Երևի թե ցանկացած տեսակի մսեղենը, ամեն դեպքում մի քիչ թռչնամսի նախընտրությամբ:
Ու մեկել 2 ոսկյա կանոն՝
1. Միսն ուտել լավագույն դեպքում միայն կանաչեղենի հետ (առանց հաց, կարտոֆիլ, ձավարեղեն և այլն)
2. Աղացած միս չոգտագործել ընդհանրապես
Երևի թե ցանկացած տեսակի մսեղենը, ամեն դեպքում մի քիչ թռչնամսի նախընտրությամբ:
Ու մեկել 2 ոսկյա կանոն՝
1. Միսն ուտել լավագույն դեպքում միայն կանաչեղենի հետ (առանց հաց, կարտոֆիլ, ձավարեղեն և այլն)
2. Աղացած միս չոգտագործել ընդհանրապես
Երկիրը կլորա, ինքն էլ փոքր
Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)
Էջանիշներ