Վիշապ-ի խոսքերից Գաղթական ջան, նման ընդհանուր հարցերով աչքիս քեզ Գուգլ ա պետք ուղարկել, իսկ ստեղ շատ շատ կարող ես հարցնել՝ միսը ինչ թելով ա պետք կախել ու թելը մսի միջով ոնց անցկացնել ու ինչից կախել, որ սենյակում :Ճ Նայի cooks.am-ում, ասենք բաստուրմա ու ասենք թթու կաղամ գազարով (ամենահեշտ սարքվողներից, նույն sаuerkraut-ն ա) Հ․Գ․ Կաղամբով թթուն ասում են առողջարար ա, իսկ բաստուրման․․․ մենակ համով ա։ Մերսի շատ: Հեռախոսով չի բացում, բայց կոմպով կնայեմ:
Տիեզերքում բանականության առկայության ամենավառ ապացույցն այն է, որ ոչ-ոք չի ցանկանում մեզ հետ կապի մեջ մտնել..
Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)
Նայել պիտակների ամպը
Կանոններ
Էջանիշներ