Մեջբերում anslov-ի խոսքերից Նայել գրառումը
Ստաբիզիզատորի ստոյկեն, դա հավանաբար ՛stabilizer bar link-ն ա:եթե հա, ապա համեմտական դաշտոմ շատ ես տվել, քանի որ դա "1" րոպեի գործ ա /սվարկով երկու կողմից պլասմասը հալացնում ես ու համում ու մի րոպեում նորը դնում/, իսկ հետևի պաչեմնիկի դնելը հասկացողի համար էլի "մի" րոպեի գործ ա, .. եթե գիտես ոնց ձգես ու հետո մի աբառոտ թուլացնես: /ստանդարտ պրիմիմտիվ բան ա/
нае*нули гады հա, ճիշտ ես, ես որ գործը տեսա, մտածեցի ես ինքս էլ կարայի անեի: Ուղղակի սենց դեպքերում քանի որ փորձ չունես, միշտ մտածում ես «բայց կարող ա վսյո տակի իրանք մի բան գիտեն, որ ես չգիտեմ», ու ռիսկ չես անում ինքդ անելու: Հետո կոնկրետ խադավոյի հետ կապված գործերում իրանց դոմկրատները անփոխարինելի են, գարաժում յամի վրա շատ կտանջվես մինչեւ նույն գործը անես:

Մեջբերում anslov-ի խոսքերից Նայել գրառումը
Այնպեսց որ եթե հարցեր լինի -տեսական կամ պրակտիկ, հանգիստ դիմիր :/
հա, եղբայր, կակ ռազ մի հատ տենց հարց ունեմ: Ջրի պոմպից անտիֆրիզ ա թողում: ու նենց լավ հավեսով ա թողնում, ասենք մի 4-5 օրվա մեջ մի կես լիտր ջուր եմ ավելացնում, որ հովացման սիստեմը նորմայի գա: Էդ ջրի նասոսին հասնելը ահագին թանկ հաճույք ա, արդեն գրել եմ վերեւը, մի 35000 հաստատ կբռնի: Հիմա մտածում եմ ձեռք չտամ, ուղղակի տենց ջուր ավելացնելով յոլա գնամ մինչեւ զուբչատի ռեմենի հաջորդ փոխելը, որին դեռ մի 2-3 տարի կա: Մյուս կողմից էլ մտածում եմ կարող ա էդ ջրի նասոսի պռակլադկից թողող ջուրը զուբչատի ռեմենին վնասի, մեկ էլ հանկարծ ճամփին կտրվի, ավելի մեծ ծախսի առաջ կանգնեմ: Ինչ խորհուրդ կտաս, հնարավոր ա տենց ձգել, թե պետք ա վազել արհեստավորի մոտ?