User Tag List

Ցույց են տրվում 1 համարից մինչև 15 համարի արդյունքները՝ ընդհանուր 71 հատից

Թեմա: Խոհարարական հարցեր

Համակցված դիտում

Նախորդ գրառումը Նախորդ գրառումը   Հաջորդ գրառումը Հաջորդ գրառումը
  1. #1
    Հատուկ կարգավիճակ mkofranc-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    07.07.2009
    Հասցե
    Հայաստանում
    Գրառումներ
    233
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Պատ. Խոհարարական հարցեր

    Մեջբերում Կաթիլ-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Ես պատրաստում եմ չուչխել (ընկույզով սուջուխ) հետևյալ ձևով:
    Մոտ 40սմ երկարությամբ 10 շարանի համար - 1բ. ալյուրը 2ճ.գդ. շաքարավազի հետ լավ խառնում եմ, որ ստացվի համասեռ մասսա, վրան ավելացնում եմ 1բ. ջուր, խառնում, եթե գնդիկներ կան՝ անց եմ կացնում մաղով, վրան ավելացնում եմ 4բ մուրաբայի հյութը (ցանկալի ա խաղողի, բայց փորձել եմ նաև տանձի, ծիրանի, գիլասի, նույնիսկ վերջերս ոչ թե մուրաբայով, այլ հենց ծիրանի հյութով պատրաստեցի), խառնում եմ այնքան ժամանակ, մինչև համասեռ խառնուրդ ստացվի, հետո էդ ամենը թույլ կրակի վրա անընդհատ խառնելուվ եփում եմ այնքան ժամանակ, մինչև թանձրանա, կրակի վրայից վերցնում եմ, ավելացնում եմ 2թ.գդ կրախմալ (հայերեն չգտա բառը), մի պտղունց դարչին (եթե դարչինը շատ լինի դառը համ կտա) ու վանիլ: Նորից դնում եմ կրակին, անընդհատ խառնելով այնքան, մինչև գդալի վրայից ծոր տալուց խառնուրդը կտրտվելով թափվի, բայց ոչ գունդ-գունդ:
    Շարանը մտցնում եմ խառնուրդի մեջ, հանում ու կախում, որ չորանա :
    Բարի ախորժակ
    Իսկ 1 բ. ---- ի՞նչ է նշանակում, եթե բանկա ի նկատի ունեք , կասեք ի՞նչ տարողության:
    Քանի հայոց «այբ-բեն» -ը կապրի, հայը չի մեռնի... Ավ. Իսահակյան

  2. #2
    Պատվավոր անդամ Լուսաբեր-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    08.11.2008
    Գրառումներ
    1,938
    Բլոգի գրառումներ
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Պատ. Խոհարարական հարցեր

    Մեջբերում mkofranc-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Իսկ 1 բ. ---- ի՞նչ է նշանակում, եթե բանկա ի նկատի ունեք , կասեք ի՞նչ տարողության:
    Բաժակ, չեմ կարծում այդքան/բանկայով, ալյուր և ջուր պետք կգա 40սմ 10հատ շարանի համար, դա միայն մակերեսին պետք է քսվի
    Հետո էլ 4 բանկա մուրաբա..... ))
    Վերջին խմբագրող՝ Լուսաբեր: 15.11.2009, 14:51:
    Վեր տան զրուցը տանան տուսա կյամ, տան կրիշը կլխեդ փոլա կյամ
    Ժողովուրդ

  3. Գրառմանը 1 հոգի շնորհակալություն է հայտնել.

    Կաթիլ (15.11.2009)

  4. #3
    Հատուկ կարգավիճակ mkofranc-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    07.07.2009
    Հասցե
    Հայաստանում
    Գրառումներ
    233
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Պատ. Խոհարարական հարցեր

    Մեջբերում Լուսաբեր-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Բաժակ, չեմ կարծում այդքան/բանկայով, ալյուր և ջուր պետք կգա 40սմ 10հատ շարանի համար, դա միայն մակերեսին պետք է քսվի
    Հետո էլ 4 բանկա մուրաբա..... ))
    Ճիշտն ասած հենց մուրաբայի պահով զարմացա ու ցանկացա ճշտել,
    Քանի հայոց «այբ-բեն» -ը կապրի, հայը չի մեռնի... Ավ. Իսահակյան

  5. #4
    . . . Կաթիլ-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    16.04.2007
    Հասցե
    Հեռու
    Գրառումներ
    827
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Պատ. Խոհարարական հարցեր

    Մեջբերում Լուսաբեր-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Բաժակ, չեմ կարծում այդքան/բանկայով, ալյուր և ջուր պետք կգա 40սմ 10հատ շարանի համար, դա միայն մակերեսին պետք է քսվի
    Հետո էլ 4 բանկա մուրաբա..... ))

    Լուսաբերը շատ ճիշտ է պատասխանել
    Չէ, կաթիլը ծով չի դառնում...

