User Tag List

Ցույց են տրվում 1 համարից մինչև 15 համարի արդյունքները՝ ընդհանուր 28 հատից

Թեմա: Արդար յուղ

Համակցված դիտում

Նախորդ գրառումը Նախորդ գրառումը   Հաջորդ գրառումը Հաջորդ գրառումը
  1. #1
    Ավագ Մոդերատոր Rammstein-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    01.07.2008
    Հասցե
    Երեւան
    Տարիք
    36
    Գրառումներ
    8,728
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Ripsim-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Իսկ որտեղից գնել արդար կարագ, որից կարելի կլինի ստանալ արդար յուղ? Կամ, խանութում վաճառվող կարագներից որն է ավեի <<արդար>>?
    Դժվար հարց է: Չեմ բացառում, որ կարագներն էլ խալտուրա անեն, մեջը մարգարին խառնեն: Բայց ամեն դեպքում էդ անվստահելի կարագը իմ համար շատ ավելի վստահելի է, քան հազար ձեւով գովազդվող յուղերը:
    Գնիր հասարակ կարագ, ասենք` Նոր Զելանդական:

  2. Գրառմանը 2 հոգի շնորհակալություն են հայտնել.

    Ripsim (04.10.2011), Շինարար (04.10.2011)

  3. #2
    Harmonious Arpine-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    21.07.2011
    Տարիք
    31
    Գրառումներ
    966
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Գյուղի արդար, առաջին ձեռքից կարագից լավը չկա, գիտես, որ ոչ մի եսիմինչերի միջով էլ չի անցել: Եթե կարող եք, դրանից գնեք:
    "Non est ad astra mollis e terris via."

  4. Գրառմանը 3 հոգի շնորհակալություն են հայտնել.

    Kita (05.10.2011), Meme (05.10.2011), Ripsim (04.10.2011)

  5. #3
    Աննորմալ գժուկ:( Kita-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    04.05.2006
    Տարիք
    37
    Գրառումներ
    2,599
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Arpine-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Գյուղի արդար, առաջին ձեռքից կարագից լավը չկա, գիտես, որ ոչ մի եսիմինչերի միջով էլ չի անցել: Եթե կարող եք, դրանից գնեք:
    Ես էս վերջերս մի 90% օգտագործում եմ կարագ հենց, ես կասեի արդար գյուղի կարագ + զեյթունի ձեթ:
    Ճիշտն ասած էտ նույն կարագ սարքողը, յուղ էլ է սարքում, բայց ես յուղի հանդեպ անտիպատիա ունեմ Ու սենց ամենավերջին դեպքում դրանով մի բան կսարքեմ
    Ты или заходи в мою жизнь, или иди куда-нибудь.. стоишь на пороге, а дверь настежь. мне холодно.

  6. #4
    ես գիտեմ... Գեա-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    04.03.2010
    Հասցե
    Երևան
    Գրառումներ
    868
    Բլոգի գրառումներ
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Rammstein-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Դժվար հարց է: Չեմ բացառում, որ կարագներն էլ խալտուրա անեն, մեջը մարգարին խառնեն: Բայց ամեն դեպքում էդ անվստահելի կարագը իմ համար շատ ավելի վստահելի է, քան հազար ձեւով գովազդվող յուղերը:
    Գնիր հասարակ կարագ, ասենք` Նոր Զելանդական:
    էդ նոր զելանդականը Ռամստեյն ջան ամենաիսկական մարգարին ա , բարձր որակի, մի շատ լավ ռեստորանի ծանոթ խոհարարի ասածն եմ կրկնում:աում են , իբր թե միակ նորալ կարագը վալիոն ա , թող ասածս գովազդ չդառնա, որովհետև շատ հնարավոր է , որ սխալված լինեմ, որովհետև այսօր մեր երկրում ամեն ինչն է կեղծվում:
    եթե արդար կարագ եք ուզում գնացեք գյուղ, ուրիշ ճար չկա :ի դեպ չհասկացա թե սերուցքային կարագը ինչի է քո համար քըխ?
    Է՜յ, դո՛ւ` սապատ դառած ՃԻՇՏ, անապատ եմ մտել: Քեզ մաշելու համար ծարավ եմ մնալու...

