Չեմ լսել, որ Հայաստանում միջատներ հյուրասիրեն, բայց ինքս մանուկ հասակից շատ եմ փորձել մրջյուն ուտել
ԻՀԿ, միջատակերության լոբբինգը սնունդ արտադրող/վաճառող ընկերություններից է սկսվել՝ միջատներ ուծելն ավելի հեշտ է և ավելի քիչ ռեսուրսատար։
Միգուցե պրոտեինների մասով ճիշտ են, բայց եկեք չմոռանանք դրանք մարսելու, յուրացնելու օրգանիզմի ընդունակությանների մասին, որոնք, որքանով տեղյակ եմ նաև գենետիկորեն են պայմանավորված։
Այսինքն մեզ՝ հայերիս համար, պիտի որ միջատները այդքան էլ օգտակար չլինեն՝ վստահ չեմ, որ դրանց մարսելու հետ կապված խնդիրներ չենք ունենա։ Դե բնականաբար խոսքս գնում է պարբերական օգտագործման մասին։
Էս հարցով երևի մեզ ակումբացի բժիշկները կամ կենսաբանները կլուսավորեն։
Էջանիշներ