  6. #5
    Լիարժեք անդամ Lanterfant-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    07.07.2009
    Հասցե
    Ամստերդամ / Բուդապեշտ
    Տարիք
    40
    Գրառումներ
    103
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Հոլանդիա վերադառնալուց շատ եմ կարոտում ժենգյալով հացին: Ո՞վ ա ինքը ժենգյալովը պատրաստել, դժվա՞ր ա, բաղադրատոմս կիսվելու չունե՞ք: Հետաքրքիր է, որո՞նք են ժենգյալովի յոթ բույսերը: Իհարկե, լսել եմ որ ինչ-որ խորհրդավոր բույս է պետք, որը միայն Ղարաբաղում է աճում: Բայց միևնույն է, համոզված եմ, որ պիտի հնարավոր լինի պատրաստել առանց էս էքսքլյուզիվ բույսի:

  7. Գրառմանը 1 հոգի շնորհակալություն է հայտնել.

    Նարե (24.05.2010)

  8. #6
    Պատվավոր անդամ Նարե-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    28.03.2008
    Տարիք
    35
    Գրառումներ
    512
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Lanterfant-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Հոլանդիա վերադառնալուց շատ եմ կարոտում ժենգյալով հացին: Ո՞վ ա ինքը ժենգյալովը պատրաստել, դժվա՞ր ա, բաղադրատոմս կիսվելու չունե՞ք: Հետաքրքիր է, որո՞նք են ժենգյալովի յոթ բույսերը: Իհարկե, լսել եմ որ ինչ-որ խորհրդավոր բույս է պետք, որը միայն Ղարաբաղում է աճում: Բայց միևնույն է, համոզված եմ, որ պիտի հնարավոր լինի պատրաստել առանց էս էքսքլյուզիվ բույսի:
    Ինքս պատրաստել չգիտեմ, բայց գիտեմ, որ Հոլանդիայում ապրող հարազատներս առանց Հայաստանից բույսեր ստանալու այդտեղ կարողանում են պատրաստել ու բույսերն էլ հավաքում են հենց Հոլլանդիայում: Բաղադրատոմսը կարծում եմ մյուս անդամները կկարողանան ասել:
    Հ.Գ. պատահաբար շնորհակալության կոճակը սեղմեցի:
    Անցյալը ճզմած քո լաթերի մեջ՝ կախում ես մեխից… ու՞ր պիտի փախչես ինքդ քեզանից:

  9. Գրառմանը 1 հոգի շնորհակալություն է հայտնել.

    Lanterfant (24.05.2010)

Թեմայի մասին

Այս թեման նայող անդամներ

Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)

Համանման թեմաներ

  1. Հարցեր SQL-ից
    Հեղինակ՝ rostrix, բաժին` Ծրագրավորում
    Գրառումներ: 92
    Վերջինը: 02.06.2015, 21:55
  2. Հարցեր PHP-ից
    Հեղինակ՝ ARMbrain, բաժին` Վեբ
    Գրառումներ: 63
    Վերջինը: 12.07.2012, 12:53
  3. Հարցեր Oracle-ից :)
    Հեղինակ՝ sedrakpc, բաժին` Ծրագրավորում
    Գրառումներ: 4
    Վերջինը: 30.08.2011, 13:22
  4. Հարցեր Ucoz - ից
    Հեղինակ՝ xaker00, բաժին` Վեբ կայքերի քննարկում
    Գրառումներ: 3
    Վերջինը: 07.06.2010, 19:13
  5. Հարցեր FREEBSD-ից
    Հեղինակ՝ Reyno, բաժին` Համակարգիչ
    Գրառումներ: 1
    Վերջինը: 20.02.2010, 21:08

Թեմայի պիտակներ

Էջանիշներ

Էջանիշներ

Ձեր իրավունքները բաժնում

  • Դուք չեք կարող նոր թեմաներ ստեղծել
  • Դուք չեք կարող պատասխանել
  • Դուք չեք կարող կցորդներ տեղադրել
  • Դուք չեք կարող խմբագրել ձեր գրառումները
  •