սխտոր, զեյթունի ձեթ, անանուխ, ռեհան, կարմիր քաղցր պղպեղ, մշկընկույզի փոշի ու կիտրոնի հյութ․ հազիվ ինձ զսպեցի որ էս քսուկը առանձին չուտեմ, հիմա էլ հոտերը հիշում եմ գլուխս պտտվումա․․․ միջերկրյածովյան համեմունքների նկատմամբ ավելի տոլերանտ եմ քան միջին արևելքի կամ հնդկաստանի՝ իր հարևաններով
ivy (06.05.2020)
Բադրիջան՝ ջեռոցում խորոված։ Հեշտ, արագ ու համով
Բադրիջանը կիսում եք (պոչը թողնում եք, որ հետո հարմար բռնակ ծառայի): Կեսերի վրա դանակով գծեր եք քաշում, այնպես որ կաշին չկտրվի։ Արանքներում ճզմած սխտոր եք խոթում, սև, կարմիր բիբար ու աղ։ Վերջում էլ մի քիչ զեյթունի ձեթ։ Կես ժամով ջեռոց ու
![]()
![]()
Բադրիջան ընդհանրապես չեմ օգտագործում, երևի մի 10-12 տարի կլինի արդեն, բայց հիմա Ներսեսի սարքածից մի ձև ոգեշնչվեցի, մտածում եմ՝ մի շանս էլ տալ բադրիջանին։ Հետն էլ մտքովս անցավ, որ աղջիկս դեռ ոչ մի անգամ բադրիջան չի կերել (!), դե պապան էլ չի օգտագործում:
Էս երկու օրը ես էլ մի բան կսարքեմ բադրիջանով ու կպատմեմ՝ ոնց ստացվեց![]()
Կինս սաղ օրը ժողովների մեջ է, ես էլ դե նախաճաշ-բան, полыыыы мою, полыыыы мою։
Էսօր ստանդարտ ա՝ սնկով, սպանախով ձվածեղ (մեկ մեկ սոխ էլ եմ ավելացնում, էսօր չկա), ավոկադոյի ու բանանի կալորիաների հավելմամբ, ճաշի զահլա չկա ։Ճ
••Սեղմել՝ ցույց տալու համար
Si vis pacem, para bellum
boooooooom (25.06.2020), CactuSoul (25.07.2020), ivy (20.07.2020), Peace (30.07.2020), Sambitbaba (05.01.2021), Varzor (25.06.2020), Աթեիստ (24.06.2020), Բարեկամ (25.06.2020)
Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)
Էջանիշներ