Մեջբերում Amina-ի խոսքերից Նայել գրառումը
Ախր այդքան ալյուրոտ ուտեստը ոնց կարա օգտակար լինի՞ հատկապես եթե ալյուրն էլ «բարձր որակի» է
օգտակար է քանզի այնտեղ ձու կա և կանաչեղեն, թարմ մթերքից է պատրաստված,

Զարմանում եմ, որ ալյուրի նկատմամբ թերագնահատորեն եք վերաբերվում, չէ որ ցորենը և նրանից պատրաստված ալյուրը և նրանից էլ թխված հացը աշխարհում այն հազվագյուտ կերակուրներից է, որ եթե մարդ ամբողջ կյանքում միայն դա ուտի ոչ կհիվանդանա, ոչ կմահանա ու ոչ մի բանի պակաս օրգանիզմը չի զգա, մեկ էլ բրինձն է այդպես, իսկ նույնը փորձեք անել մեկ այլ մթերքի հետ