Մոդերատորական։ Թեման ամենահայկական ուտելիքի մասին է. միմյանց ծագումնաբանական հարցերը խնդրում եմ պարզել համապատասխան թեմաներում (եթե այդպսիսք կան), Զրուցարանում կամ անձնական նամակագրության միջոցով։ Թեմայից դուրս գրառումները ջնջված են։
Մոդերատորական։ Թեման ամենահայկական ուտելիքի մասին է. միմյանց ծագումնաբանական հարցերը խնդրում եմ պարզել համապատասխան թեմաներում (եթե այդպսիսք կան), Զրուցարանում կամ անձնական նամակագրության միջոցով։ Թեմայից դուրս գրառումները ջնջված են։
մասուրթթունով կերելա կհասկանա
![]()
Վերջին խմբագրող՝ ars83: 14.11.2008, 18:20:
Il y a un spectacle plus grand que la mer, c'est le ciel; il y a un spectacle plus grand que le ciel, c'est l'intérieur de l'âme. (V. Hugo, Les Misérables)
Դա ոչ թե մասուրնա ,այլ մասուրով պատրաստված ապուրանման կերակուր,պատրաստում են մասուրը եփելով,տրորում ու ավելացնելով բրինձ կամ զավար նորից եփում են.հիմնականում գյուղերում են պատրաստում:Ասեմ մեկ ել բացի մասուրից պատրաստում են նաև տանձի կամ խնձորի չրերից,դրանք էլ ստանում են իրենց համապատասխան անունը
Պեսոկովա,ընենց որ թթու չի
Մարդ չպիտի էնքան քաղցր լինի, որ կուլ տան, չպիտի էնքան դառը լինի, որ թքեն:
Հրանտ Մաթևոսյան
Շինարար (20.03.2010)
ՏՈԼՄԱ ԵՄ ուզում.....
Ախորժակս բացող թեմա ա
Մունություն։))) (Իմ բլոգը)
ֆոտոբզիկություն :ՃՃ
Ասում են, տղամարդը սիրում է աչքերով, իսկ կինը՝ ականջներով։ Ես սիրում եմ սրտով և հոգով...
Կարծում եմ մենակ հայերը կարող է ավելուկով ճաշ պատրաստեն![]()
Ես ոչինչ չեմ ուզում...
Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)
Էջանիշներ