Մեջբերում Վիշապ-ի խոսքերից Նայել գրառումը
Գաղթական ջան, նման ընդհանուր հարցերով աչքիս քեզ Գուգլ ա պետք ուղարկել, իսկ ստեղ շատ շատ կարող ես հարցնել՝ միսը ինչ թելով ա պետք կախել ու թելը մսի միջով ոնց անցկացնել ու ինչից կախել, որ սենյակում :Ճ

Նայի cooks.am-ում, ասենք բաստուրմա ու ասենք թթու կաղամ գազարով (ամենահեշտ սարքվողներից, նույն sаuerkraut-ն ա)

Հ․Գ․ Կաղամբով թթուն ասում են առողջարար ա, իսկ բաստուրման․․․ մենակ համով ա։
Մերսի շատ:
Հեռախոսով չի բացում, բայց կոմպով կնայեմ: