User Tag List

Էջ 2 24-ից ԱռաջինԱռաջին 12345612 ... ՎերջինըՎերջինը
Ցույց են տրվում 16 համարից մինչև 30 համարի արդյունքները՝ ընդհանուր 350 հատից

Թեմա: PHP, հարց-պատասխան

  1. #16
    Մշտական անդամ Script-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    29.09.2007
    Հասցե
    Երևան
    Տարիք
    33
    Գրառումներ
    159
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. PHP, Q - A

    Մեջբերում Grieg-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    php ֆոլդերից մի ֆոլդեր վերև բարձրացի և մտիր php ֆոլդերը,կարողես փոխել օրինակ ./ext ի այդ դեպքում php-ն գրադարաները կփնտրի php ֆոլդերի մեջի ext ֆոլդերում
    Գրածդ ընդհանրապես չհասկացա

    Մեջբերում Grieg-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    query ն echo արա և փորձի սովորական mysql client ով աշխատացնել
    query- ն echo արել եմ մենակ մի մասնա աշխատում մեջտեղի մասը չի աշխատում :
    Пустые закаты. Пустые рассветы.
    Зачем они мне, если ты снова где-то?..
    Чужие глаза. Голоса в телефоне.
    Весь мир без тебя - черно-бел и огромен.

  2. #17
    Պատվավոր անդամ Grieg-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    30.03.2006
    Գրառումներ
    1,049
    Բլոգի գրառումներ
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. PHP, Q - A

    Մեջբերում Script-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Գրածդ ընդհանրապես չհասկացա
    Եթե PHP ֆոլդերի մեջ է տեղադրված PHP.exe ն ապա ըստ քո php.ini-ի php_mysql.dll պետք է գտնվի այդ նույն ֆոլդերում
    ...

  3. #18
    Մշտական անդամ Script-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    29.09.2007
    Հասցե
    Երևան
    Տարիք
    33
    Գրառումներ
    159
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. PHP, Q - A

    Մեջբերում Grieg-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Եթե PHP ֆոլդերի մեջ է տեղադրված PHP.exe ն ապա ըստ քո php.ini-ի php_mysql.dll պետք է գտնվի այդ նույն ֆոլդերում
    Հա, գտա, php.exe-ի մեջ սենց բանա գրած,

    PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '. ./PHP\php_dbg.dll-5.2.1' - The specified module could not be found.
    in Unknown on line 0
    PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '. ./PHP\php_mysql.dll' - The specified module could not be found.
    in Unknown on line 0

    փաստորեն դրանք չկան?, ինչ անեմ?որտեղից ու ոնց քցեմ դրանք?
    Пустые закаты. Пустые рассветы.
    Зачем они мне, если ты снова где-то?..
    Чужие глаза. Голоса в телефоне.
    Весь мир без тебя - черно-бел и огромен.

  4. #19
    Պատվավոր անդամ Grieg-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    30.03.2006
    Գրառումներ
    1,049
    Բլոգի գրառումներ
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. PHP, Q - A

    Մեջբերում Script-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Հա, գտա, php.exe-ի մեջ սենց բանա գրած,

    PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '. ./PHP\php_dbg.dll-5.2.1' - The specified module could not be found.
    in Unknown on line 0
    PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '. ./PHP\php_mysql.dll' - The specified module could not be found.
    in Unknown on line 0

    փաստորեն դրանք չկան?, ինչ անեմ?որտեղից ու ոնց քցեմ դրանք?
    http://dev.mysql.com/downloads/connector/php/
    ...

  5. #20
    Մշտական անդամ Script-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    29.09.2007
    Հասցե
    Երևան
    Տարիք
    33
    Գրառումներ
    159
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. PHP, Q - A

    Շատ մերսի:
    Հիմա էլ կասես՜ դրանք որտեղ ու ոնց դնեմ:
    Пустые закаты. Пустые рассветы.
    Зачем они мне, если ты снова где-то?..
    Чужие глаза. Голоса в телефоне.
    Весь мир без тебя - черно-бел и огромен.

  6. #21
    Պատվավոր անդամ Armeno-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    06.01.2007
    Հասցե
    Yerevan, Yerevan, Armenia, 1.1115244224E+14, Yerevan, Armenia
    Տարիք
    25
    Գրառումներ
    982
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. PHP, Q - A

    PHP 5.3.5 վերսիան եմ ձեռք բերել, բայց ինստալլ եռօռ ա տալիս, բայց ֆայլը լրիվ ա քաշած մի բան էլ ավել 20 մբ ա

  7. #22
    Սկսնակ անդամ
    Գրանցման ամսաթիվ
    13.01.2008
    Գրառումներ
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. PHP, Q - A

    Ես նոր եմ սկսել PHP-ի սովորել, խմբագրում եմ Dreamweaver-ով, բայց մի խնդիր է առաջանում, երբ ուզում եմ արդյունքը նայել browser-ով, Explorer-ը ընդհանրապես չի բացվում, իսկ Firefox-ը դատարկ էջ է բերում: Ինչն է պատճառը?Խնդրում եմ օգնեք!!!

