User Tag List

Էջ 36 36-ից ԱռաջինԱռաջին ... 263233343536
Ցույց են տրվում 526 համարից մինչև 536 համարի արդյունքները՝ ընդհանուր 536 հատից

Թեմա: C++

  1. #526
    ^ ^ Արամ-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    29.10.2006
    Հասցե
    Երևան
    Գրառումներ
    4,674
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Dawson-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    հասկացա .. դե տղեք ջան մերսի շատ օգնելու համար. լավ մնացեք .
    խնդրեմ, եթե էլի հարցեր առաջանան welcome

  2. #527
    Սկսնակ անդամ
    Գրանցման ամսաթիվ
    26.07.2011
    Գրառումներ
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Էս խնդիրը հնարավորինս պարզ ձևով կարելի ա գրել?(Մենակ թե էսօրվա մեջ էլի, վաղը վերջի օրնա գրելու. ժամանակի մեջ չեմ տեղավորվում)
    //

    Տրված են n բնական թիվը եվ ո տարր պարունակող x վեկտորը:կազմել այնպիսի y վեկտորի ստացման բլոկ սխեման եվ ծրագիրը, որի տարրերը ստացվում են վէկտորի ամեն մի 3յակից սկսած առաջին տարրից վերցնելով մոդուլով փոքր արժեք ունեցող տարրը:
    Վերջին խմբագրող՝ Dawson: 06.11.2014, 17:05:

  3. #528
    Սկսնակ անդամ Ծյէլեպորտ-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    16.10.2013
    Հասցե
    Երևան
    Տարիք
    24
    Գրառումներ
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #include <iostream>
    using namespace std;

    void main()
    {
    int n;
    cin >> n;

    int * x = new int[n];
    int * y = new int[n/3];

    for(int i=0; i<n; i++)
    cin >> x[i] ;

    for(int i=0,j=0; i<n-2; i=i+3)
    {
    if(x[i]>x[i+1] && x[i]>x[i+2])
    y[j]=x[i];
    if(x[i+1]>x[i] && x[i+1]>x[i+2])
    y[j]=x[i+1];
    if(x[i+2]>x[i+1] && x[i+2]>x[i])
    y[j]=x[i+2];

    j++;
    }

    for(int i=0; i<n/3; i++)
    cout << y[i] << ' '<< endl ;
    }

  4. #529
    Մշտական անդամ Overdose-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    21.03.2008
    Հասցե
    Երեւան
    Գրառումներ
    377
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Բարեւ ժողովուրդ ջան: Չգիտեմ ճիշտ տեղ եմ գրում, թե չէ: Որոշել եմ C++ սովորեմ ինքնուրույն, գրքերով ու սամոուչիծելներով (ինքնուսույցներով): Հիմա երկու հարց կա:
    1. Ռեալ ա էդպես C++ սովորելը, թե անպայման թրեյնինգների, դասընթացների պիտի գնամ: այսինքն միգուցե ինչ-որ trick-եր կան, որ գրքերով ու ինքնուրույն կարող ա չկարողանամ?
    2. Կարող եք ձեր փորձից լավ գրքեր կամ լինկեր խորհուրդ տալ, որ սկսնակի համար օգտակար կլինի: Ես մինչեւ հիմա Sololearn-ով եմ Սի++-ի մասին պատկերացում կազմել, ու մեկ էլ էս գրքով՝ Stephen R Davis: C++ for dummies: Եթե էլի սենց գրքերի անուններ ասեք, կամ լինկեր տաք, շատ շնորհակալ կլինեմ:
    Ասեմ որ, արդեն if ու for-ով տարրական կոդեր կարողանում եմ գրել: Յութուբի մի քանի հատ channel-ներ նայեցի, անկեղծ ասած դուրս չեկան:
    ԴԵ ԶԶՎՑՐԻՔ ԷԼԻ…

  5. #530
    Սկսնակ անդամ
    Գրանցման ամսաթիվ
    26.07.2011
    Գրառումներ
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Բարեւ ժողովուրդ ջան: Չգիտեմ ճիշտ տեղ եմ գրում, թե չէ: Որոշել եմ C++ սովորեմ ինքնուրույն, գրքերով ու սամոուչիծելներով (ինքնուսույցներով): Հիմա երկու հարց կա:
    1. Ռեալ ա էդպես C++ սովորելը, թե անպայման թրեյնինգների, դասընթացների պիտի գնամ: այսինքն միգուցե ինչ-որ trick-եր կան, որ գրքերով ու ինքնուրույն կարող ա չկարողանամ?
    2. Կարող եք ձեր փորձից լավ գրքեր կամ լինկեր խորհուրդ տալ, որ սկսնակի համար օգտակար կլինի: Ես մինչեւ հիմա Sololearn-ով եմ Սի++-ի մասին պատկերացում կազմել, ու մեկ էլ էս գրքով՝ Stephen R Davis: C++ for dummies: Եթե էլի սենց գրքերի անուններ ասեք, կամ լինկեր տաք, շատ շնորհակալ կլինեմ:
    Ասեմ որ, արդեն if ու for-ով տարրական կոդեր կարողանում եմ գրել: Յութուբի մի քանի հատ channel-ներ նայեցի, անկեղծ ասած դուրս չեկան:
    Ես ճիշտն ասած պրոֆեսիոնալ ծրագրավորող չեմ, բայց որոշակի փորձ ունեմ էս ոլորտում, ինքնուրույն սովորել հաստատ հնարավորա, բայց եթե ընդհանրապես ծրագրավորման փորձ չունես , խորհուրդ կտամ c++ - ից կամ նմանատիպ լեզնուներից չսկսել, եսել ժամանակին c++ կիսատ թողեցի անցա php-ին, ու հիմա ընդհանրապես չեմ զղջում:Հիմա էլ ցանկության դեպքում կարճ ժամանակում ց++ կսովորեմ
    Վերջին խմբագրող՝ Dawson: 21.11.2016, 18:41:

  6. #531
    Մշտական անդամ Overdose-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    21.03.2008
    Հասցե
    Երեւան
    Գրառումներ
    377
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Dawson-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Ես ճիշտն ասած պրոֆեսիոնալ ծրագրավորող չեմ, բայց որոշակի փորձ ունեմ էս ոլորտում, ինքնուրույն սովորել հաստատ հնարավորա, բայց եթե ընդհանրապես ծրագրավորման փորձ չունես , խորհուրդ կտամ c++ - ից կամ նմանատիպ լեզնուներից չսկսել, եսել ժամանակին c++ կիսատ թողեցի անցա php-ին, ու հիմա ընդհանրապես չեմ զղջում:Հիմա էլ ցանկության դեպքում կարճ ժամանակում ց++ կսովորեմ
    Շնորհակալ եմ պատասխանի համար, եղբայր: Չէ, ես հենց ուզում եմ Սի++ սովորել, մանավանդ որ արդեն ահագին բան կարդացել/ուսումնասիրել եմ: Իսկ ինչ աղբյուրներից ես օգտվել ինքնուրույն սովորելուց. գրքերից, թե ինչ-որ մեկի օգնությամբ/ղեկավարությամբ: Վճարովի դասերի գնալու մասին ինչ կարծիքի ես? արժի գնալ, թե նույնը կարաս ինքնուրույն սովորել
    ԴԵ ԶԶՎՑՐԻՔ ԷԼԻ…

  7. #532
    Սկսնակ անդամ
    Գրանցման ամսաթիվ
    26.07.2011
    Գրառումներ
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Overdose-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Շնորհակալ եմ պատասխանի համար, եղբայր: Չէ, ես հենց ուզում եմ Սի++ սովորել, մանավանդ որ արդեն ահագին բան կարդացել/ուսումնասիրել եմ: Իսկ ինչ աղբյուրներից ես օգտվել ինքնուրույն սովորելուց. գրքերից, թե ինչ-որ մեկի օգնությամբ/ղեկավարությամբ: Վճարովի դասերի գնալու մասին ինչ կարծիքի ես? արժի գնալ, թե նույնը կարաս ինքնուրույն սովորել
    Վճարովի դասընթացների իմաստը ես ճիշտն ասած չեմ հասկանում, մեկա վերջում եթե դու չաշխատեցիր քո վրա, տվածդ փողը ջուրնա ընկնելու: Գրքի պահով, երևի Շիլդտ արժի կարդալ,բայց միատել հարց քեզ, ինչի՞ ես անպայման c++ ից ուզում սկսել :

  8. #533
    Մշտական անդամ Overdose-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    21.03.2008
    Հասցե
    Երեւան
    Գրառումներ
    377
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Dawson-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Վճարովի դասընթացների իմաստը ես ճիշտն ասած չեմ հասկանում, մեկա վերջում եթե դու չաշխատեցիր քո վրա, տվածդ փողը ջուրնա ընկնելու: Գրքի պահով, երևի Շիլդտ արժի կարդալ,բայց միատել հարց քեզ, ինչի՞ ես անպայման c++ ից ուզում սկսել :
    Լավ հարց էր: Անկեղծ ասած, մինչեւ ծրագրավորման մասին գաղափար ունենալը մի անգամ կարդում էի լեզուների համեմատության մասին: Ու մի հեղինակ շատ համոզիչ կերպով ասում էր, որ Սի++-ը ամեն ինչի հիմքն ու նախահայրն ա, ու եթե Սի++ իմանաս, համարի, որ գրեթե բոլոր լեզուները շատ հեշտ կյուրացնես: Էդտեղից էլ մի տեսակ մեծ կարծիք ձեւավորվեց Սի++-ի հանդեպ, ու դրանից էլ սկսեցի:
    ԴԵ ԶԶՎՑՐԻՔ ԷԼԻ…

  9. #534
    Սկսնակ անդամ
    Գրանցման ամսաթիվ
    26.07.2011
    Գրառումներ
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Մեջբերում Overdose-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Լավ հարց էր: Անկեղծ ասած, մինչեւ ծրագրավորման մասին գաղափար ունենալը մի անգամ կարդում էի լեզուների համեմատության մասին: Ու մի հեղինակ շատ համոզիչ կերպով ասում էր, որ Սի++-ը ամեն ինչի հիմքն ու նախահայրն ա, ու եթե Սի++ իմանաս, համարի, որ գրեթե բոլոր լեզուները շատ հեշտ կյուրացնես: Էդտեղից էլ մի տեսակ մեծ կարծիք ձեւավորվեց Սի++-ի հանդեպ, ու դրանից էլ սկսեցի:
    մի խոսքով դուել չգիտես ինչի համար ես ուզում կոնկրետ էս լեզուն սովորել )) եթե շատ ման գաս ամեն լեզվի համար էլ նմանատիպ կարծիք կգտնես հաստատ, դրա համար ավելի լավա տարբեր մարդկանց լսես , անձամբ ես չեմ ալարի ու մի անգամել կասեմ . Սի++ -ը շատ լավ լեզուա բայց ինչքան էլ հեշտ սինտակսիս ունենա, սկսնակի համար չի, Վեբը ՝նքանովա հարմար ,որ քո արած գործը պատկերավոր տեսնում ես բրաուզերում , ու հասկանում ես ինչ ես արել ու ինչի համար, միքիչ զարգացնում ես "ծրագրավորողի մտածելակերպը",ու հետո նոր ընտրում ես ինչ գծով արժի խորանալ;

  10. #535
    Անդամության թեկնածու
    Գրանցման ամսաթիվ
    05.11.2018
    Գրառումներ
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Կօգնենք ծրագիր գրեմ?...
    Գրել ծրագիր, որը 1 ից մինչև 100 թվերը զույգ թվերը գտնում և գումարում է։

    Отправлено с моего Philips_I928 через Tapatalk

  11. #536
    Պապա x3 Աթեիստ-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    26.05.2007
    Հասցե
    Հայաստան
    Տարիք
    40
    Գրառումներ
    7,577
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Մեջբերում rkhechikyan-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Կօգնենք ծրագիր գրեմ?...
    Գրել ծրագիր, որը 1 ից մինչև 100 թվերը զույգ թվերը գտնում և գումարում է։
    Ինչքա՞նն ես կարում, ու ինչը չի ստացվում, գրի, փորձենք օգնել։
    De gustibus et coloribus non est disputandum.

  12. Գրառմանը 1 հոգի շնորհակալություն է հայտնել.

    Արամ (05.11.2018)

Էջ 36 36-ից ԱռաջինԱռաջին ... 263233343536

Թեմայի մասին

Այս թեման նայող անդամներ

Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)

Էջանիշներ

Էջանիշներ

Ձեր իրավունքները բաժնում

  • Դուք չեք կարող նոր թեմաներ ստեղծել
  • Դուք չեք կարող պատասխանել
  • Դուք չեք կարող կցորդներ տեղադրել
  • Դուք չեք կարող խմբագրել ձեր գրառումները
  •