այստեղ կարող եք միանալ, ու ձեր ոչը ասել ապազգայինի հիմքերի հիմքին ՝ ապազգային ճաշերին ու մնացած ուտելու բաներին
Ո՛չ, ո՛չ և ո՛չպտիչի մալակոներին ու կիևսկի տորթերին, ղավուրմաներին ու բաստրմաներին, չուջուխներին ու սուջուխներին…
Ո՛չ, ո՛չ և ո՛չ
այստեղ կարող եք միանալ, ու ձեր ոչը ասել ապազգայինի հիմքերի հիմքին ՝ ապազգային ճաշերին ու մնացած ուտելու բաներին
Ո՛չ, ո՛չ և ո՛չպտիչի մալակոներին ու կիևսկի տորթերին, ղավուրմաներին ու բաստրմաներին, չուջուխներին ու սուջուխներին…
Ո՛չ, ո՛չ և ո՛չ
Ինձ համար կարեւորը սնունդն է.ով կարողանա քիչ էներգիա ծաղսելով համեղ ուտելիք պատրաստել, ուրեմն կարելի է ուտել։
Վերջին խմբագրող՝ Dayana: 19.10.2009, 15:00:
Աշխարհում առաջին հայալեզու բլոգը. իմ կարծիքը նախկին Բրիտանական գաղութ Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներից։
Մեռաաաա՜
Ապազգային ճաշատեսակներ
Լավ կատակ էր![]()
Some are born to sweet delight,
Some are born to an endless night,
End of the night...
Դիվ բայց տենց էլ չիմացանք տոլման, խորովածը ազգային են թե ապազգային?![]()
Երբեք չեմ հանդիպել կատվի, որին հետաքրքրեր մկների կարծիքն իր մասին:
Lion (19.10.2009)
Վարգանիշ, Դիվ, մոռթեց թեման![]()
Ճամփաները բոլոր դեպի մահ են տանում…
Ambrosine (19.10.2009), Ungrateful (19.10.2009), VisTolog (19.10.2009)
Ես միանում եմ Ցեղակից Դիվին և. իմ վճռական ոչն եմ ասում ցեղն իր արմատնեից կտրող ցանկացած ապաազգային ճաշատեսակի: Այն դեպքում, երբ ազգը կանգնած է դավադրական ծրագրերի և մարտահրավերների առձև, մենք չպետք է նպաստենք ապաազգային ճաշատեսակներին ինչպիսիք են
իքի բիրը, լուլա քյաբաբը և այլ թուրքահունչ սննդատեսակները…
ո՛չ ո՛չ ո՛չ ո՛չ, իքի բիրը մտնում է մեր տները, ասենք ո՛չ ո՛չ ո՛չ քյաբաբի հոտը ամենուրեք է
ո՛չ ո՛չ ո՛չ ո՛չ:
Մասիսի փեշերից դեռ քյաբաբի հոտը չի անցել ոչ ոչ ոչ ոչ
էսպես չի մնա
Ungrateful (19.10.2009)
Մոդերատորական: Ասենք ոչ ապականոնադրական զրուցարաններին, ո՛չ, ո՛չ, ո՛չ:
Մոդերատորական: Թեման վերաբացվել է Զվարճալի բաժնում:
davidus (19.10.2009)
Տղեք հարցս մնաց օդում.. ասում եմ խորովածը ազգային ա թե ապազգային.. մի բան ասեք իրիկունը հրավիրված եմ իմանամ ինչ դիրքորոշում պտի որդեգրեմ))
Երբեք չեմ հանդիպել կատվի, որին հետաքրքրեր մկների կարծիքն իր մասին:
Դե, քանի որ կյանքը մեր տարածաշրջանիցա առաջացել, մարդիկ ստեղ են ապրել սկզբում, հետո տարածվել աշխարհով մեկ, իսկ մենք գիտենք ոնց էն թվերին, անգիտակցորեն մեկը միսը գցեց կրակի մեջու քանի որ էլ միս չկար, հանեց հենց տենց խորոված վիճակում էլ կերավ
ես կասեի ամենահայկականնա
Նենց որ հանգիստ խղճով կեր, եթե դեմ ես ապազգայինին ու կողմ ազգայինին
հ.գ. ոչինչ որ ես տղա չեմ բայց պատասխանեցի?![]()
![]()
Վերջին խմբագրող՝ Լուսաբեր: 19.10.2009, 14:45:
Վեր տան զրուցը տանան տուսա կյամ, տան կրիշը կլխեդ փոլա կյամ
Ժողովուրդ
Կարևորը, որ «խորոված»ը հայերեն է, հանգիստ ուտվում է:![]()
Ամերիկացիների բարբիքյուն, ռուսների շաշլիկը թարգմանել են, ազգայի համեմունքներ են ավելացրել, բայց հիմքը մնում է ապազգային, որը արտավորում է մեր արիական էությունը: Ըստ իս, ապազգային են բոլոր այնուտեստները, որոնցում բացակայում է ար մասնիկը, ազգային համարել՝ արգանակը, կարկանդակը, խաշը սխտորով, լավարշը, մատնաքարշը, այս երկուսի մեջ ր-ի սղում է եղել, բաստուրման, երշիկը, նրբերշիկը, բորշը, խաշած կարտոֆիլը, մառոլի սալաթը և այլն:
Չնայած, բարբիքյուն էլ հայակակն ծագում ունի կարծես:
Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)
Էջանիշներ