User Tag List

Ցույց են տրվում 1 համարից մինչև 15 համարի արդյունքները՝ ընդհանուր 19 հատից

Թեմա: Պամիդորով ձվածեղ

Համակցված դիտում

Նախորդ գրառումը Նախորդ գրառումը   Հաջորդ գրառումը Հաջորդ գրառումը
  1. #1
    Պատվավոր անդամ Adam-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    27.01.2007
    Տարիք
    34
    Գրառումներ
    2,041
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Վա՜՜խ … գժվում եմ:

    Մի կաստրյուլկա կուտեի՝ հենց հիմա եթե լիներ

    Մեջը անպայման կանաչ կծու բիբար էլ պիտի լինի: Ու էդ ամեն ինչը թարմ շխկշխկան հացով կամ էլ թա՜՜՜րմ լավաշով:

    Մեկ էլ ձվով սարքած կանաչ լոբին …
    Ջա՜՜՜ն …

    Հ.Գ. կողքից էլ թարմ վարունգ պիտի շրխկացնեմ…
    բա վարունգի անուշ բուրմունքը որ ընգնում ա՜՜՜ ……

  2. Գրառմանը 5 հոգի շնորհակալություն են հայտնել.

    Freeman (22.09.2019), Life (22.09.2019), Ծլնգ (22.09.2019), Շինարար (21.09.2019), Տրիբուն (21.09.2019)

  3. #2
    Պատվավոր անդամ boooooooom-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    26.05.2009
    Հասցե
    Երևան
    Գրառումներ
    1,819
    Բլոգի գրառումներ
    2
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Շուտվանից չեմ կերել. երևի կինս չի սիրում։ Ես էլ նենց ա, որ եթե սարքեմ ապա կանաչ գարոխով կսարքեմ, էն որ մի քիչ շատ ես տժտժացնում, գարոխները մեկումեջ խրթխրթան են դառնում։ Թե չէ պամիդորով ձվաՁեղը իմ համար շատ ջրիկ ա. ջանջալ ա ուտելը։
    Կարճ
    Կոնկրետ

  4. Գրառմանը 2 հոգի շնորհակալություն են հայտնել.

    Աթեիստ (21.09.2019), Ծլնգ (22.09.2019)

  5. #3
    Պապա x3 Աթեիստ-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    26.05.2007
    Հասցե
    Հայաստան
    Տարիք
    47
    Գրառումներ
    8,712
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ես որ ձուն ինչքան ասես կուտեմ, մենակ պոմիդորով ձվածեղն ա, որ չեմ ուտի, որտև եփած պոմիդոր չեմ ուտում ոչ մի ճաշատեսակի մեջ։
    artak.am De gustibus et coloribus non est disputandum.

  6. Գրառմանը 1 հոգի շնորհակալություն է հայտնել.

    Ծլնգ (22.09.2019)

  7. #4
    Պատվավոր անդամ
    Գրանցման ամսաթիվ
    18.05.2009
    Գրառումներ
    1,587
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Պամիդորով ձվաձեղ

    Տրիբունի ասած ձևով, պոմիդորը շատ մանր կտրտած, եթե համեմ ու սամիթ կա ձեռքի տակ դրանք էլ մանր կտրտած ձվի հետ: Պիտի անպայման վերջում միատար լինի, տորթի նման)) կա որ սարքում են մի տեսակ գունդ-գունդ ա ստացվում, էտի մեռնեմ չեմ ուտի
    Ու դե իհարկե ամենահամովը սույն շեդեվռը ուտվում ա ուշ գիշերը

    Հ.Գ. բա լեչո-ովը

  8. Գրառմանը 5 հոգի շնորհակալություն են հայտնել.

    Adam (22.09.2019), Varzor (22.09.2019), Ծլնգ (22.09.2019), Ուլուանա (22.09.2019), Տրիբուն (22.09.2019)

  9. #5
    Պատվավոր անդամ Adam-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    27.01.2007
    Տարիք
    34
    Գրառումներ
    2,041
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Life-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Պամիդորով ձվաձեղ

    Տրիբունի ասած ձևով, պոմիդորը շատ մանր կտրտած, եթե համեմ ու սամիթ կա ձեռքի տակ դրանք էլ մանր կտրտած ձվի հետ: Պիտի անպայման վերջում միատար լինի, տորթի նման)) կա որ սարքում են մի տեսակ գունդ-գունդ ա ստացվում, էտի մեռնեմ չեմ ուտի
    Ու դե իհարկե ամենահամովը սույն շեդեվռը ուտվում ա ուշ գիշերը

    Հ.Գ. բա լեչո-ովը
    հա, էդ գունդ-գունդը մի տեսակ վանող ա (սպիտակուցի պահը, նամանավանդ) ու ես որ ահավոր զզվող եմ՝ իմ սարքածն էլ պիտի միատար լինի ,
    Հ.Գ. Էնքան զզվող էի, որ ոչ ռացիոնալ հակակրանքներ ունեի, բայց հիմա հաղթահարել եմ: Ասենք խաշած ձուն առաջ սառը վիճակում չէի ուտի (զզվում էի մի տեսակ) , կամ, ասենք, մաննի կաշան սառը () ...

  10. Գրառմանը 2 հոգի շնորհակալություն են հայտնել.