  8. #23
    Պատվավոր անդամ Grieg-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    30.03.2006
    Գրառումներ
    1,049
    Բլոգի գրառումներ
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. PHP, Q - A

    Մեջբերում Armeno-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    PHP 5.3.5 վերսիան եմ ձեռք բերել, բայց ինստալլ եռօռ ա տալիս, բայց ֆայլը լրիվ ա քաշած մի բան էլ ավել 20 մբ ա
    եթե առմինկոյի հոսթինգից ես քաշել .еxe դարձրա .msi կաշխատի
    ...

  9. #24
    Պատվավոր անդամ Grieg-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    30.03.2006
    Գրառումներ
    1,049
    Բլոգի գրառումներ
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. PHP, Q - A

    ժող ինչ որ մեկը կա որ աշխատել ա PHP ով https/SSL/-ի հետ CURL ով կամ այլ տարբերակներով ՞
    ...

  10. #25
    Սկսնակ անդամ LiVe-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    01.08.2007
    Տարիք
    35
    Գրառումներ
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. PHP, Q - A

    Մի հատ մեծ (իմ կարծիքով) խնդրի առջև եմ կանգնած:
    Ուրեմն պետք է բազայից տվյալները կարդամ, բաժանեմ էջերի ու տենց էջ առ էջ սայթում պատկերեմ:
    Մի թեթևակի բան գրել եմ, բայց չեմ պատկերացնում, թե ոնց պետք է next սեղմելուց հաջորդ էջը բերի:
    Էս էլ իմ գրածը`
    <?
    mysql_connect('localhost', 'root');
    mysql_query('use rrr');
    $num = 30;
    $page=1;
    $result = mysql_query('select Data from test');
    $count_rows = mysql_num_rows($result);
    $total = intval(($count_rows - 1)/$num) + 1;
    $start = ($page * $num)-$num;
    $result1 = mysql_query('select * from test limit $start, $num');
    while ($message[] = mysql_fetch_array($result1));
    echo '<table>';
    for($i = 0; $i < $num; $i++)
    {
    echo '<tr>
    <td>'.$message[$i]['Data'].'</td> </tr>';
    }
    echo '</table>';
    ?>
    P.S. Որքան շուտ պատասխանեք էնքան իմ համար լավ
    Не жалуйтесь на судьбу. Ей, может быть, с вами тоже не очень приятно.

  11. #26
    Պատվավոր անդամ քաղաքացի-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    27.03.2006
    Տարիք
    34
    Գրառումներ
    2,030
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. PHP, Q - A

    Էս ինչ խուճուճ բան ես գրել
    PHP կոդ:
    <?
    mysql_connect
    ('localhost''root');
    mysql_query('use rrr');
    $num 30;
    $page=1;

    if(
    $_GET['page'])
       
    $page $_GET['page'];

    $result mysql_query('select Data from test');
    $count_rows mysql_num_rows($result);
    $total intval(($count_rows 1)/$num) + 1;
    $start = ($page $num)-$num;
    $result1 mysql_query('select * from test limit $start, $num');

    echo 
    '<table>';
    while (
    $message mysql_fetch_array($result1));
    {
       echo 
    '<tr><td>'.$message['Data'].'</td></tr>';
    }
    echo 
    '</table>';
    echo 
    '<p /><p />';
    if(
    $count_row $num)
    {
       for(
    $i=1;$i<=$total;$i++)
       {
          if(
    $page == $i)
             echo 
    $i.'&nbsp;';
          else
             echo 
    '<a href="?page='.$i.'>'.$i.'</a>&nbsp;';
       }
    }
    ?>
    Ինձ թվում ա սենց բան պետք ա լինի: Երկար չեմ մտածել, եթե չաշխատի ասա:

  12. #27
    Սկսնակ անդամ LiVe-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    01.08.2007
    Տարիք
    35
    Գրառումներ
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. PHP, Q - A

    Նոր սովորողն էլ էտա էլի, այ սենց դժվար ընթեռնելի կոդեր ա գրում .
    Չստացվեց
    Не жалуйтесь на судьбу. Ей, может быть, с вами тоже не очень приятно.

