Մեջբերում Victory_-ի խոսքերից Նայել գրառումը
Չգիտեմ` ինչքանով են տեղյակ, թե ինչ ազդեցություն է վատ սննդամթերը թողնում մարդու վրա, բայց որ տեղյակ են, որ ԱՄՆն իր սննդամթերքի ստրատեգիական պահուստները թարմացնելուց հետո ուր է ուղարկում հին մթերքները/մասնավորապես մեր երկիր և ավելի վատ վիճակում գտնվող երկրներ, օրինակ` աֆրիկական/ , կարող ես:
Ֆրի տապակելուց աշխատի հին յուղը չօգտագործել և շատ չտապակել/չվառել կարտոֆիլը
Ֆրին սովորաբար ֆրիտյուրնիցայով են պատրաստում , ու 2 լիտրը ձեթը որ լցնում են մեջը , թույլատրվում է մինչև մեկ ամիս օգտագօրծել Ու ոչ մեկ էտքան հնարավորություն չունի ամեն պատրաստելուց 2 լիտր ձեթ լցնի
Իսկ պիցցա կարելի ՞է ուտել