Մեջբերում Ariadna-ի խոսքերից Նայել գրառումը
Ivy ջան, վերջին մասին ես պատասխանեմ, բանջարեղենային–մրգային պյուրեները երբեմն ստիպված ես պատրաստին առնել, որովհետև համապատասխան սեզոնը չի լինում, ասենք երեխադ վեց ամսականում պետք է ուտի դդմիկի պյուրե, իսկ էդ ժամանակ փետրվար ամիսն է, նույնն էլ՝ մրգերը։ Իսկ ամառվա սեզոնին, իհարկե, բնականը հաստատ լավ է։ Իհարկե էդտեղ կլոր տարին ամեն ինչը կա, հիմա շատ բաներ էստեղ էլ կան, բայց մի տեսակ չես վստահում, որ ջհանդամից են բերում, բնականաբար Հայաստանինը չի, ինչով են պահում, որ դիմանա, հետն էլ անիմաստ թանկ։ Ավելի ապահով է պատրաստին տալը։
Էդ նույն կերպով կարելի է պատրաստիին էլ թերահավատորեն վերաբերվել՝ թե աստված գիտի, ինչ կա մեջը...
Իսկ ո՞ր ֆրիմայի պատրաստի պյուրեներն են Հայաստանում լավը: