Vo4in4 4e vor es angleren tarerov grem??Ete harmar 4i asek kpoxem greladzevs!!!!!!!!!!!
Gnacink......Than 13 tarekan 4e,ayl 16 .Im dasaranic 4i,aylev 11 dasaran e.4isht vor ,es sxal artahaytvec i, vo4 te sirum em ,ayl uhhaki hamakrum!!!!!!!!!! es nra me4 uzum em tesnel lav @nkero4,husali mi mardu, ayl vo4 te shat kip haraberutyunneri me4 mtnel.........
AMUSNUTYAN masin vo4 mi xosk 4i gnacel!!!!!!!!!!!!!!!!! U UNIVERS@ toh 4mtaci vor tuyn sraxosutyun e arel............
Isk mnacac andzanc shat snorhakalutyun.........Hatkapes Mariin,es uhhaki xorhurd em uzum.Isk in4 verabervum e lav sovorelun, es gerazanc em sovorum,nra het el canot em banave4ic.Xorapes nayel@ ardyok in4 vor mi ban e nshanakum kam el na dranov in4 vor ban e uzum haskacnel???????????
Մոդերատորական: Կարդացեք ակումբի կանոնադրությունը։ Մասնավորապես ֆորումում չեն ողջունվում լատիներեն տառերով հայերեն գրառումները:
Եթե ինչ-որ պատճառով հայերեն մեքենագրելու հետ կապված դժվարություններ կան, ապա կարող եք օգտագործել ֆորումում ներդրված հայերեն մեքենագրման համակարգը, Տրանսլիտի ձևափոխիչը կամ կարդացեք «Ինչպե՞ս գրել հայերեն» թեման : Կամ էլ օգտվեք Փոխարկիչից։
Էջանիշներ