User Tag List

Ցույց են տրվում 1 համարից մինչև 15 համարի արդյունքները՝ ընդհանուր 22 հատից

Թեմա: Կետոգենային դիետա

Ծառի տեսքով դիտում

Նախորդ գրառումը Նախորդ գրառումը   Հաջորդ գրառումը Հաջորդ գրառումը
  1. #8
    Պատվավոր անդամ
    Վիշապ-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    03.12.2007
    Հասցե
    Կալիֆորնիա, գյուղ Արևահովիտ
    Գրառումներ
    7,474
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Enna Adoly-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    ... Սկսել եմ նկատել, որ որոշ ուտելիքներից հենց հաստատ վատ են զգում, օրինակ ձեթով֊յուղով տապակած սննդից վատ եմ ինձ զգում, առաջ կաթ էի շատ օգտագործում, որը հիմա չեմ անում, որովհետև խմելուց մի քանի ժամ մինիմում գլուխս մառախուղի մեջ էր լինում։ ...
    Ռաֆինացված, կամ զտված բոլոր ձեթերը տոքսիկ են։ Բացի այդ, շուկայում անարատ ձիթապտղի ձեթ ճարելն էլ է խնդիր, շատերը կեղծ են ու խառնուրդ։ Անարատ ու հարգի մակնիշի ձիթապտղի ձեթերի վրա գրվում է ձիթապտղի բերքահավաքի տեղն ու ժամանակը։ Անարատ ձիթապտղի ձեթը հաճելի ձիթապտղի համ պիտի ունենա ու դառնահամ, կամ կծվահամ չլինի։ Քանի որ մեծ վերահսկողություն չկա ձեթերի նկատմամբ ու սա հսկայական բիզնես է, ապա տապակայի համար երևի ամենաանվտանգը կարագ, կամ կարագի յուղ օգտագործելն է, չնայած լինում են կեղծ կարագներ (մարգարինային խառնուրդներ և այլն)։
    Կաթի հիմնական խնդիրը լակտոզն է, կաթնամթերքից առավել անվտանգյն ու օգտակարը բարձր յուղայնությամբ (այսինքն չյուղազրկված) ու առանց հավելումների կեֆիրներն են, հնեցված պանիրները ու թթվասերը։
    Իմ ուտելիքի գերակշռող մասը բանջերեղենն է, ձուն, յուղով կամ կարագով, այսինքն տարբեր բանջարեղենով ձվածեղը, օրեկան 3–4 ձու, և պանիր, ինչը երևի ամենուրեք հասանելի է։
    Si vis pacem, para bellum

  2. Գրառմանը 1 հոգի շնորհակալություն է հայտնել.

    enna (14.03.2022)

Թեմայի մասին

Այս թեման նայող անդամներ

Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)

Էջանիշներ

Էջանիշներ

Ձեր իրավունքները բաժնում

  • Դուք չեք կարող նոր թեմաներ ստեղծել
  • Դուք չեք կարող պատասխանել
  • Դուք չեք կարող կցորդներ տեղադրել
  • Դուք չեք կարող խմբագրել ձեր գրառումները
  •