  13. #28
    Պատվավոր անդամ քաղաքացի-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    27.03.2006
    Տարիք
    34
    Գրառումներ
    2,030
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. PHP, Q - A

    Մեջբերում LiVe-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Նոր սովորողն էլ էտա էլի, այ սենց դժվար ընթեռնելի կոդեր ա գրում .
    Չստացվեց
    $result1 = mysql_query('select * from test limit $start, $num'); էս սխալ ա գրած:

    Աշխատող, բայց ոչ ճիշտ:
    PHP կոդ:
    $result1 mysql_query("select * from test limit $start$num"); 
    Ճիշտ
    PHP կոդ:
    $result1 mysql_query('select * from test limit '.$start.', '.$num); 

  14. #29
    Սկսնակ անդամ LiVe-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    01.08.2007
    Տարիք
    35
    Գրառումներ
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. PHP, Q - A

    Մի հատ ես բացատրեմ ինչ եմ արել հա:
    Ուրեմն բազայում պարզապես 1-100 թվեր է ներմուծած: Ու յուրաքանչյուր էջում 30 թիվ պետք է արտապատկերի: Ուզում եմ, որ table-ի <td>-ի արժեքները ամեն անգամ next սեղմելուց համապատասխանաբար փոխվի: Ես ֆունկցիայով էի կազմակերպել, բայց այդ դեպքում, ներքևից նոր tabel էր նկարում:
    Ու մի խնդրանք էլ կբացատրեք թե ինչ է անում հետևյալ տողը, ?page=.... -ից սկսած
    echo '<a href="?page='.$i.'>'.$i.'</a>&nbsp;';
    Վերջին խմբագրող՝ LiVe: 13.06.2008, 14:43:
    Не жалуйтесь на судьбу. Ей, может быть, с вами тоже не очень приятно.

  15. #30
    Պատվավոր անդամ քաղաքացի-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    27.03.2006
    Տարիք
    34
    Գրառումներ
    2,030
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re. PHP, Q - A

    Էս էլ քեզ վերջնական լուծում: Մանր սխալներ շատ ունես

    PHP կոդ:
    <?
    // էս մասը լրիվ սխալ ա: Պետք ա db-ի անունը տաս
    /*
    mysql_connect('localhost', 'root');
    mysql_query('use rrr');
    */
    mysql_connect("localhost","root","");
    mysql_select_db("test"); // test-ը db-ի անունն ա

    $num 30;
    $page=1;

    if(
    $_GET['page'])
       
    $page $_GET['page'];

    // page-ը http-get մեթոդով փոխանցվող փոփոխական ա, ամեն click-ից էջը նոր արժեք կստանա

    $result mysql_query("SELECT `Data` FROM `test`");
    $count_rows mysql_num_rows($result);
    $total intval(($count_rows 1)/$num) + 1;
    $start = ($page $num)-$num;
    $result1 mysql_query("SELECT * FROM `test` LIMIT $start$num");


    echo 
    '<table>';
    while(
    $message mysql_fetch_array($result1))
    {
       echo 
    '<tr><td>'.$message['Data'].'</td></tr>';
    }
    echo 
    '</table>';
    echo 
    '<p /><p />';
    if(
    $count_rows $num)
    {
       for(
    $i=1;$i<=$total;$i++)
       {
          if(
    $page == $i)
             echo 
    $i."&nbsp;";
          else
             echo 
    '<a href="?page='.$i.'">'.$i.'</a>&nbsp;';
       }
    }
     
    ?>

Էջ 2 24-ից ԱռաջինԱռաջին 12345612 ... ՎերջինըՎերջինը

Թեմայի մասին

Այս թեման նայող անդամներ

Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)

Համանման թեմաներ

  1. Վեբ հարց-պատասխան
    Հեղինակ՝ Լոս, բաժին` Վեբ
    Գրառումներ: 1528
    Վերջինը: 01.08.2018, 18:01
  2. Զվարճալի հարց ու պատասխան
    Հեղինակ՝ Ուլուանա, բաժին` Զվարճալի
    Գրառումներ: 105
    Վերջինը: 14.04.2014, 22:46
  3. WinAPI Հարց և պատասխան
    Հեղինակ՝ Արամ, բաժին` Ծրագրավորում
    Գրառումներ: 7
    Վերջինը: 06.02.2014, 00:40
  4. MySQL - Հարց ու պատասխան
    Հեղինակ՝ david, բաժին` Ծրագրավորում
    Գրառումներ: 75
    Վերջինը: 03.02.2013, 20:50
  5. Հարց ու պատասխան
    Հեղինակ՝ kiki, բաժին` Հեռահաղորդակցություն
    Գրառումներ: 73
    Վերջինը: 16.08.2010, 22:56

Էջանիշներ

Էջանիշներ

Ձեր իրավունքները բաժնում

  • Դուք չեք կարող նոր թեմաներ ստեղծել
  • Դուք չեք կարող պատասխանել
  • Դուք չեք կարող կցորդներ տեղադրել
  • Դուք չեք կարող խմբագրել ձեր գրառումները
  •