Դաա, լավ սպասեք մի հատ ռեցեպտ առաջարկեմ, ես եմ մտածել

. ուրեմն վերցնում եք 100 գ ոլոռ/գառոխ /, 100 գ հոլանդական պանիր, մի 100 գրամ էլ կաթնաշոռ/տվառոգ/, մի 100գ էլ տավարի միս խառնում եք իրար, ամենայն հավանականությամբ աղցանի նման մի բան կստացվի

: Էդ ստացված զանգվածի մեջ կա մոտ 80 գրամ սպիտակուց/կամ՝ պրոտեին/:
100 գ տավարի միս-19.0 գ սպիտակուց
100 գ կաթնաշոռ/տվառոգ/-16.8 գ սպիտակուց
100 գ ոլոռ/գառոխ /-19.3 գ սպիտակուց
100 գ հոլանդական պանիր24.9 գ սպիտակուց /տվյալները Գ. Սեւոյանի խնդրագրքից/
Եթե չթունավորվեք, կարող եմ նոր բաղադրատոմսեր մոգոնել

Էջանիշներ