Բայց դդմիկը դառնահամ լինո՞ւմ է, սմբուկն է դառնահամ լինում: Ինչևէ, մեզ մոտ դառնահամ չեն... Բայց դե քամել կարելի է, որովհետև էդ դեպքում ալյուր քիչ կօգտագործվի, ու կոտլետն ավելի առողջարար կլինի:
Եթե դա հավանել ես դրա նման մի հատ կոտլետ էլ կա, ուրեմն վերցնում ենք մի կապ կանաչ սոխ, խառը կանաչի մանր կտրատում ենք, վրան լցնում 5 հատ ձու 1.5 բաժակ ալյուր կարմիր պղպեղ աղ, խառնում ենք, ու տապակում ձեթի մեջ, տեսքը նույնն է, ինչ ivy-ի նկարում, շատ համով է օգտակար ու հեշտ
Էջանիշներ