Guest-ի խոսքերից
Բնության մեջ շատ բան ա առաջանում, օրինակ մարսված և համապատասխան տեղից դուրս եկած սնունդը, բայց դա չի նշանակում, որ այն պիտի ուտենք: Իսկ ինչ որ մի մասով էլ եթե լավ ա ազդում օրինակ կարմիր գինին, ապա չես կարող ասել թե որքանով ավելով էլ վատ ա ազդում: Գինին, այո, լավ բան ա, քանի որ խաղողն ա լավ բան ու գինու մեջ պահպանվում ա որոշ չափով խաղողի դրական ազդեցությունները ու գումարվում ա բացասական ավելցուկային ալկոհոլը: Ու, ինչո՞ւ սպասել խաղողի հյութի փչանալուն, եթե կարող ենք խմել դեռ չփչացած:
Էջանիշներ