Մեջբերում Apsara-ի խոսքերից Նայել գրառումը
օգտակար է քանզի այնտեղ ձու կա և կանաչեղեն, թարմ մթերքից է պատրաստված,

Զարմանում եմ, որ ալյուրի նկատմամբ թերագնահատորեն եք վերաբերվում, չէ որ ցորենը և նրանից պատրաստված ալյուրը և նրանից էլ թխված հացը աշխարհում այն հազվագյուտ կերակուրներից է, որ եթե մարդ ամբողջ կյանքում միայն դա ուտի ոչ կհիվանդանա, ոչ կմահանա ու ոչ մի բանի պակաս օրգանիզմը չի զգա, մեկ էլ բրինձն է այդպես, իսկ նույնը փորձեք անել մեկ այլ մթերքի հետ
Ցավալի է բայց լրիվ հակառակն է իրականության մեջ , որովհետև ցորենի միայն ամբողջ հատիկից պատրաստված ալյուրն է օգտակար, իսկ այն զտված տարբերակները հատկապես ամենազտված՝ բարձր որակին շատ վնասակար են. կարդացեք այս թեման