    Հեղինակ՝ rostrix, բաժին` Ծրագրավորում
    Գրառումներ: 92
    Վերջինը: 02.06.2015, 21:55
  2. Հարցեր PHP-ից
    Հեղինակ՝ ARMbrain, բաժին` Վեբ
    Գրառումներ: 63
    Վերջինը: 12.07.2012, 12:53
  3. Հարցեր Oracle-ից :)
    Հեղինակ՝ sedrakpc, բաժին` Ծրագրավորում
    Գրառումներ: 4
    Վերջինը: 30.08.2011, 13:22
  4. Հարցեր Ucoz - ից
    Հեղինակ՝ xaker00, բաժին` Վեբ կայքերի քննարկում
    Գրառումներ: 3
    Վերջինը: 07.06.2010, 19:13
  5. Հարցեր FREEBSD-ից
    Հեղինակ՝ Reyno, բաժին` Համակարգիչ
    Գրառումներ: 1
    Վերջինը: 20.02.2010, 21:08

Թեմայի պիտակներ

Էջանիշներ

Էջանիշներ

Ձեր իրավունքները բաժնում

  • Դուք չեք կարող նոր թեմաներ ստեղծել
  • Դուք չեք կարող պատասխանել
  • Դուք չեք կարող կցորդներ տեղադրել
  • Դուք չեք կարող խմբագրել ձեր գրառումները
  •