Մեջբերում My World My Space-ի խոսքերից Նայել գրառումը
Թույն հումոր էր...

Իսկ ավելի լուրջ տեղեկություննե՞ր..
Հումոր չէր Վահեի գրածը:

Մի երկու տեղ կարդացի, որ վարունգների համար որպես պարարտանյութ ձկներից պատրաստված ինչ-որ նյութ են օգտագործում, հնարավոր է հոտը դրանից լինի: Մի տեղ էլ գրած էր, որ քանի որ վարունգի բաղադրության մեծ մասը ջուր է, հնարավոր է ջերմոցների մոտ ձկնաբուծարաններ կան ու ոռոգման ջրին է ձկան հոտը կպել:

Իսկ էդ ձկների գենը գենոմոդիֆիկացված պոմիդորներում կա, բայց նունիսկ էդ դեպքում գենի պատճառով պոմիդորից ձկան հոտ չի կարա գա:

Մի խոսքով կերեք մենակ բիո էկոլոգիապես մաքուր բանջարեղեն: