User Tag List

Նայել հարցման արդյունքները: Աղակեր ե՞ք

Քվեարկողներ
60. Դուք չեք կարող մասնակցել այս հարցմանը
  • Այո, աղակեր եմ

    15 25.00%
  • Չափի մեջ

    31 51.67%
  • Ոչ, աղակեր չեմ

    14 23.33%
Էջ 2 4-ից ԱռաջինԱռաջին 1234 ՎերջինըՎերջինը
Ցույց են տրվում 16 համարից մինչև 30 համարի արդյունքները՝ ընդհանուր 52 հատից

Թեմա: Աղ. օգո՞ւտ, թե՞ վնաս

  1. #16
    Մշտական անդամ Հինատա-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    18.04.2010
    Հասցե
    Երևան
    Տարիք
    29
    Գրառումներ
    195
    Բլոգի գրառումներ
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Ուլուանա-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Հ. Գ. Աչքիս՝ ես էս թեմայի ներվերի դեղն եմ։
    Ընդհակառակը՝ խորհրդատուն եք:

  2. #17
    Անտառային Ֆոտոն-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    15.06.2009
    Հասցե
    Չուկչստան
    Տարիք
    37
    Գրառումներ
    1,814
    Բլոգի գրառումներ
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Վնասակարության մասին ոչինչ չգիտեմ: Իմացողները թող ասեն: Թե չէ թեմայում միայն օգտակարության ու կարևորության մասին է գրվել:
    Քայլ առ քայլ դեպի ինքնաբավ երջանիկ կյանք


  3. #18
    ավագ մոդեր
    Ուլուանա-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    17.03.2006
    Հասցե
    ԱՄՆ
    Տարիք
    43
    Գրառումներ
    12,735
    Բլոգի գրառումներ
    21
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Ֆոտոն-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Վնասակարության մասին ոչինչ չգիտեմ: Իմացողները թող ասեն: Թե չէ թեմայում միայն օգտակարության ու կարևորության մասին է գրվել:
    Բա իմ գրածը հե՞չ։
    Երջանկությունը ճամփորդելու ձև է, ոչ թե նպատակակետ։
    Ռոյ Գուդման

  4. Գրառմանը 1 հոգի շնորհակալություն է հայտնել.

    DavitH (16.05.2010)

  5. #19
    Dark Night Դարք-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    22.04.2009
    Հասցե
    շորերիս մեջ
    Տարիք
    77
    Գրառումներ
    876
    Բլոգի գրառումներ
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Ֆոտոն-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Վնասակարության մասին ոչինչ չգիտեմ: Իմացողները թող ասեն: Թե չէ թեմայում միայն օգտակարության ու կարևորության մասին է գրվել:
    Բժիշկը ասել է,որ աղի այն քանակությունը,որը մեր օրգանիզմը ընդունում է սովորական խմելու ջրի միջոցով բավական է մեր օրգանիզմի բնականոն գործունեության համար,իսկ հավելյալ աղը որը մենք օգտագործում ենք համեմելով ուտեստները,արդեն վնաս է պատճառում առողջությանը,այնպես որ մյուս անգամ,երբ ձեռքտ տանես դեպի աղամանը հիշիր այս խոսքերը և քցի-բռնի արդյուք ցանկանում ես սպիտակ մահը ևս որոշ ժամանակով կրճատի կյանքիդ առանց այն էլ կարճ տարիները

    Первая рюмка, первая сигарета, первая ночь, как же далеко всё это.........

  6. Գրառմանը 1 հոգի շնորհակալություն է հայտնել.

    Ուլուանա (16.05.2010)

  7. #20
    Ավագ Մոդերատոր Rammstein-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    01.07.2008
    Հասցե
    Երեւան
    Տարիք
    36
    Գրառումներ
    8,728
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ինքս ինձ համարում եմ աղակեր, բայց մարդիկ գիտեմ, որ տեսնում եմ, թե ինչքան են աղ անում, ախորժակս փակվում ա:
    Գիտեմ, որ վնասակար ա շատ աղը, բայց նաեւ գիտեմ, որ չափից դուրս քիչն էլ ա վնասակար:
    Իսկ ընդհանրապես լսել եմ, որ ավելի նախընտրելի ա օգտագործել քար աղը:

  8. #21
    Անտառային Ֆոտոն-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    15.06.2009
    Հասցե
    Չուկչստան
    Տարիք
    37
    Գրառումներ
    1,814
    Բլոգի գրառումներ
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Ուլուանա-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Բա իմ գրածը հե՞չ։
    Հազար ներողություն, կարծես էդ գրառումը շրջանցել էի, հիմա կարդացի:
    Չնայած էլի չհասկացա, թե ինչ մեխանիզմով է աղը վնասում օրգանիզմը: Կոնկրետ ո՞ր օրգաններն է ախտահարում և այլն:
    Հայաստանում աղի չարաշահումը միգուցե նաև յոդի պահանջից է սկսվում: Ենթադրում եմ, որ բացառված չէ:
    Քայլ առ քայլ դեպի ինքնաբավ երջանիկ կյանք


  9. #22
    Պատվավոր անդամ Ներսես_AM-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    25.06.2006
    Գրառումներ
    4,303
    Բլոգի գրառումներ
    1
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մի բան գիտեմ որ Հայաստանում ընդհանրապես աղ չուտես ավելի վատ բաներ կլինեն: Նենց տարածաշրջանում ենք ապրում, որ յոդի պահանջը լրացնելու համար աղ ենք յոդացնում: Ինչ վերաբերվում ա չափին, ինչ որ մեկը արդեն նշեց, ես էլ այդպես գիտեի, մարդը տասը գրամ կարող է յուրացնել օրական: Ինչը իմ կարծիքով լրիվ նորմալ թիվ է կոնկրետ իմ համար: Վերջին տարիներին ոչնչին աղ չեմ ավելացնում ուտելիս: Թեկուզ ամենաանալի բանը լինի: Ինչքան ուտում եմ այս կամ այն տեսակով լրիվ բավարար եմ համարում:

  10. #23
    Մշտական անդամ DavitH-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    20.09.2009
    Հասցե
    Հայաստան, Երևան
    Տարիք
    35
    Գրառումներ
    395
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Rammstein-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Իսկ ընդհանրապես լսել եմ, որ ավելի նախընտրելի ա օգտագործել քար աղը:
    ինչքան գիտեմ քար աղը յոդացված չի դրա համար չի օգտագործվում

    Մեջբերում Ֆոտոն-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Չնայած էլի չհասկացա, թե ինչ մեխանիզմով է աղը վնասում օրգանիզմը: Կոնկրետ ո՞ր օրգաններն է ախտահարում և այլն:
    մասնավորապես աղերի կուտակում երիկամներում են հոդացավեր ու տենց բաներ եթե չեմ սխալվում

    մարդիկ կան որ աղամանը դատարկում են իրենց ափսեի մեջ ճանաչում եմ մեկին մեր ծանոթներից ա արդեն 55 տարի ա մեծ տեմպերով աղ ա օգտագործում ու ոչ մի տեսակ վնաս չի ստացել աղից
    պետք ա օգտագործել ենքան ինչքան պահանջ ունես թե չէ որ նայես էս կյանքում հազար ու մի բաներ կան որոնք ավելի են վնասում մեզ քան աղը

  11. #24
    Մշտական անդամ Հինատա-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    18.04.2010
    Հասցե
    Երևան
    Տարիք
    29
    Գրառումներ
    195
    Բլոգի գրառումներ
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Օրինակ տատիկս իր ամբողջ կյանքում աղ քիչ է օգտագործել,բայց հիմա ողնաշարի ցավերով է տառապում:
    Դա կախված է օրգանիզմից:

  12. Գրառմանը 1 հոգի շնորհակալություն է հայտնել.

    DavitH (16.05.2010)

  13. #25
    Սկսնակ անդամ Hamo..-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    12.05.2010
    Գրառումներ
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Հինատա-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Օրինակ տատիկս իր ամբողջ կյանքում աղ քիչ է օգտագործել,բայց հիմա ողնաշարի ցավերով է տառապում:
    Դա կախված է օրգանիզմից:
    Հինատա իմ տատիկնելա նույն օրին

  14. #26
    փոխլրացնող Մանուլ-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    19.02.2009
    Հասցե
    Երևան, Հայաստան
    Տարիք
    33
    Գրառումներ
    1,452
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Հինատա-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Օրինակ տատիկս իր ամբողջ կյանքում աղ քիչ է օգտագործել,բայց հիմա ողնաշարի ցավերով է տառապում:
    Դա կախված է օրգանիզմից:
    Բայց ո՞վ ասաց, որ ողնաշարի ցավերը միայն աղի չարաշահումից են լինում: Եթե աղի մեծ քանակությունը վնաս է, օրինակ, ողնաշարի համար, դա չի նշանակում, որ եթե աղը քիչ քանակությամբ օգտագործենք, ողնաշարի հետ ոչ մի խնդիր չենք ունենա:

  15. #27
    կյանքը ափիս մեջ Դեկադա-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    10.11.2007
    Հասցե
    40°46՛C 44°28՛ B
    Գրառումներ
    2,002
    Բլոգի գրառումներ
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մարդու քիմքը պետք ա զգա բոլոր համերը՝ չափի մեջ: Կծուն, թթուն, քաղցրը, նաեւ աղը պետք ա օգտագործել քիչ քանակությանբ: Ճիշտ ասած չեմ պատկերացնում ոնց կարան ուտեն անալի ճաշեր, բայց բանջարեղենը լավ կլինի առանց աղի ուտել: Ինքս քիչ եմ օգտագործում:

    Ի դեպ հիվանդություններ ձեռք բերելու հարցում միայն համեմունքի չարաշահումը չի որ դեր ունի: Գենետիկան էլ նշանակություն ունի, վարած կյանքն էլ:

  16. Գրառմանը 1 հոգի շնորհակալություն է հայտնել.

    DavitH (16.05.2010)

  17. #28
    Պատվավոր անդամ
    Գրանցման ամսաթիվ
    25.04.2006
    Գրառումներ
    5,527
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Դեկադա-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Մարդու քիմքը պետք ա զգա բոլոր համերը՝ չափի մեջ: Կծուն, թթուն, քաղցրը, նաեւ աղը պետք ա օգտագործել քիչ քանակությանբ: Ճիշտ ասած չեմ պատկերացնում ոնց կարան ուտեն անալի ճաշեր, բայց բանջարեղենը լավ կլինի առանց աղի ուտել: Ինքս քիչ եմ օգտագործում:

    Ի դեպ հիվանդություններ ձեռք բերելու հարցում միայն համեմունքի չարաշահումը չի որ դեր ունի: Գենետիկան էլ նշանակություն ունի, վարած կյանքն էլ:
    ամեն մարդու "չափը", դա տարբեր չափ է: մարդ կա հագնում է 34 համարի կոշիկ, մարդ էլ մա 45 համարի…
    համարում եմ, որ մարդու օրգանիզմն է կարգավորում այդ հարցը: մարդը դարերի ընթացքում փոփոխվում է, հարմարվում շրջակա վիրուսներին ու բակտերիաներին, ու ըստ այդմ էլ ասել որ մարդը նածնադարում ազ ու բիբար խորովածի վրա չէր անում, տեղին չէ: եթե մարդը չփոփոխվեր, ապա գենետիկա էլ չէր լինի ու մարդը կունենար ընդամեևը մի ժառանգական գեը- Մարդ գենը: իսկ մենք գենետիկորն փոփոխվում ենք, ու հաղորդում դեպի առաջ մեր այժմեական ինֆորմացիան:

    եթե մարդու սնունդը նարկոռտիկներից չէ /ինկատի ունեմ տարբեր մաքադոնալսներ որոնք արհեստական կախվածություն են առաջացում/, ապա ինչ էլ անեք ձեր օրգանիզմի պահանջով, տեղին է ու ճիշտ:

  18. Գրառմանը 1 հոգի շնորհակալություն է հայտնել.

