Ուզում եմ մի շատ հետաքրքիր հայտարարություն անել. ոնցոր "գյուտ" եմ արել:
ԵՎ խնդրում եմ չծիծաղել, վերաբերվել ամենայն լրջությամբ: Հուլիոս Կեսարի ասած` " Ոչինչ չարժե այն, ինչը դու գիտես, բայց ոչ ոք չգիտի, որ դու այդ գիտես"...Ուրեմն այսպես. որպեսզի ունենաք ՇԱՏ ԱՌՈՂՋ ու ՍՊԻՏԱԿ ԱՏԱՄՆԵՐ, պետք է փոքրուց սկսեք տիրապետել ոսկոր կրծելու արվեստին, մասնավորապես, հավի ոսկոր. այստեղ արժեքավորը հենց ոսկրածուծն է...Երբ տանը հավ են տապակում, կամ հարիսա են եփում, մի շտապեք դեն նետել ոսկորները, սիրով կրծեք, դրանք ձեր առողջության գրավականն են, միայն թե աշխատեք բդի ոսկորի ծայրամասերն ուտեք ու միջուկը, որոնք, որ փափուկ են, մեջտեղի հատվածը չծամեք, հնարավոր է ձեր ատամը թողնեք այնտեղ մեկընդմիշտ...
Այսպիսով` փոքրուց պահեք ձեր թանկ ատամները, որպեսզի հետո էլ նրանք ձեզ պահեն...
Շատ կցանկանայի, որ ատամնաբույժներն այս հարցը դնեին քննարկման ու տեսնեի` ինչ եզրահանգման կգային:![]()
Էջանիշներ