User Tag List

Ցույց են տրվում 1 համարից մինչև 15 համարի արդյունքները՝ ընդհանուր 86 հատից

Թեմա: Թխվածքներ

Համակցված դիտում

Նախորդ գրառումը Նախորդ գրառումը   Հաջորդ գրառումը Հաջորդ գրառումը
  1. #1
    Պատվավոր անդամ
    Գրանցման ամսաթիվ
    09.04.2011
    Գրառումներ
    1,103
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Apsara-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Գյուղի գաթա՝ իսկական գաթա

    Ինչ ուզում եք ասեք, ինչպիսի գաթա ուզում եք հյուրասիրեք, իմ սահմանափակ միտքը միայն այս գաթան է համարում իսկական, մնացածը չեմ ընդունում:

    Բարի ախորժակ:

    Հա մինչ թխելը կարող եմ հյուրասիրել, փորձեք տեսեք ձեզ դուր կգա՞, գուցե և ոչ
    Սիրելի Ապսարա, ես քեզ ի՞նչ վատություն էի արել, որ դու հաշվեհարդար տեսար իմ՝ այն էլ սակավ ատամների հետ:

    կարողա շատ շտապ գրելուց ձուն մոռացել ես

  2. #2
    հարս վնեզակոնա Apsara-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    15.05.2007
    Հասցե
    իմ մեջ
    Տարիք
    39
    Գրառումներ
    1,992
    Բլոգի գրառումներ
    27
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում հովարս-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Սիրելի Ապսարա, ես քեզ ի՞նչ վատություն էի արել, որ դու հաշվեհարդար տեսար իմ՝ այն էլ սակավ ատամների հետ:

    կարողա շատ շտապ գրելուց ձուն մոռացել ես
    Հովարս ջան,զնիվ խոսք բաղադրատոմսը ճիշտ եմ ներկայացրել, գուցե Ձեր կնոջ ձեռքը անսովոր է եղել և ինչ-որ բան այնպես չի արել, համենայն դեպս ներողություն եմ խնդրում, ատամ հաստատ չէի ուզում փչացնել: Եթե բախտ վիճակվի հաճույքով իմ թխածը կհյուրասիրեմ
    “То, что вы не можете выразить – это Любовь.
    То, что вы не можете отвергнуть/не признать – это Красота.
    То, чего вы не можете избежать – это Истина”.
    ~ Шри Шри

  3. #3
    Պատվավոր անդամ
    Գրանցման ամսաթիվ
    09.04.2011
    Գրառումներ
    1,103
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Apsara-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Հովարս ջան,զնիվ խոսք բաղադրատոմսը ճիշտ եմ ներկայացրել....: Եթե բախտ վիճակվի հաճույքով իմ թխածը կհյուրասիրեմ
    Կատակ էր, ատամներիս ոչինչ չի պատահել, իսկ հյուրասիրության համար շնորհակալություն:
    Վերջին խմբագրող՝ հովարս: 06.06.2011, 14:19:

  4. Գրառմանը 1 հոգի շնորհակալություն է հայտնել.

    Apsara (20.06.2011)

  5. #4
    հարս վնեզակոնա Apsara-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    15.05.2007
    Հասցե
    իմ մեջ
    Տարիք
    39
    Գրառումներ
    1,992
    Բլոգի գրառումներ
    27
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ժողովուրդ լավ բարձրացող շերտախմորի ճիշտ բաղադրատոմս ո՞վ կարող է ասել: Էն որ վաճառում են խանութներում, դրա բաղադրատոմսն է պետք
    “То, что вы не можете выразить – это Любовь.
    То, что вы не можете отвергнуть/не признать – это Красота.
    То, чего вы не можете избежать – это Истина”.
    ~ Шри Шри

  6. #5
    Սկսնակ անդամ davtyanhasmik-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    20.04.2011
    Գրառումներ
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    միկադո

    Բաղադրությունը

    500 գր. կարագ,
    5 ձու,
    2 բաժակ շաքարավազ,
    2 բաժակ թթվասեր,
    1թգ. սոդա,
    ալյուր,
    2 տուփ խտացրած կաթ,
    1 տուփ շոկոլադ
    Պատրաստման եղանակները

    100 գր. կարագը լավ հարել, 3 ձուն և 1 բաժակ շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել 2 բաժակ թթվասեր` 1 թգ. սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր: Բաժանել 7 գնդի:
    Թխել առանձին-առանձին:
    ԿՐԵՄ.- 2 տուփ խտացրած կաթը 2 ժամ եռացնել, 2 ձվի դեղնուցը 1 բաժակ շաքարավազով հարել: 400 գր. կարագը փափկեցնել, լավ հարել: Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին: Վրան քերել շոկոլադե սալիկ:
    Քեզ համար կուռք մի ստեղծիր քո սեփական պատկերից։