    Life (22.09.2019), Ուլուանա (22.09.2019)

  11. #6
    ավագ մոդեր
    Ուլուանա-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    17.03.2006
    Հասցե
    ԱՄՆ
    Տարիք
    44
    Գրառումներ
    12,738
    Բլոգի գրառումներ
    21
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Լոլիկով ձվածեղ հիմա չեմ ուտում, որովհետև ձու չեմ ուտում, բայց երբ ուտում էի, ես էլ էի սիրում համասեռ` առանց գնդերի, հատկապես լոլիկի գնդերն էին տհաճ, բայց ձվինն էլ նենց ոչինչ: Ես որ սարքում էի, կամ փակած կամ թարմ լոլիկի հյութն էի մենակ օգտագործում, կամ էլ նենց մանր էի կտրտում, որ եփվելուց հետո լրիվ համասեռ զանգված դառնար: Ձուն էլ, բացի նրանից, որ մինչև լցնելը լավ հարում էի, լցնելուց հետո էլ մինչև եփվելը ամբողջ ընթացքում խառնում էի, որ չգնդվեր, ու արդյունքում լրիվ համասեռ, մի քիչ թանձրոտ հեղուկ էր ստացվում, որի մեջ հացը թաթախում, ուտում էի: Միակ ճաշն ա, որը հացը մեջը թաթախելով էի ուտում:
    Մերոնց համար էլ որ սարքում եմ հիմա երբեմն, էլի տենց մանր կտրտում եմ, չնայած իրանք դեմ չեն գնդերին, բայց մի տեսակ ձեռս չի գնում գնդեր թույլ տալ : Դե, նաև համեմունքներ ու կանաչիներ եմ գցում` սև բիբար, համեմի սերմ, սոխի փոշի, չորացրած ռեհան, այլ կանաչիներ` ոչ միշտ:
    Էհ, էսքանը գրեցի, սիրտս ուզեց :

    Մեջբերում Adam-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    հա, էդ գունդ-գունդը մի տեսակ վանող ա (սպիտակուցի պահը, նամանավանդ) ու ես որ ահավոր զզվող եմ՝ իմ սարքածն էլ պիտի միատար լինի ,
    Հ.Գ. Էնքան զզվող էի, որ ոչ ռացիոնալ հակակրանքներ ունեի, բայց հիմա հաղթահարել եմ: Ասենք խաշած ձուն առաջ սառը վիճակում չէի ուտի (զզվում էի մի տեսակ) , կամ, ասենք, մաննի կաշան սառը () ...
    Հետաքրքիր ա, իսկ տենց մարդ կա՞, որ մաննի կաշան սառն ա սիրում: Գուցե մարդիկ կան, որ ի վիճակի են սառն էլ ուտել, բայց որ հենց սառը սիրեն կամ սառը նույնքան լավը համարեն, ինչքան որ տաքը, մի տեսակ չեմ պատկերացնում: Սառը մաննի կաշան իմ մանկապարտեզային մղձավանջներից ա եղել :
    Վերջին խմբագրող՝ Ուլուանա: 22.09.2019, 07:23:
    Երջանկությունը ճամփորդելու ձև է, ոչ թե նպատակակետ։
    Ռոյ Գուդման

  12. Գրառմանը 5 հոգի շնորհակալություն են հայտնել.

    Adam (22.09.2019), Life (22.09.2019), Varzor (22.09.2019), Աթեիստ (22.09.2019), Տրիբուն (22.09.2019)

  13. #7
    Պատվավոր անդամ boooooooom-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    26.05.2009
    Հասցե
    Երևան
    Գրառումներ
    1,819
    Բլոգի գրառումներ
    2
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Ուլուանա-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Հետաքրքիր ա, իսկ տենց մարդ կա՞, որ մաննի կաշան սառն ա սիրում: Գուցե մարդիկ կան, որ ի վիճակի են սառն էլ ուտել, բայց որ հենց սառը սիրեն կամ սառը նույնքան լավը համարեն, ինչքան որ տաքը, մի տեսակ չեմ պատկերացնում: Սառը մաննի կաշան իմ մանկապարտեզային մղձավանջներից ա եղել :
    Էս թեմայից դուրս ա, բայց ես եմ շատ սիրում սառը մաննի կաշա, մանավանդ ամանի տակը կպածը քերել ուտելը(սառը վիճակում) ։)
    Կարճ
    Կոնկրետ

  14. Գրառմանը 1 հոգի շնորհակալություն է հայտնել.

    Varzor (22.09.2019)

  15. #8
    Կեցցե թագավորը Varzor-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    16.03.2009
    Հասցե
    Երկիր մոլորակ, ՀՀ ք. Երևան
    Տարիք
    43
    Գրառումներ
    7,503
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Ուլուանա-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Հետաքրքիր ա, իսկ տենց մարդ կա՞, որ մաննի կաշան սառն ա սիրում: Գուցե մարդիկ կան, որ ի վիճակի են սառն էլ ուտել, բայց որ հենց սառը սիրեն կամ սառը նույնքան լավը համարեն, ինչքան որ տաքը, մի տեսակ չեմ պատկերացնում: Սառը մաննի կաշան իմ մանկապարտեզային մղձավանջներից ա եղել :
    Եեես եմ էդ մարդը

    Թողնում եմ էնքան սառի, որ լավ թանձրանա: Տաք վիճակում համարյա անկապարտեզային մղձավանջ է
    Լոխ մունք ենք, մնացածը` լոխ են...

  16. Գրառմանը 1 հոգի շնորհակալություն է հայտնել.

    boooooooom (23.09.2019)

Թեմայի մասին

Այս թեման նայող անդամներ

Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)

Էջանիշներ

Էջանիշներ

Ձեր իրավունքները բաժնում

  • Դուք չեք կարող նոր թեմաներ ստեղծել
  • Դուք չեք կարող պատասխանել
  • Դուք չեք կարող կցորդներ տեղադրել
  • Դուք չեք կարող խմբագրել ձեր գրառումները
  •