Իժի խորոված, գյուրզայի մսով, կարտոֆիլով ու սնկով ապուր, խխունջով ձվածեղ
Իժի խորոված, գյուրզայի մսով, կարտոֆիլով ու սնկով ապուր, խխունջով ձվածեղ
Varzor (23.02.2012)
Վետչինայով փաթաթված խորոված-խուրմա...խնդրում եմ չփորձել դա:![]()
I don't like to commit myself about heaven and hell - you see, I have friends in both places.
Mark Twain
Եկա խառնվեմ տղամարդկանց զրույցին, իմ կերած ամենահամով ու օրիգինալ ուտեստը Քյավառում է եղել... խեցգետնի մսից պատրաստված քյաբաբ, համով էր...էլի եմ ուզում...
Է՜յ, դո՛ւ` սապատ դառած ՃԻՇՏ, անապատ եմ մտել: Քեզ մաշելու համար ծարավ եմ մնալու...
Varzor (24.02.2012)
Իսկ ես խեցգետնի կոտլետ եմ կերել՝ էլի անմահական գործ ա![]()
Գեա (26.02.2012)
Դե սովորաբար ոչ թե չանչերի, այլ պոչի մեջի միսը
Համ էլ խանութում արդեն մաքրած խեցգետնի պոչի միսը ծախում են` 1կգ~6000դր: Ով ուզում է, կարող է գնել ու փորձել:
Ինձ էլ մի անգամ Խեցգետնի քաբաբ հյուրասիրեցին Գավառում, խոստացել էին, որ խեցգետնի տոլմա էլ կհյուրասիրեն, բայց ես եմ մեղավոր` դեռ չեմ գնացել (արդեն 5 տարի անցել է)
Վերջին խմբագրող՝ Varzor: 27.02.2012, 13:09:
Լոխ մունք ենք, մնացածը` լոխ են...
2 օր առաջ տան եմ կերել` միդիաների ու ութոտնուկի մսից հնդկական բաղադրատոմսով ու համեմմունքներով պատրաստված սոուս, սպագետտիի համար:![]()
Լոխ մունք ենք, մնացածը` լոխ են...
Varzor (24.02.2012)
Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)
Էջանիշներ