PDA

Դիտել ողջ տարբերակը : Մասիս․ՏՎ-ն կարիք ունի մի փոքր դիզայներական ուղղումների



Արամէ
03.12.2013, 09:18
Մասիս․ՏՎ -ն ( http://www.masis.tv/ ) կրթական և մշակութային տեսանյութերի արխիվ է։
Շահույթ չի հետապնդում։ Ինքներդ կարող եք համոզվել որ չկա գովազդ։
Նպատակն է լավ ազգային ոգով կրթական հաղորդումները հավաքել մի տեղ։

Հիմա կայքը ունի վերջնական դիզայն գնտելու խնդիր։

Խնդիրը վերաբերվում է կայքի վերևի հատվածին, այսինքն էկրանից վերև, այնտեղ որտեղ մենյուն է, լոգոն և մնացած բաները։

Ներքևի մասը փոխելու կարիք չկա։

Գրեք այս հասցեով ձեր պայմանները եթե այս գործը ձեզ հետաքրքրեց info@masis.tv

Արամ
03.12.2013, 09:21
Շատ սուբյեկտիվ կարծիք` հիմա էլ ա լավը, մի քիչ ուղղակի մեծացնեք ու ինձ թվում ա լրիվ կհամապատասխանի կայքի բովանդակությանը:

keyboard
03.12.2013, 16:16
Սկզբում պետք ա, որ հայկական կայքը բացելուց առաջին էջին հայերեն լինի, հետո դիզայնի մասին ա պետք մտածել:

Հ.Գ. Հայաստանի Հանրապետության պետական լեզուն Հայերենն է. ՀՀ Սահմանադրություն, Հոդված 12:

Արամէ
03.12.2013, 17:48
keyboard

Բայց իմ մոտ ավտոմատ հայերենն է բացում։
Այնտեղ այնպես է արված որ ինքը հասկանում է, որ երկրից են մտնում ու ըստ այդմ էլ ինքը ցույց է տալիս լեզուն։

Դու ի՞նչ բրաուզերով ես մտնում։

Արամէ
03.12.2013, 18:00
keyboard

Կարո՞ղ է քո մոտ ռուսերեն լեզվով ՕՀ է դրած։ Դրա համար քո մոտ ռուսերեն բերեց։
Զուտ ուզում եմ հասկանալ ինչու քո մոտ առաջինը ռուսերենը բացեց։

BOBO
03.12.2013, 18:51
keyboard

Կարո՞ղ է քո մոտ ռուսերեն լեզվով ՕՀ է դրած։ Դրա համար քո մոտ ռուսերեն բերեց։
Զուտ ուզում եմ հասկանալ ինչու քո մոտ առաջինը ռուսերենը բացեց։

ՕՀ-ն կապ չունի բրաուզերի մեջա կարգավորվում, ստեղ ինչ հերթականությամբ դրածա տենց էլ բացումա

http://s020.radikal.ru/i716/1312/6c/7d3786205913.jpg

Արամէ
04.12.2013, 09:42
Շատ մերսի Բոբո

Էդ մասը ինձնից առաջ էին սարքել կայքում ու ինձ միշտ թվում էր թե այնտեղ ինչ որ գեո-IP -ի նման բանով է հասկանում։
Ամեն դեպքում մի հատ լոգոյի վրա որ նորից կլիք եք անում ինքը նորմալ հայերեն է բերում։

keyboard
04.12.2013, 20:03
Մոտս ամեն ինչ նորմալ ա, բայց մեկա ռուսերեն ա բացում` տունն էլ, օֆիսում էլ

Արամէ
05.12.2013, 09:09
keyboard

մի հատ այս լինքով փորձի

http://masis.tv

առանց www-ի

Freeman
07.12.2013, 14:07
keyboard

մի հատ այս լինքով փորձի

http://masis.tv

առանց www-ի

Իմ մոտից ռուսերեն բացեց, բայց սիստեմի լեզուն էլ ա ռուսերեն :think

Արամէ
07.12.2013, 18:40
Մի հատ նորից կնայեմ էդ մասի կոդը, տեսնեմ ինչի է այդպես աշխատում։