    DavitH (16.05.2010)

  19. #29
    կյանքը ափիս մեջ Դեկադա-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    10.11.2007
    Հասցե
    40°46՛C 44°28՛ B
    Գրառումներ
    2,002
    Բլոգի գրառումներ
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում dvgray-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    ամեն մարդու "չափը", դա տարբեր չափ է: մարդ կա հագնում է 34 համարի կոշիկ, մարդ էլ մա 45 համարի…
    համարում եմ, որ մարդու օրգանիզմն է կարգավորում այդ հարցը: մարդը դարերի ընթացքում փոփոխվում է, հարմարվում շրջակա վիրուսներին ու բակտերիաներին, ու ըստ այդմ էլ ասել որ մարդը նածնադարում ազ ու բիբար խորովածի վրա չէր անում, տեղին չէ: եթե մարդը չփոփոխվեր, ապա գենետիկա էլ չէր լինի ու մարդը կունենար ընդամեևը մի ժառանգական գեը- Մարդ գենը: իսկ մենք գենետիկորն փոփոխվում ենք, ու հաղորդում դեպի առաջ մեր այժմեական ինֆորմացիան:

    եթե մարդու սնունդը նարկոռտիկներից չէ /ինկատի ունեմ տարբեր մաքադոնալսներ որոնք արհեստական կախվածություն են առաջացում/, ապա ինչ էլ անեք ձեր օրգանիզմի պահանջով, տեղին է ու ճիշտ:

    Այ տեղին նշեցիր. մարդ կա 34 ա հագնում, մարդ էլ կա 45: Բայց սենց էլ կա, որ եթե կոշիկը շատ գայթակղիչ ա զոռով խծկվում են մեջը ինչը առաջացնում ա մինիմում ատքերի ջարդոց կամ էլ ծլպպացնելով քայլում են: Ասածս էնա, որ օրգանիզմը կկարգավորի եթե թողնես կարգավորի: Իսկ եթե հա խանգարես չի ստացվի: Իսկ որպիսզի առողջ ինֆորմացիա հաղորդենք չես գտնում, որ պետք ա հնարավորինս առող սննվենք:

    Էստեղ մի բան էլ կա... բնազդը:

  20. #30
    Պատվավոր անդամ
    Գրանցման ամսաթիվ
    25.04.2006
    Գրառումներ
    5,527
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Դեկադա-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Այ տեղին նշեցիր. մարդ կա 34 ա հագնում, մարդ էլ կա 45: Բայց սենց էլ կա, որ եթե կոշիկը շատ գայթակղիչ ա զոռով խծկվում են մեջը ինչը առաջացնում ա մինիմում ատքերի ջարդոց կամ էլ ծլպպացնելով քայլում են: Ասածս էնա, որ օրգանիզմը կկարգավորի եթե թողնես կարգավորի: Իսկ եթե հա խանգարես չի ստացվի: Իսկ որպիսզի առողջ ինֆորմացիա հաղորդենք չես գտնում, որ պետք ա հնարավորինս առող սննվենք:

    Էստեղ մի բան էլ կա... բնազդը:
    գիտես՞ ինչում է հարցը:
    ես իմ անձնական փորձից ելնելով ոչ մեկին էլ չեմ վստահում: նայի, մեկ ասում էին որ սուպը լավ է, ու ապացուցում էին, մեկ ասում էին որ վատ է, ու ապացուցում էին: ուտում եմ են, ինչ որ հավանում եմ: օրինակ, ժամանակին զզվում էի բամիայից: սպանեին, մի հատ չէի ուտի… հիմա գժվում եմ նրա համար: եթե բամիայի ճաշ լինի ու խորոված, կուտեմ բաման:
    աշխատում եմ արհեստական կերեր չուտել, եթե իմացա որ արհեստական է, մի տեսակ բնական սրտխառնոց է առաջանում ու բերանս չեմ դնի:

    աղը՞: ունեմ իմ չափը, որը համարյա կրկնակի է իմ հետ սնվողներից: ու ոչ մի աննորմալ բժշկական պրոբլեմներ չունեմ դրա հետ կապված:

  21. Գրառմանը 1 հոգի շնորհակալություն է հայտնել.

    Freeman (02.03.2012)

Էջ 2 4-ից ԱռաջինԱռաջին 1234 ՎերջինըՎերջինը

Թեմայի մասին

Այս թեման նայող անդամներ

Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)

Էջանիշներ

Էջանիշներ

Ձեր իրավունքները բաժնում

  • Դուք չեք կարող նոր թեմաներ ստեղծել
  • Դուք չեք կարող պատասխանել
  • Դուք չեք կարող կցորդներ տեղադրել
  • Դուք չեք կարող խմբագրել ձեր գրառումները
  •