2 օր առաջ տան եմ կերել` միդիաների ու ութոտնուկի մսից հնդկական բաղադրատոմսով ու համեմմունքներով պատրաստված սոուս, սպագետտիի համար:![]()
2 օր առաջ տան եմ կերել` միդիաների ու ութոտնուկի մսից հնդկական բաղադրատոմսով ու համեմմունքներով պատրաստված սոուս, սպագետտիի համար:![]()
Լոխ մունք ենք, մնացածը` լոխ են...
Խորոված ձու (Համով ա
Ժարիտ արած մառոժնի (Լուրջ)
Ռակի քաբաբ (Էլի լավնա
Սպաս սխտորով (Խորհուրդ կտայ փորձեք)
Թթու, քարաղը 1000 տարի հնեցմամբ,ինձ տենց են ասել (Տատիկենցս տունն եմ կերել)
Բարսուկի մսով սալաթ (Ոչինչոտ)
Մի անգամ էլ տունը DVD դիսկ եմ տրաքցրել փեջին (Կներեք,ազարտի մեջ էի չդիմացա)
Մեկել խորհուրդ չեմ տա ուտեք՝ ԱՆԱՆՈՒՆ-Բրինձ ապուրի նման սարքած,վերջում վրեն ձու կոտրած ու ցիտրոն լցրած (Տատիկենցս տունն եմ կերել:)
Իսկ ընդհանրապես՝ մեր տան ճաշերը:
1. Գինու մեջ եփած ձու. ոնց որ գլազունյա լինի, որի վրա գինի են լցրել եփել: Հեեեչ համով չի:
2. Մի անգամ Ֆրանսիայում որոշեցի ռեստորանի մենյուի հետաքրքիր անուններից պատվիրել, վերցրեցի tartar, պարզվեց լրիվ հում, աղացած միս ա, առանց որևէ համեմունքի, մեջտեղում էլ հում ձու: Լավ ա հետն էլ առանձին ոչ հում ու համով սոուս կար ու հաց, թե չէ սոված էի մնալու
3. Խխունջ (Escargot) պատրաստված Բուրգունդական ձևով: Առաջին անգամ որ փորձեցի, ինձ խաբել, ասել էին մեջը տավարի միս է, ես էլ միամիտ-միամիտ հավատացել էի: Բայց էնքան համով է, որ դրանից հետո խխունջից ոչ մի դեպքում չեմ հրաժարվում![]()
Կերած չի, խմած ա, բայց գժություն ա՝
էշի կաթ![]()
հովարս (20.03.2012)
Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)
Էջանիշներ