Օգտվու՞մ եք տան պայմաններում պահածոյացված սննդից, մասնավորապես պահածոյացված խավիարից (իկռա) և այլն: Պահածոյացված խավիար ընդհանրապես չեմ ուտում, քանի որ գոյություն ունի թունավորում Բուտուլիզմ, որից շատ ու շատ մարդիկ են մահացել: Նույնը նաև լսել եմ տնային պայմաններում պատրաստվող կոմպոտներից և դրանցից էլ չեմ օգտագործում: Օգտագործում եմ միայն պահածոյացված թթու: Եվ հետաքրքիր է իմանալ, արդյո՞ք պահածոները, եթե նորմալ են պատրաստված, կարող են վնասել օրգանիզմին:![]()
Էջանիշներ