Բադրջանի, պամիոդրի ու բիբարի խորոված, մեկ էլ... պամիդորով ձվաձեղ ու խաշած սոխ
Վա՜՜՜՜՜յ, իմ ամենասիրելի բաներից մեկն ա` հենց քո նշած երեք բանջարեղենը խորոված, ու խառնած իրար։
Tigran1989-ի խոսքերից
Աճառով փլավ:
Նամանավանդ, երբ մատուցելիս գդալով վերցնելուց անդուր ճպճպոց ա գալիս:
Հմմմ.... Չգիտեի, որ ԱՃԱՌԻՑ էլ են փլավ սարքում։ Կարծում էի, թե փլավը ձավարեղենից են սարքում։
Dayana-ի խոսքերից
Զզվել եմ մենակ Նեմեցա-Ավստրիական ինչ-որ քյաբաբանման մի բանից, որից մի փոքր կտոր ուտելուց անմիջապես հետո հասկացա, որ մեր "սուջուխի" խորովված տարբերակնա իսկ ես էդ "սուջուխից" զզվում եմ
Սուջուխ շա՜՜՜տ եմ սիրում, իսկ խորոված սուջուխ.....
Էջանիշներ