PDA

Դիտել ողջ տարբերակը : Motorola, ընդհանուր



AMzone
13.04.2007, 20:01
Աայստեղ գրում ենք մեր հարցերը Motorola-ի վերաբերյալ և փորձում մեկս մեկիս օգնել:


1-ին հարցը ես տամ,
ոնց կարամ վիդեոն երկարացնեմ, հիմա նկարումա 60վարկյան, ուզում եմ ենքան նկարի ինչքան տեղ կա հեռախոսիս մեջ, եթե ինչոր մեկը գիտի կխնդրեյ օգներ:

emo
14.04.2007, 20:31
Պետքա прошивка անես:

AMzone
15.04.2007, 03:05
emo-ջան պարտադիր չի, ծրագրեր կան որոնց միջոցով կարաս ավելացնես կամ փոխես,
օրինակ ես իմ հեռախոսի Ձայնն եմ բարձրացրել, միջի ոչ պետքական ֆայլերն եմ ջնջել 5ՄԲ ից 8ՄԲ ա դառել, SKINS եմ փոխել, 3GP պոխել եմ MP4-ի, մնացելա մենակ վիդեո ի ժամանակը երկարցնեմ ու վերջ:

այս ամենը արել եմ MOTOROLA PEBL U6-վրա:

BOBO
16.04.2007, 21:18
Ոնց կարամ Motorola L7-ի մեջ тема քցեմ?

AMzone
17.04.2007, 06:10
Skins Manager v0.51 ծրագրի միջոցով, համարյա թե բոլոր Motorola-ների մեջ կարաս քցես

http://dwalx.motofan.ru/downloads/skiman.7z եսել քեզ ծրագրի հղումը:

Deluxe
18.04.2007, 17:39
emo-ջան պարտադիր չի, ծրագրեր կան որոնց միջոցով կարաս ավելացնես կամ փոխես,
օրինակ ես իմ հեռախոսի Ձայնն եմ բարձրացրել, միջի ոչ պետքական ֆայլերն եմ ջնջել 5ՄԲ ից 8ՄԲ ա դառել, SKINS եմ փոխել, 3GP պոխել եմ MP4-ի, մնացելա մենակ վիդեո ի ժամանակը երկարցնեմ ու վերջ:

այս ամենը արել եմ MOTOROLA PEBL U6-վրա:

AMzone ջան ես ծրագիր ունեմ վիդեոն երկարացնելու, բայց ՈՒ 6-ի վրա չեմ փորցել
Եթե կարող ես ժամանակ գտնել, առի Տաշիր առեվտրի կենտրոն 1-ին հարկ 136 տաղավար, կփորձեմ շատացնել ու կնկարի MP4

AMzone
18.04.2007, 18:36
AMzone ջան ես ծրագիր ունեմ վիդեոն երկարացնելու, բայց ՈՒ 6-ի վրա չեմ փորցել
Եթե կարող ես ժամանակ գտնել, առի Տաշիր առեվտրի կենտրոն 1-ին հարկ 136 տաղավար, կփորձեմ շատացնել ու կնկարի MP4

ախպերս եթե կարաս միտեղ տեղադրի քաշեմ էլի, մեկել չգամ հասնեմ տաշիր, կամ անունը ասա կմանգամ կգտնեմ, նախորոք մերսիներ ախպերս:

Ավելացվել է 7 րոպե անց
C650 ի մեջ mp3 երգ եմ քցում, դնում եմ զանգ, բայց ձանգ չի գալիս, որ MIDI եմ քցում լինումա, ինձ թվումա ծրագրիցա, ով կարա ինձ օգնի ետ պռոբլեմը դզեմ:

Deluxe
19.04.2007, 10:27
ախպերս եթե կարաս միտեղ տեղադրի քաշեմ էլի, մեկել չգամ հասնեմ տաշիր, կամ անունը ասա կմանգամ կգտնեմ, նախորոք մերսիներ ախպերս:

Ավելացվել է 7 րոպե անց
C650 ի մեջ mp3 երգ եմ քցում, դնում եմ զանգ, բայց ձանգ չի գալիս, որ MIDI եմ քցում լինումա, ինձ թվումա ծրագրիցա, ով կարա ինձ օգնի ետ պռոբլեմը դզեմ:

Ախպերս Ց-650 Մոտորոլայի մեջ MP3 գցելը , հաստատ օգտվում ես P2K Ծրագրով , օգտվիր MObile Phone Tools for MOTOROLA ծրագրից ու կդզվի

իսկ վիդեոյի ծրագիրի համար մի բան կանեմ

AMzone
20.04.2007, 08:44
Ախպերս Ց-650 Մոտորոլայի մեջ MP3 գցելը , հաստատ օգտվում ես P2K Ծրագրով , օգտվիր MObile Phone Tools for MOTOROLA ծրագրից ու կդզվի
ախպերս ետ գիտեմ, քցել եմ, հիմա զանգ եմ դնում չի գալիս, ես ուզում եմ իմանամ ինչիցա?


իսկ վիդեոյի ծրագիրի համար մի բան կանեմ
ok ախպերս կսպասեմ, նախորոք մերս;

Deluxe
20.04.2007, 10:43
ախպերս ետ գիտեմ, քցել եմ, հիմա զանգ եմ դնում չի գալիս, ես ուզում եմ իմանամ ինչիցա?


ok ախպերս կսպասեմ, նախորոք մերս;

Որ ծրագրով որ աշխատում ես, դրա թերությունիցա

AMzone
22.04.2007, 19:00
եսիմ, ախպերս, հլը տենամ, եթե միքիչ էլ բզբզամ, չլինի ՄԻԴԻ կքցեմ, կարևորը զանգ լինի,./ բայց որ մպ3 լիներ ավելի լավ:

Deluxe
23.04.2007, 10:42
եսիմ, ախպերս, հլը տենամ, եթե միքիչ էլ բզբզամ, չլինի ՄԻԴԻ կքցեմ, կարևորը զանգ լինի,./ բայց որ մպ3 լիներ ավելի լավ:

Ես Ց-650 Մեգաբայթը սարքում եմ 3.5 Մբ + Մեջը խաղեր ու ձայնը մի թեթև բաևձրանումա, այդ ամբողջը թաքնվում է 1 պռաշիվկայի մեջ, իսկ ՄՊ3-Ը գցում եմ զանգ հենց իր Ց-650-ի ծրագրով

AMzone
24.04.2007, 02:46
ախպերս, եսձև մի պրոբլեմ էլ ա առաջացել, ցանգլուց կամ ինձ զանգելուց, խոսացողի ձայնը չի լսվում իմ մոտ բայց իմը իրա մոտ լսվումա, պտի միկրաֆոն միացնեմ, որ կարանամ իրա ձայնել ես լսեմ, կարողա սաղ ծրագիրը վարիյա գնացել, եթե դժվար չի օգտնի ետ սաղ դզեմ էլի, հերթով ասա ինչ ոնց անեմ որ լինի.

Deluxe
24.04.2007, 11:17
ախպերս, եսձև մի պրոբլեմ էլ ա առաջացել, ցանգլուց կամ ինձ զանգելուց, խոսացողի ձայնը չի լսվում իմ մոտ բայց իմը իրա մոտ լսվումա, պտի միկրաֆոն միացնեմ, որ կարանամ իրա ձայնել ես լսեմ, կարողա սաղ ծրագիրը վարիյա գնացել, եթե դժվար չի օգտնի ետ սաղ դզեմ էլի, հերթով ասա ինչ ոնց անեմ որ լինի.

Բեր ստանդարտների եթե չօգնեց ուրեմն պետքա լսելու դինամիկը փոխվի

AMzone
25.04.2007, 15:08
կփորձեմ պրաշիվկա անեմ, տեսնեմ ինչ կստացվի, հետո կգրեմ,

Vahan Jan
02.05.2007, 22:02
Աայստեղ գրում ենք մեր հարցերը Motorola-ի վերաբերյալ և փորձում մեկս մեկիս օգնել:


1-ին հարցը ես տամ,
ոնց կարամ վիդեոն երկարացնեմ, հիմա նկարումա 60վարկյան, ուզում եմ ենքան նկարի ինչքան տեղ կա հեռախոսիս մեջ, եթե ինչոր մեկը գիտի կխնդրեյ օգներ:

էտի հեշտ բանա մտի Մուլտիմեդիա»վիդեո կամեռա»options>nastroyka video>продолжител. видео>максималное ետի նշի

AMzone
02.05.2007, 23:53
ախպերս ետ գիտեմ, ես ուզում եմ իրա մաքսիմալնել ավելացնել:

Vahan Jan
04.05.2007, 22:07
Իմը էդպես դրել եմ եղելա 128mb chip է դրած բայց 8 ժամ նկարումա

Արմկար
24.12.2007, 10:26
ախպերս ետ գիտեմ, ես ուզում եմ իրա մաքսիմալնել ավելացնել:

ԲԱրի Օր բոլորին, ես քիչ թէ շատ ինձ համարում եմ Հեռախոսի մասնագետ և կփորձեմ օգնել քեզ,

Նախ քեզ պետք է USB կաբել, հետո P2K advantes ծրագիր և վերջապես P2K driver

1. միացնում ես հեռախոսը, կոմպին
2 բացում P2K advantes ը և հեռախոսին փոխում P2K վիճակին
3 Ուզում է դրայվերը, նշում ես P2K driver պապկան
4 սեխմում ես video -> read նա ցույց է տալիս թէ քանի Մբ է դրված (512Kb)
5 ապա փոխում ես քո ուզած ՄԲ ի և տալիս save

Եթե ինչ որ բան չստացվի գրի ICQ իս վրա կօգնեմ 222009778

Ավելացվել է 6 րոպե անց

ախպերս, եսձև մի պրոբլեմ էլ ա առաջացել, ցանգլուց կամ ինձ զանգելուց, խոսացողի ձայնը չի լսվում իմ մոտ բայց իմը իրա մոտ լսվումա, պտի միկրաֆոն միացնեմ, որ կարանամ իրա ձայնել ես լսեմ, կարողա սաղ ծրագիրը վարիյա գնացել, եթե դժվար չի օգտնի ետ սաղ դզեմ էլի, հերթով ասա ինչ ոնց անեմ որ լինի.

Ետ քո նկարագրած պրոբլեմները նորմալ պրոշիվկով կդզվի ետ ամբողջը ն նրանից ա որ Մոտորոլայի ձայնին եք զեռ տվել , նա չի սիրում վոր սխալ զեռք են տալիս Ձայնի նաստրոյկաներին, պրոշիվկա արա կդզվի

Սամվել
24.12.2007, 16:21
Motorola L6

1. Ինչոր մեկը գիտի՞ ոնց մեկընդմիշտ միացնենք ՍՄՍների "delivery report"-ը (ներեցեք հայերեն համարժեքը չգտա։ ) թե չէ ամեն հաղորդագրության հետ պետքա առանձին նշենք ուղարկի թե ոչ։ Որ օգնեք անչափ շնորհակալ կլինեմ։:redhat
Թե չե արդեն գժվեցի սրա ձեռը :crazy

Gexeckuhi
27.01.2008, 01:57
ժողովուրդ մի բան հարցնեմ. ինչ որ մեկը կարող է ունենա w490 ի կոդը բացելու ծրագիրը

mustang
07.04.2008, 17:52
Կարող եք օգնել պռաշիվկա անեմ Motorola V3x մոդելի հեռախոսը? ինչ ծրագրով են անում ընդանրապես անելու ձեվը :)

BOBO
07.04.2008, 20:39
Նախ ճարում էս հեռախոսիդ համապատասխան պռաշիվկա, RSDLite ծրագիրը, հեռախոսի դռայվեռները: Հեռախոսը զարյադկի էս դնում, հետո միացնում էս կոմպին, բացում էս RSDLite ծրագիրը ընտրում էս պռաշիվկեդ, ու սխմում ստարտ եթե պռաշիվկեն նորմալ պռաշիվկա էղավ ու հեռախոսիդ պլատֆորմին համապատասխան ամեն ինչ նորմալ անցնում ա , եթե չէ հեռախոսդ "մեռնումա":))

Ավելացվել է 2 րոպե անց
Հա, իդեպ, կարդա www.letsmoto.com սայթի ֆոռումը, օգտակար ա:)

mustang
07.04.2008, 23:25
Նախ ճարում էս հեռախոսիդ համապատասխան պռաշիվկա, RSDLite ծրագիրը, հեռախոսի դռայվեռները: Հեռախոսը զարյադկի էս դնում, հետո միացնում էս կոմպին, բացում էս RSDLite ծրագիրը ընտրում էս պռաշիվկեդ, ու սխմում ստարտ եթե պռաշիվկեն նորմալ պռաշիվկա էղավ ու հեռախոսիդ պլատֆորմին համապատասխան ամեն ինչ նորմալ անցնում ա , եթե չէ հեռախոսդ "մեռնումա":))

Ավելացվել է 2 րոպե անց
Հա, իդեպ, կարդա www.letsmoto.com սայթի ֆոռումը, օգտակար ա:)

Հեռախոսի դրայվերները իրա դիսկի մեջ կլնի չէ? մեկել եթե պռաշիվկեն հեռախոսիս պլատֆորմին չհամապատասխանեց հեռախոսս կարամ շպրտեմ թե նորմալ պռաշիվկա ճարելուց հետո հնարավոր կլնի նորից քցել?

BOBO
07.04.2008, 23:39
Հեռախոսի դրայվերները իրա դիսկի մեջ կլնի չէ?
Չէ, դժվար դիսկի մեչ ըլնի, ավելի ճիշտ կլնի բայց դռայվերների կեսը:


մեկել եթե պռաշիվկեն հեռախոսիս պլատֆորմին չհամապատասխանեց հեռախոսս կարամ շպրտեմ թե նորմալ պռաշիվկա ճարելուց հետո հնարավոր կլնի նորից քցել?
Չէ հեռախոսը շպրտելու կարիք չկա:)) Բայց դե նայած, վախտ ա ըլնում վրից ուրիշ պռաշիվկ ա էս քցում ըլնում ա, վախտ ա ըլնում` չէ, ու արդեն պտի տեստ-փոինթ անես:

Դռայվեռներն էլ ման արի ինետում Motorola EU Drivers ա անունը:

mustang
07.04.2008, 23:42
Չէ, դժվար դիսկի մեչ ըլնի, ավելի ճիշտ կլնի բայց դռայվերների կեսը:


Չէ հեռախոսը շպրտելու կարիք չկա:)) Բայց դե նայած, վախտ ա ըլնում վրից ուրիշ պռաշիվկ ա էս քցում ըլնում ա, վախտ ա ըլնում` չէ, ու արդեն պտի տեստ-փոինթ անես:

Դռայվեռներն էլ ման արի ինետում Motorola EU Drivers ա անունը:

Մերսի օգնելու համար ախպերս եթե էլի հարցեր առաջանան կգրեմ :)

BOBO
07.04.2008, 23:55
Մերսի օգնելու համար ախպերս եթե էլի հարցեր առաջանան կգրեմ :)
Խնդրեմ, ինչով կարանամ կօգնեմ:)

mustang
04.05.2008, 13:10
ոնց կարամ Motorola V3i ձենը բարձրացնեմ, տենց ծրագիր կա? թե պռաշիվկա պտի արվի?

BOBO
04.05.2008, 13:26
http://www.letsmoto.com/forumsR/forum59/thread2716.htm
Կարդա:)

mustang
04.05.2008, 13:27
չբացեց ետ սայտը :8

BOBO
04.05.2008, 13:27
http://www.letsmoto.com/forumsR/forum59/

Ստե մտի նոր:)

Повышаем громкость на V3x

mustang
04.05.2008, 13:36
բացեց մերսի :)

nenesys
20.07.2008, 02:19
Մոդերատորական: Տրանսլիտով գրառումը ջնջվում է:

Կարդացեք ակումբի կանոնադրությունը (http://www.akumb.am/rules.php)։ Մասնավորապես ֆորումում չեն ողջունվում լատիներեն տառերով հայերեն գրառումները:
Եթե ինչ-որ պատճառով հայերեն մեքենագրելու հետ կապված դժվարություններ կան, ապա կարող եք օգտագործել ֆորումում ներդրված հայերեն մեքենագրման համակարգը (http://www.akumb.am/showthread.php?t=497), Տրանսլիտի ձևափոխիչը (http://www.akumb.am/showthread.php?t=42)կամ կարդացեք «Ինչպե՞ս գրել հայերեն (http://www.akumb.am/showthread.php?t=279)» թեման : Կամ էլ օգտվեք Փոխարկիչից։ (http://hayeren.akumb.am/?p=convertor)

nenesys
20.07.2008, 18:52
Ժողովուրդ կարողա մեկը իմանա թե գոյութըուն ունի արդյոք MOTOROLA (իմը Լ7) հեռախոսների Հայերեն պռաշիվկա բայց նենց վոր հայեռենը ուրիշ լեզվի հաշվին չլինի
ռուսերենն ու անգլերենն էլ լինեն

nenesys
26.07.2008, 15:54
Barev joxovurd jan inchpes tesnum em MOTOROLAI HAYEREN prashivka goyutyun chuni .
SHNORHAVORUM EM BOLORIN AYJM ARDEN GOyUTyUn UNI.:hands
avartin khascnem amsva verjin, hayereni het mektex naev kmnan ruseren ev angleren lezuner@
, bolor artahaytutyunner@ targmanvac en, naev hayeren tarer@ mtcvac en UNICOD-ov ajsinqn duq arden kkaroxanaq ditel haykakan sayter dzer heraxosic, inchpes naev mer bolori sireli AKUMB.AM @. naxoroq asem vor anvchar chem taracelu , manramasn texekutjunneri , arajarkutyunneri , ev gnman hamar greq:ok nenesys@mail.ru :ok hascein hajuyqov kpatasxanem.:B

BOBO
26.07.2008, 23:57
Ոնց էս թարգմանել?:think:D
Մի հատ պռոգ կար թարգմանելու, բայց տենց էլ չստացվեց հայերեն թարգմանել, որովհետև յունիքոդ պադդեռժկա չուներ

Սամվել
27.07.2008, 00:44
Barev joxovurd jan inchpes tesnum em MOTOROLAI HAYEREN prashivka goyutyun chuni .
SHNORHAVORUM EM BOLORIN AYJM ARDEN GOyUTyUn UNI.:hands
avartin khascnem amsva verjin, hayereni het mektex naev kmnan ruseren ev angleren lezuner@
, bolor artahaytutyunner@ targmanvac en, naev hayeren tarer@ mtcvac en UNICOD-ov ajsinqn duq arden kkaroxanaq ditel haykakan sayter dzer heraxosic, inchpes naev mer bolori sireli AKUMB.AM @. naxoroq asem vor anvchar chem taracelu , manramasn texekutjunneri , arajarkutyunneri , ev gnman hamar greq:ok nenesys@mail.ru :ok hascein hajuyqov kpatasxanem.:B

Դե որ Ակումբը էտքան շատ ես սիրում... Մի հատ էլ Կանոնադրությունը կարդա ու Հարգի ;)

nenesys
28.07.2008, 15:05
Դե որ Ակումբը էտքան շատ ես սիրում... Մի հատ էլ Կանոնադրությունը կարդա ու Հարգի ;)
Chisgtes asum exbayr bayc ays ev naxord haxordagrutyunner@ grelem heraxosic vorov arayjm chem karoxanum hayeren grel. aynuamenayniv shnorhakal em moderatorneric vor chen jnjel haxordags. ete es chndunei akumbi kargaxos@ chei ani ayn inch arelem

Ավելացվել է 11 րոպե անց

Ոնց էս թարգմանել?:think:D
Մի հատ պռոգ կար թարգմանելու, բայց տենց էլ չստացվեց հայերեն թարգմանել, որովհետև յունիքոդ պադդեռժկա չուներ
randlang -ov porci motofan.ru kgtnes bayc hishi haynren simvolner@ piti arden prashivkum linen vor heraxos@ chanachi. ha melel kkardas et progi instrukcian shat karevora.