  7. #6
    ես գիտեմ... Գեա-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    04.03.2010
    Հասցե
    Երևան
    Գրառումներ
    868
    Բլոգի գրառումներ
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Apsara-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Ժողովուրդ լավ բարձրացող շերտախմորի ճիշտ բաղադրատոմս ո՞վ կարող է ասել: Էն որ վաճառում են խանութներում, դրա բաղադրատոմսն է պետք
    2 բաժակ սառը ջուր
    1/2 թ գդ աղ
    1/4թ գդ լիմոնի աղ
    1մեծ սուրճի բաժակ ձեթ
    1կգ ալյուր
    2տուփ մարգարին
    Պատրաստել պինդ խմոր, գնդել, երեսը դանակով խաչաձև կտրել և թողնել , որ երեսուն րոպե հանգստանա, որից հետո բաժանել չորս գնդի:Երկու տուփ մարգարինը ևս բաժանել չորս մասի, ամեն գնդի մեջ դնել մեկ մաս մարգարին ,ծրարաձև ծալել և թողնել , որ սառի:Որից հետո հանել մի փոքր գրտնակել ու նորից ծրարաձև ծալել, նորից դնել սառնարան, երբ սառի նորից կրկնել գրտնակելու ու ծրարաձև ծալելու պրոցեսը:դրանից հետո խմորը պատրաստ է :Կարելի է պատրաստել, գաթա, խաչապուրի, նապոլեոն և այլն
    բարի ախորժակ
    Է՜յ, դո՛ւ` սապատ դառած ՃԻՇՏ, անապատ եմ մտել: Քեզ մաշելու համար ծարավ եմ մնալու...

  8. Գրառմանը 2 հոգի շնորհակալություն են հայտնել.

    Apsara (19.06.2011), հովարս (18.06.2011)

  9. #7
    Պատվավոր անդամ
    Գրանցման ամսաթիվ
    09.04.2011
    Գրառումներ
    1,103
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Հարգելի սեղանակիցներ, ցանկանում եմ հրապարակայնորեն շնոհակալություն հայտնել Apsara-ին, որի շնորհիվ ճաշակեցի ամենահամով կարկանդակը՝ գաթան
    Գեա ջան, քեզ էլ շնորհակալություն
    Վերջին խմբագրող՝ հովարս: 18.06.2011, 23:09:

  10. Գրառմանը 2 հոգի շնորհակալություն են հայտնել.

    Apsara (20.06.2011), Գեա (19.06.2011)

  11. #8
    ես գիտեմ... Գեա-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    04.03.2010
    Հասցե
    Երևան
    Գրառումներ
    868
    Բլոգի գրառումներ
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Հովարս ջան , ուրախ եմ , որ բաղադրատոմսը օգտագործել եք ու դուր է եկել.բայց աշխարհի ամենահամով ու իսկական հայկական գաթայի բաղադրատոմսը սա է`
    6բ ալյուր
    500գ մարգարին
    0,5թ գդ աղ
    2ճ գդ քացախ
    2թ գդ սոդա
    2բ մածուն
    2ձու
    ալյուրը լցնել մեծ թասի մեջ,վրան մանրացնել( կներեք բառը չեմ գտնում`տյորկա անել)մարգարինը, ստացված մասսան բրգաձև կիտել, մեջտեղը փոս անել `պատկերավոր ասած հրաբխի նման, փոսի մեջ լցնել մածունը, սոդան, քացախը, աղը ,զգուշությամբ խառնել մինչև համասեռ մասսա դառնալը, ստացված խմորը գնդել, թողնել հանգստա գոնե մեկ ժամ, որից հետո բաժանել չորս գնդի մեջել խորիզով ու թխել:
    Բարի ախորժակ
    Է՜յ, դո՛ւ` սապատ դառած ՃԻՇՏ, անապատ եմ մտել: Քեզ մաշելու համար ծարավ եմ մնալու...

  12. Գրառմանը 3 հոգի շնորհակալություն են հայտնել.

    Apsara (20.06.2011), հովարս (19.06.2011), Նիկեա (02.08.2013)

Թեմայի մասին

Այս թեման նայող անդամներ

Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)

Էջանիշներ

Էջանիշներ

Ձեր իրավունքները բաժնում

  • Դուք չեք կարող նոր թեմաներ ստեղծել
  • Դուք չեք կարող պատասխանել
  • Դուք չեք կարող կցորդներ տեղադրել
  • Դուք չեք կարող խմբագրել ձեր գրառումները
  •