Դայանա ջան, ես էլ էի առաջներում միշտ ուզում նապոլեոն սարքել բայց կարծում էի, թե գլուխ չեմ հանի, մինչև պատրաստի խմորներին հանդիպելը: Ի դեպ ես կրեմը պատրաստում եմ խտացրած կաթով ու կարագով: Կարագը լավ հարում եմ, իսկ հետո նույքան քանակությամբ խտացրած կաթ եմ կամաց-կամաց ավելացնում կամ մինչև որ քաղցրությունը դուրս գալիս է: Ըստ իս, էդպես ավելի հեշտ, արագ ու համով է ստացվում:

Մեջբերում Dayana-ի խոսքերից Նայել գրառումը
Իսկ ես այսօր առաջին անգամ նապոլեոն եմ պատրաստել։

Խմորն իհարկե գնել եմ
Իսկ կրեմն ինքս եմ եփել։ Մի բաժակ կաթը մի գդալ ալյուրի ու կես բաժակ շաքարավազի հետ ցածր կրակին եփել եմ այնքն, որ մի քիչ պնդանա, թողել հովանա, հարել 200 գրամ կարագի հետ, քսել թխված շերտերին, վրան նույն շերտերից փշուրներ լցրել ու

Էս 1.5 տարի էր երազում էի, պարզվեց շատ հանգիստ կարող էի պատրաստել