User Tag List

Ցույց են տրվում 1 համարից մինչև 7 համարի արդյունքները՝ ընդհանուր 7 հատից

Թեմա: php_ffmpeg

  1. #1
    Hello World shooter-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    03.07.2008
    Գրառումներ
    96
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    php_ffmpeg

    Ժողովուրդ ջան, ով ա երբեվիցե գործ ունեցել php_ffmpeg.dll գրադարանի հետ, անհրաժեշտ ա վիդեո ֆայլերի հետ աշխատել php լեզվի միջոցներով, ըստ իրա մասին գրված տեղեկությունների ինքը շատ լավ գրադարան ա, բայց որոշ խնդիրների եմ հանդիպել, եթե որևե մեկը պրակտիկա ունի էս ոլորտում, կխնդրեի որևե ուղղություն ցույց տալ: Ընդհանուր առմամբ թեման չեմ սահմանափակում միայն այդ գրադարանով, այլ ընդհանրապես վիդեո ֆայլերի հետ աշխատող ցանկացած միջոց ընդունելի է, եթե այն հնարավոր է սկզբից մինչև վերջ կիրառել: Կա ևս մի փաթեթ phpvideotoolkit, նույն php_ffmpeg-ի PHP սիմուլիացիյան ա, ցավոք սրա հետ էլ հարթ չգնաց ամեն ինչ, եթե սրա մասին էլ որևէ բան գիտեք գրեք, ուրախությամբ կնդունեմ:

  2. #2
    undefined
    Գրանցման ամսաթիվ
    19.03.2006
    Գրառումներ
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ես մի փոքր գործ ունեցել եմ phpffmpeg-ի հետ (պետք էր PHP-ով ինֆորմացիա հանել մեդիա ֆայլից, թե ինչ կոդեկա օգտագործված), կոնկրետ ինչը չի ստացվում, եթե կոդը ցույց տաս ավելի լավ..

  3. #3
    Պապա Universe-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    09.04.2007
    Գրառումներ
    2,273
    Բլոգի գրառումներ
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մոտ վեց ամիս Dolphin ի վրա պատրաստածս սոց. ցանցի վրա ա աշխատել. խորհուրդ կտամ run անելու ժամանակ 5-րոպեից շուտ չդնես Shared սերվերի վրա... Ffmpeg .exe ի պրինցիպը հետևյալնա, ինքը միանգամից նույն ֆայլի flv, mp4 ու mp3 տարբերակներնա առանձնացնում, ու shared ի վրա միջինում 6mb ոց ֆայլի կոնվերտացիան տևումա 5-30 րոպե, այած HD է թե ոչ:

  4. #4
    Hello World shooter-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    03.07.2008
    Գրառումներ
    96
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arnix - չի ստացվում հենց են պահից երբ ես կանչում եմ getFrame() մեթոդը, որպեսզի հետագայում, այդ կադրի հետ գործողություններ անեմ, ասեմ ավելին, ինձ անհրաժեշտ ա watermark տեղադրեմ MPEG վիդեո ֆայլում, ոնց հասկացա դա ffmpeg-ի ուժերի մեջ մտնում ա (համենայն դեպս ըստ դոկումենտացիայի), կոդը ցույց տալու առանձնապես բան էլ չկա սկզբում ստեղծում են ffmpeg_movie օբյեկտ, ու սկսում եմ տարբեր մեթոդներ կանչել, որոշները բարեհաջող ստացվում են, օրինակ getDuration() վերադարձնում ա տևողությունը ու էլի որոշ այլ ֆունկցիաներ, բայց ինձ հատապես անհրաժեշտ ա այն կադրերի բաժանել, որը կատարվում ա ffmpeg_frame կլասի հիման վրա, սրա կոնստրուկտորը մի պարամետր ա ընդունում
    GD ռեսուրս, այսինքն մինչը այդ անհրաժեշտ ա ստանալ կոնկրետ կադրտ ձևափոխել GD ռեսուրսի, ու տալ կոնստրուկտորին, հենց այդ ժամանակ էլ տեղի ա ունենում սխալ.
    Unable to locate resource in this object in. C:\xampp\...

    Universe - ճիշտն ասաց չհասկացա թե խոսքը ինչի sahred սերվերների մասին էր, ինձ տվյալ դեպքում localhost-ի վրա ա անհրաժեշտ որպեսզի աշխատի, windows xp, կամ 7, XAMPP, GD support enabled, phpinfo()-ով նայում եմ ffmpeg-ը նույնպես կա, մենակ թե չեմ հասկանում ինչ error ա տալիս կադրը ստանալու ժամանակ.

  5. #5
    undefined
    Գրանցման ամսաթիվ
    19.03.2006
    Գրառումներ
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում shooter-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    ինձ անհրաժեշտ ա watermark տեղադրեմ MPEG վիդեո ֆայլու
    Էդ դեպքում իմ կարծիքով իմաստ չունի php-ffmepg օգտագործել, որովհետեվ getFrame()-ով ստացածդ frame-ը հետագայում php-ffmepg-ի միջոցով չի ստացվի հետ կոդավորել (php-ffmepg-ը չունի այդ հնարավորությունը), ավելի լավ չի PHP-ից միանգամից ffmpeg.exe-ն կանչես ճիշտ պարամետրերով (առանց php-ffmpeg module օգտագործելու)? Google-ում օրինակներ կան ահագին, օրինակ`
    http://www.corbellconsulting.com/201...-on-a-video-2/

  6. #6
    Hello World shooter-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    03.07.2008
    Գրառումներ
    96
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    հա... նոր ինֆորմացիա էր դա իմ համար ճիշտն ասած, էտ մասին չէի մտածել, երևի այդպես էլ անեմ, բայց բոլոր դեպքերում, այդ պրոցեսը, անհրաժեշտ ա վիզուալ ցուցադրել, ասենք, ոնց ա Youtube - ում վիդեո ֆայլ ափլոադ անելուց ինքը կադր առ կադր ցույց ա տալիս, նման ինչ որ վիզուալ բան ա պետք ստանալ բրաուզերի սահմաններում+watermark - ի տեղադրում, հիմիկվա իմ ամբողջ խնդիրը միայն կադրեր ստանալնա մեջ ա, որը անհասկանալի պատճառներով չի լինում, եթե կարաս էտ հարցում մի խորհուրդ տաս շատ շնորհակալ կլինեմ ...

  7. #7
    Պապա Universe-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    09.04.2007
    Գրառումներ
    2,273
    Բլոգի գրառումներ
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Շեյրդ հոսթինգի մասին էի խոսում:
    Շերդում միառժամանակ մեկ գործողություն կարող է անել ffmpegով, սակայն արդեն վիրտուալ պրիվատում միանշանակ ավելի արագագործ ու հեշտ կլինի էտ մոդուլի հետ աշխատելը:
    Ժամանակին շատ խնդիրներ եմ ունեցել դրա հետ կապված, բայց հետո ուղղել եմ...

Թեմայի մասին

Այս թեման նայող անդամներ

Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)

Էջանիշներ

Էջանիշներ

Ձեր իրավունքները բաժնում

  • Դուք չեք կարող նոր թեմաներ ստեղծել
  • Դուք չեք կարող պատասխանել
  • Դուք չեք կարող կցորդներ տեղադրել
  • Դուք չեք կարող խմբագրել ձեր գրառումները
  •