Մեջբերում Victory_-ի խոսքերից Նայել գրառումը
Ֆրիից թունավոր բան մել էլ ֆրին ա
Բացի նրանից, որ տապակած է, արդեն ուտելու պիտանի չի, չգիտես ինչի մեջ ա տապակած:
Բարձր ջերմաստիճանում տապակելիս թունավոր նյութեր են առաջանում յուղի մեջ ու ինչքան շատ անգամ են տապակում, այդքան շատ են այդ նյութերը
Բացի դրանից, գիտեմ, որ ԷՍԷՖՍԻ ի կարտոֆիլը ներկրվում է ԱՄՆից
Արդեն տեղով թույն ա, համ գենետիկորեն մոդիֆիկացված ա, համ էլ չփչանալու համար էնքան մեջը կոնսերվանտ ա...
կոնսերվանտները բերում են ալերգիաների, աստմատիկ հիվանդությունների ,նյութափոխանակության խանգարման և շաաատ այլ ուրիշ վատ բաների...
Դրա համար էլ ամբողջ ամերիկացի «ազգը» տառապում է աստմաներով…
Ի՞նչ ա խոսում Հիմա դու ուզում ես համոզես, որ սասենց մոտի ֆրին թունավո՞ր ա
Կամ ասենք բորշնոցի լանգետը 1972 թվականի մի՞ս ա Սնաչալա պոդումայ պոտոմ գովորի

Իսկ ում դուրը չի գալիս, կարաք հանգիստ գնաք Փեթակի, Ռոսիայի կամ Բժշկականի մոտի պոդզեմկայում «մաքուր, զուլալ, հայկական» մսից, Վարդուշ տոտայի կամ Օնիկ ձյաձյայի նույնքան «մաքուր, զուլալ ձեռքերով» պատրաստված Շարիկ... թֆու, քյաբաբը Վրայից էլ «մաքուր, զուլալ, հայկական» հայկոլա խմեք: ի