User Tag List

Ցույց են տրվում 1 համարից մինչև 15 համարի արդյունքները՝ ընդհանուր 86 հատից

Թեմա: Թխվածքներ

Համակցված դիտում

Նախորդ գրառումը Նախորդ գրառումը   Հաջորդ գրառումը Հաջորդ գրառումը
  1. #1
    անծանոթուհի murmushka-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    10.02.2007
    Հասցե
    Երևան
    Տարիք
    41
    Գրառումներ
    1,168
    Բլոգի գրառումներ
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Որոշեցի ևս մեկ թխվածքի բաղադրատոմս գրել: Սա շատ շատ սիրված և պահանջված է մեր ընտանքիում և անհետանում է սեղանից րոպեների ընթացքում:
    Եվ ուրեմն դիմավորեք՝
    «Սև ու սպիտակ կինո»

    Մեզ անհրաժեշտ է՝
    ձու - 1 հատ
    շաքարավազ - 2/3 բաժակ
    ալյուր - 2.5 բաժակ
    խմորիչ разрыхлитель - 1 տուփ
    կարագ - 180 գր
    կակաո - 2 ճաշի գդալ
    1 լիմոնի կեղև
    վանիլին

    Պատրաստման եղանակը՝
    Փափկեցրած կարագը հարել շաքարավազի հետ 3-5 րոպե: ԱՎելացնել խմորիչը, վանիլինը և ձուն, հարել: Ավելացնել 1.5 բաժակ ալյուր և հունցել փափուկ խմոր: Խմորը բաժանել 2 հավասար մասի: Մի մասի մեջ ավելացնել 1/2 բաժակ ալյուր և լիմոնի կեղևը/ Լիմոնը կեղև նախօրոք անցկացնել քերիչի միջով/: Մյուս մասի մեջ ավելացնել կակաո և 1/2 բաժակ ալյուր: Խմորը դնել սառնարան, որ հանգստանա 1-1.5 ժամ: Հետո բացել խմորը, ոչ բարակ, ֆորմայով կտրել կլորիկներ և մուգ, և սպիտակ խմորից: Ավելի փոքր ֆորմայով կտրատել միջուկը և փոխել տեղերով: Եփել 8-10 րոպե 180С ջերմաստիճանով:
    Բարի ախորժակ
    Մի՛ փորձիր թաքցնել սխալդ, ընդունի՛ր այն, պատասխա՛ն տուր և շարժվի՛ր առաջ

  2. Գրառմանը 9 հոգի շնորհակալություն են հայտնել.

    Ariadna (04.05.2011), Kita (04.05.2011), Safaryan (24.05.2011), Sophie (04.05.2011), Լուսաբեր (04.05.2011), Կաթիլ (03.06.2011), Մանուլ (05.05.2011), Մինա (24.08.2011), Նաիրուհի (04.05.2011)

  3. #2
    անծանոթուհի murmushka-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    10.02.2007
    Հասցե
    Երևան
    Տարիք
    41
    Գրառումներ
    1,168
    Բլոգի գրառումներ
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    հերթական չորաբլիթի բաղադրատոմսը, որն իմ ամուսինն ուղղակի ոչնչացնում է դեռ ջեռոցից դուրս չհանած
    «Տորկետտի»

    Մեզ անհրաժեշտ է՝
    սերուցքային կարագ, կամ մարգարին - 125 գր
    շաքարավազ - 2-3 ճաշի գդալ
    ալյուր - 250 գր
    գարեջուր - 60 մլ
    շագանակագույն շաքարավազ չորաբլիթների վրա լցնելու համար

    Պատրաստման եղանակը՝
    Կարագն ու ալյուրը ձեռքով խառնում ենք, ավելացնում ենք շաքարավազն ու գարեջուրը: Հարում ենք այնքան, որ ստացվի միատարր խմոր: Խմորը փաթաթում ենք տոպրակով և դնում սառնարան 1 ժամով: Սառած խմորը բաժանում ենք 24 մասի, գնդում, հետո յուրաքանչյուր գունդ երկարացնում ենք գլանաձև մոտ 10 սմև թաթախում ենք շագանակագույն շաքարավազի մեջ: Գլանի ծայրերը միացնում ենք իրար և թխում 15-20 րոպե 180С ջերմաստիճանով:
    բարի ախորժակ
    Մի՛ փորձիր թաքցնել սխալդ, ընդունի՛ր այն, պատասխա՛ն տուր և շարժվի՛ր առաջ

  4. Գրառմանը 2 հոգի շնորհակալություն են հայտնել.

    Safaryan (24.05.2011), Կաթիլ (03.06.2011)

Թեմայի մասին

Այս թեման նայող անդամներ

Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)

Էջանիշներ

Էջանիշներ

Ձեր իրավունքները բաժնում

  • Դուք չեք կարող նոր թեմաներ ստեղծել
  • Դուք չեք կարող պատասխանել
  • Դուք չեք կարող կցորդներ տեղադրել
  • Դուք չեք կարող խմբագրել ձեր գրառումները
  •