Քեզ ավելի հետաքրքիր բան ասեմ: Ես Ասպիտինով պայկա եմ անում: Դշվար պայկա եղնող դետալները ասպիրինով նենց են պայկա լինում, որ քաշելուց պլատան պոկվում ա, բայց դետալը չի պոկվում:
Էդ ի՞նչ կապ ունի: Ասենք աղով էլ յուղի լաքա են վերացնում զգեստից, բայց առանց աղ մարդը կմահանա: Լիմոնով էլ են խիստ կեղտոտված բաներ մաքրում: Ջերմուկն էլ խողովակների մեջ էնպիսի նստվածքային թաղանթ ա ստեղծում, որ դանակով չես քերի: Ու հենց էդ մեթոդով էլ ստամոքսի խոցն ա թաղանթապատում, որ չտրաքի, իսկ առողջ մասերի վրա թաղանթ չի բռնում:
Ամբողջ հարցը կայանում ա նրանում, որ պետք ա չափավոր խմել ու Հռոմի Պապից կաթոլիկ չլիներ: Հռոմի Պապից կաթոլիկ ասելով ի նկատի ունեմ, որ աշխարհում հսկա լաբորատորիաներ են իրանց մեջից ճղել ու Կոլան անալիզ են արել, տենց էլ ոչ մի թույն չգտնելով մեջը: Մենք հեսա 2 էջ քննարկում ենք ու սաղ պնդում են թե թույն ա:
կոլայի մեջ հանդիպող բոլոր կոմպոնենտները կարելի է գտնել մնացած սննդատեսակների մեջ: Ոչ մի ունիկալ բան ճկա: Հարցը մենակ նրանում ա, որ կոմպոնենտների հարաբերակցությունը պարզ չի ու մշակման տեխնոլոգիան:
տենց որ նայենք:
Կերակրի աղն էլ ա թույն, հալա մի քանի ճաշի գդալ օրեկան կերեք ու տեսեք ինչ թույն ա: Կամ օրեկան 2 լիտր սովորական թեյ կամ սուրճ խմեք: Կամ մի քանի լիտր աղաջուր խմեք, կամ մի քանի շիշ Ջերմուկ:
Էջանիշներ