ոչխարի բուդ, լիբանանական փլավի անկողնում (ի շնորհակալություն թխաբլիթի համար)
Դո
ի պոսլե (տնական լիմոնադն էլ հյուսիսարևլքում)
![]()
Dressingն ես անկողին թարգմանել![]()
սխտոր, զեյթունի ձեթ, անանուխ, ռեհան, կարմիր քաղցր պղպեղ, մշկընկույզի փոշի ու կիտրոնի հյութ․ հազիվ ինձ զսպեցի որ էս քսուկը առանձին չուտեմ, հիմա էլ հոտերը հիշում եմ գլուխս պտտվումա․․․ միջերկրյածովյան համեմունքների նկատմամբ ավելի տոլերանտ եմ քան միջին արևելքի կամ հնդկաստանի՝ իր հարևաններով
ivy (06.05.2020)
Բադրիջան՝ ջեռոցում խորոված։ Հեշտ, արագ ու համով
Բադրիջանը կիսում եք (պոչը թողնում եք, որ հետո հարմար բռնակ ծառայի): Կեսերի վրա դանակով գծեր եք քաշում, այնպես որ կաշին չկտրվի։ Արանքներում ճզմած սխտոր եք խոթում, սև, կարմիր բիբար ու աղ։ Վերջում էլ մի քիչ զեյթունի ձեթ։ Կես ժամով ջեռոց ու
![]()
![]()
Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)
Էջանիշներ