օգտակար է քանզի այնտեղ ձու կա և կանաչեղեն, թարմ մթերքից է պատրաստված,
Զարմանում եմ, որ ալյուրի նկատմամբ թերագնահատորեն եք վերաբերվում, չէ որ ցորենը և նրանից պատրաստված ալյուրը և նրանից էլ թխված հացը աշխարհում այն հազվագյուտ կերակուրներից է, որ եթե մարդ ամբողջ կյանքում միայն դա ուտի ոչ կհիվանդանա, ոչ կմահանա ու ոչ մի բանի պակաս օրգանիզմը չի զգա, մեկ էլ բրինձն է այդպես, իսկ նույնը փորձեք անել մեկ այլ մթերքի հետ
Ցավալի է բայց լրիվ հակառակն է իրականության մեջ , որովհետև ցորենի միայն ամբողջ հատիկից պատրաստված ալյուրն է օգտակար, իսկ այն զտված տարբերակները հատկապես ամենազտված՝ բարձր որակին շատ վնասակար են. կարդացեք այս թեման![]()
Love has an enemy, but it is already defeated!
Շատ եմ սիորում պատրաստել: Կգրեմ իմ սիրած ուտեստներից մեկը, բայց ահավոր շուտ ա վերջանում:
Կարտոֆիլով բլիթներ
6 կարտոֆիլ
200 գր պանիր
1 ձու
4 ճ.գ. ալյուր
աղ
պղպեղ
ձեթ
Լվանալ և քերիչով անցկացնել կարտոֆիլները, ապա ավելացնել քերած պանիրը, ալյուրը, ձուն և լավ խառնել: Թողնել որոշ ժամանակ և բաց թաղած հեղուկը թափել: Ավելացնել աղ և պղպեղ ըստ ճաշակի և տապակել: Մատուցել տաք վիճակում մածունի հետ:
Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)
Էջանիշներ