Մեջբերում _Nanuk_-ի խոսքերից Նայել գրառումը
ուրեմն պատմեմ իմ դարդերից մեկը, երևի ետ ուտելիքը ծանոթ կլինի Գորիսի, Սիսիանի կողմերի մարդկանց, մեր տանը անվանում են քալագյոշ կամ դրա նման մի բան, ինքը պատրաստվում ՝ չորաթանից , սոխ և մեկ էլ, ամենաահավորը ՝ինչ-որ չորացած բույսա, կանաչի , որ կոչվում է մարալոթի: Մի խոսքով հարգելի՛ հայրենակիցներ,այդպիսի ուտելիք հանդիպելու դեպքում խորհուրդ է տրվում 100մ դիստանցիա պահպանել
էտ մարալոթին լավ կայֆա տալի...