  7. Գրառմանը 1 հոգի շնորհակալություն է հայտնել.

    Arpine (04.10.2011)

  8. #5
    Ավագ Մոդերատոր Rammstein-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    01.07.2008
    Հասցե
    Երեւան
    Տարիք
    36
    Գրառումներ
    8,728
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Գեա-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    էդ նոր զելանդականը Ռամստեյն ջան ամենաիսկական մարգարին ա , բարձր որակի, մի շատ լավ ռեստորանի ծանոթ խոհարարի ասածն եմ կրկնում:աում են , իբր թե միակ նորալ կարագը վալիոն ա , թող ասածս գովազդ չդառնա, որովհետև շատ հնարավոր է , որ սխալված լինեմ, որովհետև այսօր մեր երկրում ամեն ինչն է կեղծվում:
    Ես էլ լսել եմ, որ վալիոն մեր օլիգարխներն են սարքում, փաթեթավորում:

    Ամեն դեպքում չի կարա լրիվ մարգարին լինի, քանի որ եթե տաքացնելուց մեջից սպիտակուցները առանձնանում են, ուրեմն մեջը ահագին կարագ կա: Մի անգամ ռուսական առաջին ալիքով Среда обитания հաղորդումով ասում էին, թե ոնց կարագի կեղծիքը տարբերել, էս ձեւն էլ ասեցին:
    Մեջբերում Գեա-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Ռամստեյն ջան
    Ռամշտայն:

    Մեջբերում Գեա-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    ի դեպ չհասկացա թե սերուցքային կարագը ինչի է քո համար քըխ?
    Նկատի ունես` ինչու օգտագործել յուղ, այլ ոչ թե կարա՞գ: Յուղը ավելի դյուրամարս է, կարագը փչացող է, մեկ էլ անձամբ ես կարագից զզվում եմ:

  9. #6
    ես գիտեմ... Գեա-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    04.03.2010
    Հասցե
    Երևան
    Գրառումներ
    868
    Բլոգի գրառումներ
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Rammstein-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Ռամշտայն:
    Նկատի ունես` ինչու օգտագործել յուղ, այլ ոչ թե կարա՞գ: Յուղը ավելի դյուրամարս է, կարագը փչացող է, մեկ էլ անձամբ ես կարագից զզվում եմ:
    Ռամշտայն ջան ի նկատի ունեի թե ինչու յուղ և ոչ թե կարագ:Եթե ուղղակի անձնական ձձվանքն է խնդիրը հարց չկա,եթե խնդիրը դյուրամարս լինելու մեջ է, ասեմ , որ կարագը ավելի հեշտ է մարսվում , հենց դրա համար էլ մինչև մեկ տարեկան սննդի մեջ օգտագործվում է միայն կարագ և ոչ թե յուղ:
    Ճիշտ ես, կարագը փչացող է, ու հենց դա է պատճառը , որ մարդկությունը հորինել է յուղը, այսինքն դա միայն պահեստավորման նշանակություն ունի:
    Է՜յ, դո՛ւ` սապատ դառած ՃԻՇՏ, անապատ եմ մտել: Քեզ մաշելու համար ծարավ եմ մնալու...

  10. #7
    Ավագ Մոդերատոր Rammstein-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    01.07.2008
    Հասցե
    Երեւան
    Տարիք
    36
    Գրառումներ
    8,728
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Գեա-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Ռամշտայն ջան ի նկատի ունեի թե ինչու յուղ և ոչ թե կարագ:Եթե ուղղակի անձնական ձձվանքն է խնդիրը հարց չկա,եթե խնդիրը դյուրամարս լինելու մեջ է, ասեմ , որ կարագը ավելի հեշտ է մարսվում , հենց դրա համար էլ մինչև մեկ տարեկան սննդի մեջ օգտագործվում է միայն կարագ և ոչ թե յուղ:
    Տրամաբանական չի, Գեա ջան: Կարագը նույն յուղն ա` մեջը սպիտակուցներով: Ինչի՞ հաշվին պիտի ավելի դյուրամարս լինի: Եթե չեմ սխալվում, սպիտակուցները բավական ծանրամարս են:
    Ուղղակի ստեղ մարդիկ չգիտեն` ինչ ա նորմալ յուղը, թերեւս դրա համար ա տենց կարծիք ձեւավորվել: Խանութի (կիսա)բուսական յուղերը բնականաբար մի 1500 անգամ ավելի ծանրամարս են, քան կարագը, բայց դա իմ ասած յուղին չի վերաբերում:

    Մեջբերում Գեա-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Ճիշտ ես, կարագը փչացող է, ու հենց դա է պատճառը , որ մարդկությունը հորինել է յուղը, այսինքն դա միայն պահեստավորման նշանակություն ունի:
    Հա, գլխավոր պատճառը դա ա, բայց դա չի նշանակում, թե յուղը ավելի ծանրամարս ա:

  11. #8
    ՆԵՐԴԱՇՆԱԿ ՔԱՈՍԻ ՄԱՍՆԻԿ Mark Pauler-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    11.02.2010
    Հասցե
    Հայաստան,
    Գրառումներ
    547
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Լավ թեմա ա: Ավելի ճիշտ` կարևոր:
    Նախ, եթե խոսքը գնում ա, թե որ բրենդի կարագն ա իսկական` իմ կարծիքով միայն Լուրպակը: Ամեն խանություն չկա ու ավելի թանկ ա քա Վալիոն ու մյուսները:
    Հիմա անցնենք բուն թեմային:
    Անցած դարի կեսերից սկսած դիետոլոգների բանավեճը չի դադարում: Հարցն էլ նրանում ա, թե որ կարագն ա ավելի անվտանգ` իսկական անարատ կովինը, որը անպայման իր մեջ դժվարամաս ճարպաթթուներ ու խոլեստերին ա պարունակում, թե հիդրոգենացված ձեթից ստացված մարգարինատիպ սպրեդ-կարագները:
    Շատ դիետոլոգներ աղաղակում են, որ ավելի ճիշտ ա օգտագործել սպրեդները, իբր թե դրանք առողջության համար ավելի անվտանգ են ու նման բաներ...
    Իրականում երկարատև հետազոտությունները ցույց տվեցին, որ հիդրոգենացման պրոցեսների ժամանակ միայն ջրածնային հագեցում չի գնում, մասնակիորեն խաղտվում են նաև տարածական տրանս իզոմերությունը, որն էլ երբ հայտնվում ա մեր օրգանիզմում սովորական ֆերմենտային քայքայման ժամանակ խնդիրներ ա առաջացնում: Մասնակի չյուրացվող քանակ ա առաջանում, որն էլ կոնցեռոգեն էֆֆեկտի հետևանքով քաղծկեղի առաջացման պատճառ կարա դառնա:
    Եվրոպական երկրներում արդեն մոտ 10 տարի, իսկ Ռուսաստանում արդեն 3-4 տարի ա ինչ սպրեդ-կարագների մեջ հիդրոգենացված ձեթի քանակը խիստ սահմանափակվել է ու որպես հիմնական հումքեր թույլատրվել են մեծ մածուցիկություն ունեցող բուսական յուղերը, իսկ մարգարիններում սահմանապակում չի արվել:
    Ինչ վերաբերվում ա հայկական արտադրության կարագներին, որպես մասնագետ եմ ասում` զիբիլ են գերագույն աստիճանի: Զիբիլը մեղմ ա ասված` վտանգավոր են առողջության համար:
    Ես համարում եմ , որ սովորական կովի կաթից կարագը կամ յուղը անվտանգ ա ու եթե սիրտ-անոթային պրոբլեմ ունեցող մարդը սննդի մեջ քանակային չարաշահում չի անում, ապա անհանգստանալու կարիք չկա:

    Ինչ վերաբերվում ա`

    Ամեն դեպքում չի կարա լրիվ մարգարին լինի, քանի որ եթե տաքացնելուց մեջից սպիտակուցները առանձնանում են, ուրեմն մեջը ահագին կարագ կա: Մի անգամ ռուսական առաջին ալիքով Среда обитания հաղորդումով ասում էին, թե ոնց կարագի կեղծիքը տարբերել, էս ձեւն էլ ասեցին:
    Ասեմ իմանաս` սպրեդ-կարագների շատ տեսակների բաղադրության մեջ, հենց էտ պատճառով էժան, անորակ կաթի փոշի ու տարբեր զիբիլ սպիտակուցային հավելանյութեր են ավելացվում: Հալեցնելուց շատ ա նմանվում անարատ կարագին, բայց....
    Իմ ՔԱՈՍԸ գնում է ամենուր, իր հլու ծառայի` "Տիրակալ Ժամանակի" ուսերին նստած: _________

  12. Գրառմանը 1 հոգի շնորհակալություն է հայտնել.

    Chilly (05.10.2011)

  13. #9
    Ավագ Մոդերատոր Rammstein-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    01.07.2008
    Հասցե
    Երեւան
    Տարիք
    36
    Գրառումներ
    8,728
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Mark Pauler-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Շատ դիետոլոգներ աղաղակում են, որ ավելի ճիշտ ա օգտագործել սպրեդները, իբր թե դրանք առողջության համար ավելի անվտանգ են ու նման բաներ...
    Գլուխները պատին են տալիս: Եթե պլաստմասս արտադրող գործարանը մի քիչ փող տար էդ դիետոլոգներին, կասեին, որ պլաստմասս ուտելուց օգտակար բան չկա: Իսկ մարգարին ուտելը պլաստմաս ուտելուց էլ վատ ա: Շատ բան չգիտեմ, մենակ գիտեմ, որ էն ֆերմենտը, որը թույլ ա տալիս ճարպի մոլեկուլին մարսվել մարգարինին չի համապատասխանում, քանի որ վերջինս մոլեկուլը ձեւափոխված ա, դրա համար մարգարինի մի մասը ոնց մտնում, տենց էլ դուրս ա գալիս, մի մասն էլ կուտակվում ա օրգանիզմում ու ըստ էն օրվա հեռուստացույցով լսածիս, 2 տարի ա պահանջվում օրգանիզմը մարգարինի թողած աղբից մաքրելու համար:

    Մեջբերում Mark Pauler-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Ասեմ իմանաս` սպրեդ-կարագների շատ տեսակների բաղադրության մեջ, հենց էտ պատճառով էժան, անորակ կաթի փոշի ու տարբեր զիբիլ սպիտակուցային հավելանյութեր են ավելացվում: Հալեցնելուց շատ ա նմանվում անարատ կարագին, բայց....
    Դե ի՞նչ ասեմ, վերջին տարբերակնը մեկ ա մնում ա լաբորատոր հետազոտությունը:
    Ամեն դեպքում շատ տարօրինակ կհամարեմ, եթե մարդը խանութի կարագին չվստահի, իսկ խանութի յուղին կամ ձեթին վստահի: Հեն ա ասեք` ոչ մի բան չուտենք:

    Ի դեպ, ձեթերի մասին էլ են ասում, որ Հայաստանում լրիվ կեղծ, անորակ ձեթեր են:

    Մեջբերում Mark Pauler-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Տնային պայմաններում իսկական կարագից յուղի ստացման պրոցեսը ջերմային ա` որի ժամանակ տեղային գերտաքացումների (օրինակ ամանի հատակի կրակի անմիջական զոնայի վրա) մասնակիորեն տեղի են ունենում խեժացման ու քայքայման պրոցեսներ, որի ժամանակ էլ առաջանում են դժվարամարս նյութեր:
    Դրա համար ա կրակը շատ թույլ արվում, որպեսզի նման բաները գրեթե բացառվեն:
    Սենց թե նենց, եթե կարագով մի բան տապակես, 100%-ով նույն պրոցեսներն են տեղի ունենալու

    Մեջբերում Mark Pauler-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Էնպես, որ երբ ասվում ա, որ կարագն ավելի դյուրամարս ա քան դրանից ստացված յուղը` դա ճշմարտություն ա:
    Չհամոզեցիր:

    Մեջբերում Գեա-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    ես գիտեմ թե ինչ է նորմալ յուղը , ու բոլորին առաջարկում եմ օգտագործել մաքուր յուղ, եթե ֆինանսականը ներում է , բայց դա չի նշանակում թե պետք է հրաժարվել կարագից, որովհետև կարագում եղած սպիտակուցները, ջրալուծ վիտամինները ու էլ մյուս նյութերը չնշեմ էլի `տերմիններ են, մեզ շատ են պետք:
    Գեա ջան, ո՞րտեղ եմ ասել, թե պետք ա կարագից հրաժարվել:



    Ժող, ես ինձնից չեմ հորինում, որ յուղն ավելի դյուրամարս ա: Կոնկրետ ինձ հայտնի ա Այուրվեդան, որի համաձայն յուղն ա դյուրամարս: Այուրվեդայի աղավաղումներից են առաջացել տարբեր ժողովրդական բժշկությունները, որոնք իրանց աղավաղված հալով շատ հարցերում էսօրվա բժշկությունից առաջ են: Իսկ եթե ինչ-որ մեկը կփորձի ինձ համոզել, որ էսօրվա բժշկությունը ավելի առաջ ա, ես միայն կասեմ` : Թող ինձ ներեն իմ կողմից շատ հարգված բժիշկները, բայց էսօր բժշկություն չկա` չհաշված վիրաբուժությունը:

    Լավ, ինչեւէ, էս թեման էսօրվա բժշկությունը քլնգելու համար չեմ բացել:
    Դյուրամարսության մասին դեռ էսքանով սահմանափակվում եմ:

  14. Գրառմանը 2 հոգի շնորհակալություն են հայտնել.

    aragats (06.10.2011), Mark Pauler (05.10.2011)

  15. #10
    ՆԵՐԴԱՇՆԱԿ ՔԱՈՍԻ ՄԱՍՆԻԿ Mark Pauler-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    11.02.2010
    Հասցե
    Հայաստան,
    Գրառումներ
    547
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Rammstein-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Տրամաբանական չի, Գեա ջան: Կարագը նույն յուղն ա` մեջը սպիտակուցներով: Ինչի՞ հաշվին պիտի ավելի դյուրամարս լինի: Եթե չեմ սխալվում, սպիտակուցները բավական ծանրամարս են:
    Ուղղակի ստեղ մարդիկ չգիտեն` ինչ ա նորմալ յուղը, թերեւս դրա համար ա տենց կարծիք ձեւավորվել: Խանութի (կիսա)բուսական յուղերը բնականաբար մի 1500 անգամ ավելի ծանրամարս են, քան կարագը, բայց դա իմ ասած յուղին չի վերաբերում:

    .....

    Հա, գլխավոր պատճառը դա ա, բայց դա չի նշանակում, թե յուղը ավելի ծանրամարս ա:
    Տնային պայմաններում իսկական կարագից յուղի ստացման պրոցեսը ջերմային ա` որի ժամանակ տեղային գերտաքացումների (օրինակ ամանի հատակի կրակի անմիջական զոնայի վրա) մասնակիորեն տեղի են ունենում խեժացման ու քայքայման պրոցեսներ, որի ժամանակ էլ առաջանում են դժվարամարս նյութեր:
    Էնպես, որ երբ ասվում ա, որ կարագն ավելի դյուրամարս ա քան դրանից ստացված յուղը` դա ճշմարտություն ա: Իսկ կարագի մեջ պարունակվող սպիտակուցները ավելի դժվարամարս չեն:
    Իմ ՔԱՈՍԸ գնում է ամենուր, իր հլու ծառայի` "Տիրակալ Ժամանակի" ուսերին նստած: _________

