Ինձ թվում ա էս խոհարարությունը ահագին ստեղծագործական բան ա։ Ահավոր շատ եմ սիրում հետևել պրոցեսսին, կարամ մեջ ընկնեմ փորձելու նպատակներով միմիայն, եթե կա էդ հնարավորությունը։)) Մանավանդ երբ որ շատ լավ ա ստացվում ու իմ սիրած բանը դա հետևել սուշի ու խաղողի թփով տոլմայի սարքելուն։ Բա ո՜նց եմ սիրում հատուկ ինձ համար սարքած տոլման, տենց ամենահամով տոլման եմ կերել մի անգամ։ Նենց չի որ մնացածները համով չէին, բայց էդ մեկը յուրահատուկ էր։
Իմ սարքած ձվերն էլ են համով, բայց սա իմ կարծիքը չի ու կասկած կա որ իրանք էլ էին յուրահատուկ ։)) Զուտ տրամադրության հարց ա, թե ով ա սարքում ու ում համար ես սարքում։
Էջանիշներ