Chuk
28.07.2008, 16:29
Nenesys, ակումբի կարևորագույն կանոններից մեկը հայատառ գրելն է: Հեռախոսով գրելու դեպքում գրիր անգլերեն տառերով, ապա պատասխանելուց առաջ նախ սեղմիր «Պատասխանել» կոճակից քիչ աջ գտնվող «Տրանսլիտ» կոճակը: Տեքստդ կփոխարկվի հայերենի: Սակայն պետք է սովորես կանոնները, ասենք որ Ղ տառը գրելու համար պետք է լատինատառ gh գրես:

Ինչևէ, մենք ուրախ կլինենք, որ դու շարունակես գրել ակումբում, սակայն եթե շարունակես գրել լատինատառ, ապա ցավով, բայց կհեռացնեմ ակումբից, քանի-որ այստեղ հայատառությունը կարևորագույն պայման է:

_DEATH_
28.07.2008, 16:46
Nenesys, ակումբի կարևորագույն կանոններից մեկը հայատառ գրելն է: Հեռախոսով գրելու դեպքում գրիր անգլերեն տառերով, ապա պատասխանելուց առաջ նախ սեղմիր «Պատասխանել» կոճակից քիչ աջ գտնվող «Տրանսլիտ» կոճակը: Տեքստդ կփոխարկվի հայերենի: Սակայն պետք է սովորես կանոնները, ասենք որ Ղ տառը գրելու համար պետք է լատինատառ gh գրես:

Ներող կլնեք, եթե թեմայից շեղվում եմ: Ուրեմն հեռախոսովս հայերեն գրելու համար ես երեկ երկու ժամ տանջվեցի Python-ով ծրագիր գրեցի, հիմա հեշտությամբ հայերեն կարողանում եմ գրեմ: Մենակ թե էս ֆորումի էջերը շատ են տռաֆիկ ուտում, նույնիսկ դրածա, որ էջերը ճզմի բռաուզերը իրա սեռվերով, բայց 20-30 kb մի էջի վրա գնումա, իսկ էտի թալանա: Ես հիմնականում ուր որ այցելում եմ էջը մոտ 3-4 kb-ա լինում:
Chuk ջան մի հատ խնդրանք ունեմ, եթե կարելիա մի հատ հիմնական ինդեքսից բացի ուրիշ թեթևացրած ռեժիմ սարքի հեռախոսների համար, առանձ ավելորդ մեծ նկարների ու սկռիփթների:

Chuk
28.07.2008, 16:52
Ներող կլնեք, եթե թեմայից շեղվում եմ: Ուրեմն հեռախոսովս հայերեն գրելու համար ես երեկ երկու ժամ տանջվեցի Python-ով ծրագիր գրեցի, հիմա հեշտությամբ հայերեն կարողանում եմ գրեմ: Մենակ թե էս ֆորումի էջերը շատ են տռաֆիկ ուտում, նույնիսկ դրածա, որ էջերը ճզմի բռաուզերը իրա սեռվերով, բայց 20-30 kb մի էջի վրա գնումա, իսկ էտի թալանա: Ես հիմնականում ուր որ այցելում եմ էջը մոտ 3-4 kb-ա լինում:
Chuk ջան մի հատ խնդրանք ունեմ, եթե կարելիա մի հատ հիմնական ինդեքսից բացի ուրիշ թեթևացրած ռեժիմ սարքի հեռախոսների համար, առանձ ավելորդ մեծ նկարների ու սկռիփթների:
Առաջիկայում երևի թե հատուկ տարբերակ կսարքենք WAP-ի համար: Համենայն դեպս մտածում եմ այդ ուղղությամբ:

nenesys
28.07.2008, 22:16
Nenesys, ակումբի կարևորագույն կանոններից մեկը հայատառ գրելն է: Հեռախոսով գրելու դեպքում :
շնո€հակալ եմ ա€դեն կա€ողանոմ եմ հայերեն գրել .

