Հումոր չէր Վահեի գրածը:
Մի երկու տեղ կարդացի, որ վարունգների համար որպես պարարտանյութ ձկներից պատրաստված ինչ-որ նյութ են օգտագործում, հնարավոր է հոտը դրանից լինի: Մի տեղ էլ գրած էր, որ քանի որ վարունգի բաղադրության մեծ մասը ջուր է, հնարավոր է ջերմոցների մոտ ձկնաբուծարաններ կան ու ոռոգման ջրին է ձկան հոտը կպել:
Իսկ էդ ձկների գենը գենոմոդիֆիկացված պոմիդորներում կա, բայց նունիսկ էդ դեպքում գենի պատճառով պոմիդորից ձկան հոտ չի կարա գա:
Մի խոսքով կերեք մենակ բիո էկոլոգիապես մաքուր բանջարեղեն:
Էջանիշներ