Էս վերջերս եմ կերել, Գառնիի ձորում, մի յուրահատուկ բան էր
Կարմրախայտ ձուկը պատրաստված էր ինչ-որ կարմիր գույնի սուսով, ոնց որ պոմիդոր, ձու ու էլի ըտենց ինչ-որ բան լիներ մեջը, ըտենց էլ բան չհասկացա, բայց ի՜նչ համով էր
Ուտելու ձևը շատ պարզ էր, հետը տալիս էին չոր բարակ, տաք հաց. թաթախում էիր էդ հացը սոուսի մեջ ու ուտում, մեկումեջ էլ ձկից կծում
Հա, մեկ էլ ստերլեցի խորովածն եմ ահավոր շատ սիրում, բայց սիրում եմ, որ ձուկը մեծ լինի, որ շուտ չպրծնի![]()
եթե լուրջ՝ մեծը ավելի համով ա լինում![]()
Էջանիշներ