Armen.181
05.08.2008, 17:21
ինձ մոտ ցույց ա տալի որ անտենա կա բայց զանգում եմ ասում ա որ անհասանելի ա ,,նախորոք շնորհակալություն,,,(v3)

BOBO
05.08.2008, 21:41
ինձ մոտ ցույց ա տալի որ անտենա կա բայց զանգում եմ ասում ա որ անհասանելի ա ,,նախորոք շնորհակալություն,,,(v3)
Ուրիշ քարտով փորձել ես? Եթե հա, ուրեմը մի հատ reset արա հեռախոսդ:)

Lider2006
07.08.2008, 01:26
միատ թլ ես հարց տամ
ուրեմն motorola l7-ի ակումլըատրը հենց հանւմ եմ մեջի սաղ սմս-ները ջնջվումա. ետ նորմալա? կարամ նենց անեմ վոր թլ տենց չլնի?
նախորոք մերսի

BOBO
07.08.2008, 09:54
միատ թլ ես հարց տամ
ուրեմն motorola l7-ի ակումլըատրը հենց հանւմ եմ մեջի սաղ սմս-ները ջնջվումա. ետ նորմալա? կարամ նենց անեմ վոր թլ տենց չլնի?
նախորոք մերսի
Չէ նոռմալ չի, պռաշիվկեն փոխի:ok
Կամ էլ եթե դրածա որ սմսը հեռախոսի մեջ պահի դիր թո քարտի մեջ պահի և հակառակը, կարողա օգնի:)

Lider2006
07.08.2008, 13:28
ետ պռաշիվկեն չգիտեմ որնա բայց փոխեցի որ քարտի մեջ պահի մասամբ օգնեց. ստացածները չի ջնջվում բայց ուղարկածները ջնջվումա.

BOBO
07.08.2008, 23:46
ետ պռաշիվկեն չգիտեմ որնա բայց փոխեցի որ քարտի մեջ պահի մասամբ օգնեց. ստացածները չի ջնջվում բայց ուղարկածները ջնջվումա.

Մտի մի հատ սմսների տեղը հետո մենյու սխմի, ըտեղից մտի message setup մեկել outbox setup նայի ըտեղեք կարողա auto cleanup ա միացրած:)

Lider2006
08.08.2008, 17:36
տենց էլ արեցի մտա դրած էր Keep 20 msgs ես դրեցի None բայց մեկա էլի չի լինում:think:)

nenesys
10.08.2008, 01:23
միատ թլ ես հարց տամ
ուրեմն motorola l7-ի ակումլըատրը
ետ նորմալ չի կամ պտի պրաշիֆկեն փոխես կամել տուր թող sim ում պահի.

Lider2006
10.08.2008, 18:48
ետ նորմալ չի կամ պտի պրաշիֆկեն փոխես կամել տուր թող sim ում պահի.

տենց արել եմ, նայի վերևը :)

nenesys
14.08.2008, 21:44
տենց արել եմ, նայի վերևը :)
ներող 4-րդ էջը չեի տեսել. եթեպրաշիվկից գլուխ չես հանում ուշ չէ սկսել, եթե ուզումես կարող եմ միհատ լավ պրաթիվկա տալ ու քցելու համար անհրաժեշտ ծրագրերը, ասեմ թե վոնցա պետք անես ու դու սարքես. եթե հա ապա սկզբի համար հեռախոստ անջատի ու * # և միացնելու կոճակը միանգամից սեղմիր և էկրանին հայտնված տեքստը գրիր ինձ