  16. #11
    կյանքը ափիս մեջ Դեկադա-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    10.11.2007
    Հասցե
    40°46՛C 44°28՛ B
    Գրառումներ
    2,002
    Բլոգի գրառումներ
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Լավ քանի որ էս բոլորը ինձնից դուրս եկավ ասեմ: Ինքս գյուղի կարագ, յուղ չեմ օգտագործում: Ինչ որ յուրահատուկ համ ու հոտ կա:Դե ես էլ ալերգիկ մարդ լինելով էտ համ - հոտային քաոսից արդեն էնքան եմ հագենում, որ ուտելուն չի էլ հասնում հերթը: Հիմանականում ձեթ եմ օգտագործում: Բայց վերջերս կարագին անցնելու միտք կա: Մի քանի յուղեր փորձել եմ ոչ մեկը լավը չեն: Անցել եմ կարագին: Բայց հիմա ինձ հետաքրքրում ա ձեթ ու կարագը միաժամանակ հնարավոր ա՞ օգտագործել:Նույն ճաշի մեջ: Մարկ որպես մասնագետ հլա ասա::

    Մեկ էլ, իհարկե գովազդ թող չլինի, բայց ասեք էլի որ կարագն ու ձեթն են լավը:

  17. #12
    ես գիտեմ... Գեա-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    04.03.2010
    Հասցե
    Երևան
    Գրառումներ
    868
    Բլոգի գրառումներ
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Rammstein-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Տրամաբանական չի, Գեա ջան: Կարագը նույն յուղն ա` մեջը սպիտակուցներով: Ինչի՞ հաշվին պիտի ավելի դյուրամարս լինի: Եթե չեմ սխալվում, սպիտակուցները բավական ծանրամարս են:
    սխալ գիտես Ռամշտեյն, որոշ սպիտակուցների տրոհումը օրգանիզմում սկսվում է բերանի խոռոչից, իսկ ճարպերի քայքայումը հնարավոր է լինում սկսած 12մատնյա աղուց, այն էլ միայն լեղու օգնությամբ, ու հենց դա է պատճառը , որ լեղապարկի հեռացումից հետո մարդիկ վատ են տանում ճարպոտ սնունդը:Այսինքն ճարպերը սննդի ամենադժվարամարս մասն են:
    Մեջբերում Rammstein-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Ուղղակի ստեղ մարդիկ չգիտեն` ինչ ա նորմալ յուղը, թերեւս դրա համար ա տենց կարծիք ձեւավորվել: Խանութի (կիսա)բուսական յուղերը բնականաբար մի 1500 անգամ ավելի ծանրամարս են, քան կարագը, բայց դա իմ ասած յուղին չի վերաբերում:
    ես գիտեմ թե ինչ է նորմալ յուղը , ու բոլորին առաջարկում եմ օգտագործել մաքուր յուղ, եթե ֆինանսականը ներում է , բայց դա չի նշանակում թե պետք է հրաժարվել կարագից, որովհետև կարագում եղած սպիտակուցները, ջրալուծ վիտամինները ու էլ մյուս նյութերը չնշեմ էլի `տերմիններ են, մեզ շատ են պետք:

    Մեջբերում Rammstein-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Հա, գլխավոր պատճառը դա ա, բայց դա չի նշանակում, թե յուղը ավելի ծանրամարս ա:
    Դե քանի որ Մարկը ահագին գրել ա թե ինչ է լինում կարագը յուղ դարձնելուց , էդ մասին չգրեմ , մենակ ասեմ , որ կարագում ճարպերը մոտ82 % են , իսկ հալած յուղում 98%, ո հենց դրանով էլ ավելի դժվարամարս:
    Է՜յ, դո՛ւ` սապատ դառած ՃԻՇՏ, անապատ եմ մտել: Քեզ մաշելու համար ծարավ եմ մնալու...

Թեմայի մասին

Այս թեման նայող անդամներ

Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)

Համանման թեմաներ

  1. Գրառումներ: 45
    Վերջինը: 23.10.2007, 02:13

Թեմայի պիտակներ

Էջանիշներ

Էջանիշներ

Ձեր իրավունքները բաժնում

  • Դուք չեք կարող նոր թեմաներ ստեղծել
  • Դուք չեք կարող պատասխանել
  • Դուք չեք կարող կցորդներ տեղադրել
  • Դուք չեք կարող խմբագրել ձեր գրառումները
  •