StrangeLittleGirl-ի խոսքերից
Հայկ, երբ հատկապես բուսակերներն անբնական/բնականով են բացատրում իրենց որևէ բան ուտել/չուտելու արարք, մի քիչ չեմ ընդունում: Ալկոհոլն ինքը շատ բնական բան ա ու բնության մեջ առաջանում ա անկախ նրանից մենք ուզում ենք, թե չէ: Մեր արյան մեջ էլ ալկոհոլ կա, նույնիսկ եթե խմող չենք: Ու վնասակարությունն էլ ա հարաբերական: Պարզ ա, խրոնիկ խմելը մեղմ ասած օգտակար չի, բայց օրինակ որոշ հետազոտություններ ցույց են տվել, որ Ֆրանսիայի էն հատվածներում, որտեղ ընդունված ա ճաշին կարմիր գինի խմել, սիրտ-անոթային հիվանդություններն ավելի քիչ են հանդիպում, քան էն հատվածներում, որտեղ ճաշին կարմիր գինի չեն խմում:
Էջանիշներ