Երջանկությունը ճամփորդելու ձև է, ոչ թե նպատակակետ։
Ռոյ Գուդման
Երեխեք, եթե մեկնումեկը գիտի ճիշտ բաղադրատոմսը, գրեք էլի...
Ես ոչինչ չեմ ուզում...
Շատ եմ սիրում «ժենգյալով/ժանգյալով հաց»։ «Ճիշտ» կանաչիները, ինչքանով գիտեմ, բուսնում են ապրիլ-մայիս ամիսներին, բայց Երևանում (օրինակ՝ Կոմիտասի պողոտայի վրա) կլոր տարին կարելի է գնել «ժանգյալով հաց»։ Ձմռանը այն պատրաստված է լինում թթու դրած բազուկի ճավով և կծու տոմատով, բավականին համեղ է։
Il y a un spectacle plus grand que la mer, c'est le ciel; il y a un spectacle plus grand que le ciel, c'est l'intérieur de l'âme. (V. Hugo, Les Misérables)
Ամառային տոլման բավականին յուրահատուկ է, հենց հայկական:
ֆարշով բանջարեղեն իհարկե շատերն են օգտագործում, բայց բիբար, բադրջան, թթու խնձոր...բա էն մի երկու հատ չոր շլորը...միայն հայերը:
Il y a un spectacle plus grand que la mer, c'est le ciel; il y a un spectacle plus grand que le ciel, c'est l'intérieur de l'âme. (V. Hugo, Les Misérables)
Կոնչոլ…![]()
Համաձայն եմ ժինգյալով հացանհամբեր սպասում եմ սեզոնի բացվելուն...
Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)
Էջանիշներ